Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupiaja

zwiazek ponad 3 letni czyli zyciowe rozterki!Piszcie

Polecane posty

Gość TakaPrawdaPodWieczór
Powiem Tobie tak - dziwnie jest to mieszkanie z kolegą, obawianie się, że znajdzie innego współlokatora, uciekanie od bliskości itd. Nie piszę tego złośliwie. Moja kumpela miała faceta któremu też pałka stawala itd., miał kumpla o ktorym podobnie gadal... Wielki przyjaciel, również w stosunku do niej - że taka dobra dla niego itd. Później zaczął robić uniki i okazało się, że ona jest przykrywką. On nawet nie był bi tylko 100% gejem tylko chciał żyć pod przykrywką. A pała mu stała i uwielbiał od tyłu bo to mu coś innego przypominalo choć innymi pozycjami nie pogardził - może to go w pewien sposób też rajcowalo, ukrywanie się, oszukiwanie jej, seks wiedząc, że zaraz zjawi się kumpel, to że był jej pierwszym (100% nie ściemniam)! Mam nadzieję, że nie ale jak unika bliskości i kolega gdzieś tam zawsze jest to może być coś na rzeczy.

jak facet jest gejem to chyba dziewczyna by zauważyła bo mieszkają razem... eh Szkoda, że jej chłopak śpi w pokoju z kolega, a nie z nią! Plus trzesie dupą przed tym aby mieszkać z nią, spać z nią w jednym łóżku i martwi się, że kolega znajdzie innego wspołlokatora! Czy to jest normalne? Niestety, nie! Chyba powinien bardziej martwić się tym aby ona nie znalazla sobie wspólokatora, a nie gada o koledze z pokoju... A nawet ja czasem razem się mieszka to myślisz, że robi to przy swojej przykrywce?

Gość szalonawrona
ale jakieś sygnały by zauważyła... nie wierzę że nie da sie zobaczyć tego przez 1,5 roku mieszkając z facetem i niby kochankiem...

Gość głupiaja
Chce te linki...jeszcze o to bym go podejrzewala to bym chyba w psychiatryku wyladowala..

ale jakieś sygnały by zauważyła... nie wierzę że nie da sie zobaczyć tego przez 1,5 roku mieszkając z facetem i niby kochankiem... To mało wiesz... Naprawdę ukrywający sie potrafią niezle kombinować, a bądx co bądź pod drzwiami im w nocy nie koczuje. Zresztą który facet w kwiecie wieku zamiast spać w pokoju no i w łóżku z swoją kobitką spi z kolegą i martwi się, że znajdzie nowego wspólokatora. Zresztą pytanie do zalożycielki tematu: to mieszkanie na 100%? Jeśli tak to czemu ma się martwić, że znajdzie innego do pokoju jak przeciez wspólnie mieszkanie wynajmujecie więc luźno możecie przechodzić z pokoju do pokoju...

Gość szalonawrona
hehe w środku zajęć sie urywać bo chłopak jest w domu i może mnie zdradza z kolegą z pokoju xD albo w nocy co godzine wpadać sprawdzać;p hehe obłęd w oczach świat w kolorach;p to proszę link do blogu gdzie możesz znaleźć sposoby na rozwijanie sie, znalezienie pasji ( poczytaj cały blog w wolnej chwili, nie tylko artykuł który Ci wysyłam:) http://zyjpelniazycia.blogspot.com/2009/08/jak-odkryc-swoja-pasje-co-studiowac-i.html a to link do e-booka, książka poradnik, bardzo zabawna o zwiazkach:) waerto poczytać choćby dla rozrywki http://chomikuj.pl/moniaa__/Ebook/Argov+Sherry+-+Dlaczego+m*c4*99*c5*bcczy*c5*bani+kochaj*c4*85+zo*c5*82zy,91098195.pdf ps wiesz jak pobierać z chomika? masz konto?

Gość SKADS TO ZNAM
Hej doskonale cie rozumiem mam cos w podobie na co dzien ... z tym ze ja caly czas slyszalam ze jestem za malo troskliwa i malo czulosci itp... jak tylko staram sie byc bardziej KOCHAJACA to on juz ku...wa nic widzimy sie malo przez prace ale w wolnych chwilach on mowi ze tez musi miec czas tylko dla siebie... ja jestem juz u szzytu cierpliwosci...

Gość glupiaja
Ty za malo ja za duzo...moze musimy znalesc zloty srodek to wtedy bedzie dobrze...

Gość glupiaja
Co do mieszkania...to nikt nie bierze z Was pod uwage jeszzce jednego faktu rodzice nie trzeba byc gejem ale jak masz bardzo poboznych rodzicow a wiadomo ze kazdy student no przynajmniej wiekszosc uzalezniiona jest od rodzicow...chodzi mi glownie o finanse..