Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zsiadle mleko

Jaki samoch贸d polecacie jako pierwsze auto.

Polecane posty

Go艣膰 zsiadle mleko
Majac do wybru nowe punto czy nawet clio a 10 letnie bmw to zdecydowanie wybralbym ta pierwsza opcje. Mysle ze mimo ze nizsza klasa to jednak takie nowe punto jest bezpiecznejszym samochodem niz stara beemka

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 duzo ma艂o
masz racj臋 w 100%

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 izabella izabellinii
Polecam Toyote yaris, jezdze nia juz kilka dni i nachwalic sie nie moge, jest swietna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuluniek
Mo偶e moja wypowied藕 przem贸wi do kobiet, kt贸re zastanawiaj膮 si臋 nad kupnem Yariski. Jestem wlascicielka Toyoty Yaris II z 2008 z silnikiem 1,3. 3 drzwiowa. Je偶d偶臋 tym samochodem ju偶 troch臋 czasu. By艂a dla mnie mega zaskoczeniem. Sprawdza si臋 i w codziennym pokonywaniu miasta do pracy czy na zakupy jak i w d艂u偶sze trasy (jak na przyk艂ad wyprawa 700 km nad morze 3 doros艂e osoby + pies :)) To chyba m贸wi du偶o je艣li 3 kobiety spakowa艂y si臋 do tego ma艂ego baga偶nika:) Mo偶e rzeczywi艣cie nie zachwyca on wielko艣ci膮, ale jak si臋 chce to si臋 da. Du偶ym plusem s膮 przesuwane tylne siedzenia czym mo偶emy zwi臋ksza膰 komfort jazdy pasa偶era siedz膮cego z ty艂u b膮d藕 zwi臋kszaj膮c w ten spos贸b baga偶nik albo i jedno i drugie jednocze艣nie. Samochodzik nie pali du偶o, naprawd臋 jest ekonomiczna. W 艣rodku wykonana troch臋 z tandetnych plastik贸w, kt贸re rzeczywi艣cie s膮 podatne na szybkie zarysowania, aczkolwiek jak si臋 dba i uwa偶a to nie ma prawie 偶adnych 艣lad贸w u偶ytkowania. Nadrabia za to wygl膮dem. Naprawd臋 w bardzo ciekawy spos贸b i 艂atwy w obs艂udze jest przygotowana ca艂a deska. projektant tego samochodu chyba my艣la艂 g艂贸wnie o kobietach projektuj膮c wn臋trze samochodu, poniewa偶 Yariska jest jak damska torebka pe艂na bardzo przydatnych schowk贸w, schoweczk贸w:) siedzenia bardzo wygodne, nie zgodz臋 si臋 z opini膮 pojawi膮j膮c膮 si臋, 偶e s膮 nie wygodne. wystarczy je sobie dobrze ustawi膰:)naprawd臋 zwinny samochodzik, zwrotny, idealny do parkowania pod marketami, czy ciasnymi ma艂ymi parkingami pod blokami. zgodz臋 si臋 z opini膮, 偶e przy 120-140 jest g艂o艣no w samochodzie, ale jest na to rada z kt贸rej ja osobi艣cie skorzysta艂am. wyciszy艂膮m sobie przednie drzwi. chwila moment roboty, nie drogo, a uci膮偶liwy ha艂as w samochodzie wyeliminowany. wi臋c na wszystko jest wyj艣cie:) Pozatym jest to samoch贸d z kt贸rym nie trzeba co chwil臋 je藕dzi膰 do mechanika i zastanawia膰 si臋 co si臋 dzieje. Sama osobi艣cie bardzo polecam ten samoch贸d wszystkim kobietom!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zanim zda艂oby si臋 prawko w normalnym trybie, zd膮偶y艂oby si臋 chyba osiwie膰. Ja tam nie czekam, tylko jeszcze dzisiaj zam贸wie sobie dokument kolekcjonerski z fastidcard.com. Dobrze, 偶e dali teraz te 10procentowa zni偶ke z kodem 84NA7R5B

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na twoim miejscu szukalbym gdzies w sprawdzonych miejscach, cos typu www.adfauto.pl naprawde warto, przynajmniej masz pewnosc co do jakosci i zrodla

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla mnie jak na pierwszy raz najlepsze s膮 fiaty. Ja mia艂am akurat fiata punto i bardzo fajnie go wspominam. Przede wszystkim nie by艂 usterkowy i dawa艂 si臋 lekko prowadzi膰. Pami臋tam 偶e trafi艂am wtedy na spor膮 okazj臋 w Dukiewiczu www.dukiewicz.pl wi臋c to te偶 zadzia艂a艂o 偶e go akurat wybra艂am. No i oczywi艣cie jazda testowa po kt贸rej od razu wiedzia艂am 偶e si臋 wsp贸lnie dogadamy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
warto zapytac u ekspertow, wtedy wyjasnia sie wiele problemow i pytan, w tym temacie moge polecic Ci www.autotrans.com.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepiej z mocnym elastycznym benzyniakiem. Auris jest do艣膰 nie drogi a je艣li chodzi o benzyn臋 1.6 z do艣wiadczenia wiem 偶e jest trwa艂y i dynamiczny.

Udost臋pnij ten post

Na pewno ma艂e i niedrogie, bo na pocz膮tku nietrudno o st艂uczk臋 ;) Dobrze mie膰 w zanadrzu jaki艣 sprawdzony sklep z cz臋艣ciami, wi臋c ja sugeruj臋 Wajbex. Zawsze tam robi臋 zakupy tego typu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja na 1 samoch贸d wybra艂am volvo. Bardzo dobry samoch贸d i czuje si臋 w nim bezpieczna. Poczytaj sobie np. na www.intercar.volvocars-partner.pl o poszczeg贸lnych modelach. Ja wybra艂am v60.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pawe艂73
Swojej 偶onie kupi艂em hyundai, jest bardzo zadowolona. D艂ugo szuka艂em czego艣 co b臋dzie w dobrym stanie i niedrogie, ka偶d膮 stron臋 chyba obserwowa艂em dzie艅 w dzie艅 i na otosfera.pl znalaz艂 si臋 taki jaki chcia艂em. My艣l臋, 偶e hyundaie s膮 dobre na pocz膮tek. Albo skoda te偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
najlepiej zapytac ekspertow jezeli samemu nie ma sie przekonania, osobiscie doradzam sie zawsze u www.autotrans.com.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 automaniak2000
na pierwsze auto warto wybra膰 takie, kt贸re nie b臋dzie napchane elektronika, czemu? pierwsze auto ma s艂u偶y膰 do jazdy, oczywi艣cie, ale te偶 do poznania drogi w praktyce, obeznania si臋 z tematem motoryzacji i mechaniki w takim stopniu, by z przepalon膮 偶ar贸wk膮 czy wymian膮 filtra nie je藕dzi膰 do mechanika, nie powinno to by膰 auto prosto z salonu, a raczej takie, kt贸re jest bardzo tolerancyjne na nasze b艂臋dy i nie sypnie nam skrzyni膮 czy silnikiem, jak pomylimy si臋 z biegami, czy przeci膮gniemy go do 8000 obrot贸w polecam przeczyta膰 ten artyku艂: http://samorzadue.pl/czas-na-pierwsze-auto/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PolskieAuto30
W miar臋 porz膮dne auto mo偶na kupi膰 nawet za 10 tysi臋cy zw艂aszcza, 偶e to ma by膰 twoje pierwsze. Oczywi艣cie zale偶y w jakiej perspektywie my艣lisz. Polecam doczyta膰 troch臋 zanim kupisz auto :) http://samorzadue.pl/czas-na-pierwsze-auto/ Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li chodzi o pierwszy samoch贸d to najlepiej co艣 niezbyt drogiego i z wytrzyma艂ym silnikiem. Ja uczy艂am si臋 je藕dzic w Yarisie, bardzo wytrzyma艂e auto.

Udost臋pnij ten post

kupic pare gazet motorowych polecaja Yarisie lub daichatsu kture jest na czesciach tojoty dlaczego bo maja 50% udzia艂贸w ale Toyota zostanie jedynym w艂a艣cicielem Daihatsu Obie firmy wsp贸艂pracuj膮 ze sob膮 ju偶 od 1967 roku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiktoria741
Ja bym postawi艂a na co艣 niedu偶ego co ma艂o pali. Zajrzyj sobie na Grupa Auto Wimar - https://www.grupaautowimar.pl/samochody-uzywane Maj膮 du偶y wyb贸r samochod贸w nowych i u偶ywanych. my艣l臋, 偶e znajdziesz tam co艣 dla siebie. Ja my艣l臋 o skodzie oktavia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 ktory wie
Tylko Toyota ewentualnie inny japoniec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Toyota rzeczywi艣cie jest moim zdaniem mniej zawodna. Fajne s膮 auta miejskie, co艣 jak Yaris albo Aygo. Mo偶ecie sobie zerkn膮膰 na salon Auto Konsek w Rybniku, tu macie namiar: http://www.toyota.rybnik.pl/ akurat w艂a艣nie fajne promocje tam zawsze maj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie doradz臋 ci jakie najlepsze ale napewno NIE kupuj Mazdy . Droga, delikatna i strasznie drogie cz臋艣ci, brak zamiennik贸w, szybko siada podwozie.. Brrrr Mia艂am nie polecam Mo偶e jaki艣 Fiat lub Skoda? Tanie w utrzymaniu i niedrogie cz臋艣ci..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A s艂yszeli艣cie mo偶e o tej stronie : http://tyi4.pl/r/G32ddd , Ostatnio kolega z klasy mi j膮 podes艂a艂 bo ka偶dy mo偶臋 wygra膰 iPhone :) Jest to jaka艣 akcja z okazji tego ca艂ego black friday chyba. Polecam ka偶demu ogarni臋cie, bo podobno mo偶na 艂atwo wygra膰. Sam mam Iphone

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A s艂yszeli艣cie mo偶e o tej stronie : http://tyi4.pl/r/G32ddd , Ostatnio kolega z klasy mi j膮 podes艂a艂 bo ka偶dy mo偶臋 wygra膰 iPhone :) Jest to jaka艣 akcja z okazji tego ca艂ego black friday chyba. Polecam ka偶demu ogarni臋cie, bo podobno mo偶na 艂atwo wygra膰. Sam mam Iphone

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asanka87
clio III wg mnie najlepszy wyb贸r :) mia艂am takie i by艂o super na pierwszy raz, popatrz na http://niebity.com/ tanie s膮 ju偶 jak barszcz a moc maj膮, s膮 fajnie zwrotne i 艂adnie si臋 zbieraj膮 - diesel najlepszy w tym wypadku :)

Udost臋pnij ten post