Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonyherbatnik.

Co myślicie o kobietach mających młodszych facetów?

Polecane posty

Gość zielonyherbatnik.

dlaczego bywają potępiane?

Gość synek 25l.
To powinno być normalne bo przecież kobiety żyją dłużej niż faceci. Kompletnie dziwię się kobietom które szukają dużo starszych facetów. Przecież nie ma nic gorszego jak samotna babcia bez dziadka przy boku. Samotność najbardziej doskweira właśnie na starość. Ehhh ... ludzie są pojebani

Gość zielonyherbatnik.
może jeszcze ktoś ma jakąś opinię? :D

Gość Lady Blond
nic nie myślę bo wolę starszych. a te co wolą młodszych chyba chcą się dowartościować podobnie ja k mężczyźni którzy uganiają się za młodszymi

Gość mam o nich jak najgorsze zdani
e bo sama wole starszych o kilka lat.mam znajomych sa malzenstwem od wielu lat a ona jets starsza od niego o jakies ok 6 lat.wyglada to okropnie,nbo z niego jeszcze fajny mlody facet a ona starzeje sie i juz tego nic nie zmieni...

Gość synek 25l.
A tak w ogóle to jak młoda dziewczyna ma uprawiać seks ze starszym za X lat ? Statystycznie facet po 40-stce na 50% będzie impotentem podczas gdy kobieta często po 40-stce ma najwiekszą chcicę ? :D Natura mówi jasno że facet powinien być młodszy od kobiety i tyle. Natury się nie oszuka więc ja naprawdę jestem w szoku że ludzie są tacy tępi

Gość hh54
Nikt mi nie powie, że laska, która jest samotną matką, (jej córka ma 8 lat) ma 35 lat i spotyka się z 22 latkiem nie ma czegoś pod deklem :o 🖐️

Gość hh54
Statystycznie facet po 40-stce na 50% będzie impotentem To się chyba dużo jeszcze musisz nauczyć, poczytaj trochę dziecko o fizjonomii mężczyzn, bo bzdury pleciesz, że hej :D 🖐️

Gość synek 25l.
Tzn. może nie jestem w szoku że są tacy tępi bo to nie do końca o tępotę tu chodzi. Robią tak bo kobiety opierają się na kasie. W takiej pOlsce gdzie bida aż piszczy to w zasadzie jedyne rozsądne wyjście dla kobiet. Ale mimo wszystko kiedyś przyjdzie czas zapłaty za to. Młode lata jest super ale stare lata to istny koszmar

Gość Lady Blond
o ile mi wiadomo to formy seksu bywają różne i nawet jak gość jest impotentem, może kobietę popieścić.. :) ale z tym 40 letnim impotentem to już przesada lekka

Gość synek 25l.
hh54 A ile jest tu tematów kobiet po 30-stce które narzekają że ich faceci wracają z pracy i kładą się przed telewizorem i leżą a gdy żona domaga się seksu to owy facet mówi że jest zmęczony i chce się przespać ? To nie ma nic wspólnego z impotencją ? A poza tym statystyczny 40-latek to facet z brzuchem, zwiotczałych mięśniach i brakami z higieną.

Gość zielonyherbatnik.
A co mysliciek kiedy tej róznicy wieku nie widać? (kobieta wygląda na rówieśniczkę) i po prostu się zakochali w sobie.

mam znajomą 42 lata, która urodziła właśnie dziecko 23 latkowi i tak się zastanawiam gdzie tu sens i logika...za 10 lat różnicę między nimi będzie widać drastycznie a za 20 to już się nie mówi...

a co was to obchodzi, jak kto żyje :D nie w smak wam, widząc szczęśliwe pary, gdzie facet jest młodszy :P Ja wam powiem, że same zalety, a wy jesteście jakimiś frustratami, skoro tak się zajmujecie cudzym życiem :)

Gość .vkurzajevski.
bazinka, Twój facet to złoty numer. 11 !!!

Gość xtina9090
mysle, ze maja mlodszych facetów :P

Gość Rishia Valias
Moja zona jest starsza ode mnie o 6 lat :p czasami sie jej boje.. :D

Gość zielonyherbatnik.
up

Gość no ja popieram bo
sama jestem nieco starsza i zaczeli mnie krecic mlodzi faceci.. no nawet sie w jednym zakochalam..tylko nie wiem czy on we mnie tez bo jakis taki tajemniczy jest,moze chce tylko seksu ,ja juz nie wiem.. kiedys jak bylam mlodsza uwazalam mlodych facetow za niedojrzalych gowniarzy,wolalam starszych,bo doswiadczeni,bo dojrzali,bo madzrzejsi,itp itd-no tak myslalam.. z czasem obrzydli mi,bo okazalo sie ze starzy faceci to manipulanci,przezyci,chcacy zdominowac kobiete i wychowac ja sobie by tanczyla tak,jak oni zagraja .. obrzydli mi juz na zawsze... mam dosc pouczania mnie,kreowania na wzor kogos tam ,jakiegos idealu,pouczania mnie i nawet obrzydly mi ciala tych starych dojrzalych facetow chce partnera ,nawet niedoswiadczonego,normalnego chlopaka faceta,bez urazow do kobiet,nie rozwodnika z dziecmi i po przejsciach,ktory ma zryta psychike i charakter.. chce kogos mlodego cialem i duchem i wolnego bez zobowiazan,bo ja tez taka jestem... odmienilo mi sie i dobrze ,juz wole nawet przezyc goracy i namietny romans z mlodym facetem niz meczyc sie latami z jakims nieznosnym i oblesnym starym zgredem..

Gość kamiu80805
a ja nie potepiam..bo dlaczego koles 50 ma 20latke i to jest normal?? jak babka wyglada jak Nicole Scherzinger i dbaja o siebie w tym wieku to raczej:) pozniej gorzej bo taki koles ja po latach zostwi gdy bd sie juz marszczyc.. demi moore i kutcher np:) ale nie potepiam a zachecam

Gość lady lady3 4
a ja mam mlodszego o 8lat,kochamy sie i mam kompletnie gdzies zdanie osob postronnych,rodziny mojej...ani jego ,ani nawet znajomych

myślę, że takie kobiety są w porządku :) nie są stereotypowe (że musi byc facet koniecznie wysoki,przystojny i starszy o 5 lat najlepiej) chociaż teraz bardzo dużo dziewczyn ma młodszych (tyle że o rok albo dwa a nie o 10 :O ) różnica 8-10 lat nie jest dobra w żadnym układzie p.s ja wole młodszych :D nie lubie przemaglowanych ruchaczy pewnie mają kiłe i hiv :O

Gość sdfdsfs
Nic mnie to nie obchodzi, ich sprawa. Ja wole starszych o kilka lat. Moj maz ma 37 lat a wyglada na 30 lat, wiec nie wyobrazam go sobie ze starsza kobieta, bo to dopiero byloby widac roznice wieku. Na szczescie dla starszych pan wiekszosc Polakow wyglada starzej niz metryka pokazuje, wiec jesli kobieta jest starsza to i tak nie widac.

Gość lady lady3 4
a u mnie jest na odwrot,wygladam na mlodzsza niz mam ,wiec jakby sie wyrownuje ,ogolnie nie mam to znaczenia w naszym zwiazku

Gość tuanietam
a co ty myslisz o facetach majacych mlodsze panienki?

Gość lady lady3 4
nie przeszkadza mi zwiazek starszego z mlodzsza

Gość TylkoRiverIsland
Lady Blond,jesli wybieranie mlodszych od siebie jest proba dowartosciowania sie, czym w takim razie jest wybieranie starszych? Dziwna sprzecznosc w Twojej wypowiedzi, napisalas,ze wolisz starszych a jednoczesnie,ze faceci uganiajacy sie za mlodszymi maja kompleksy. Wiec czyniloby to z Ciebie rowniez osobe probujaca sie dowartosciowac,poprzez posiadanie zakompleksionego partnera, ktory dowartosciowuje sie Toba :)

mnie tam nie interesuje, że ktoś ma młodszego faceta, czy facet starszą kobietę. ale to nie tak do końca, że "natura się tego domaga" bo faceci zdecydowanie wolniej dojrzewają niż kobiety i często z młodszymi się nie dogadują... Mam koleżankę, której facet jest młodszy o 3 lata, nie widać na pierwszy rzut oka, ale jednak spojrzenie na pewne sprawy się różni, ona dobija 30, chce założyć rodzinę, wziąć ślub, a jemu to jeszcze nie w głowie... Ale jak ktoś się dobrze dogaduje to wiek nie ma znaczenia :)

Gość TylkoRiverIsland
Taaa :D kazdej sie wydaje,ze wyglada na mlodsza niz jest 🖐️ :D oj kaaazdej :)