Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cudowny lossssssss

zaczęło mi się w życiu powodzić i straciłam koleżanki

Polecane posty

Też tak miałam. Jak byłam bez pracy to było super. Gdy tylko znalazłam pracę i poszłam na studia od razu koleżanki się wycofały.

Gość cudowny lossssssss
takim osobom które ciągle narzekają nie można powiedzieć nic pozytywnego o swoim życiu bo jest to odbierane jako chwalenie się:O

Gość cudowny lossssssss
ok dziewczyny, dziękuję za rozmowę ale muszę wyjść, zajrzę tutaj wieczorkiem 🖐️:D miłego dnia wszystkim:)

Może i racja. Ale ja tylko znalazłam pracę a moje najbliższe przyjaciółki nawet nie odpiszą na smsy

Gość ja tez mam taka kolezanka
bhfhjgujm, no wlasnie o to chodzi tylko , ze wiekszosc ludzi nawet tych co tutaj takie "rowniachy" udaja tego nie rozumeija albo ( co mysle, ze bardziej prawdopodobene) nie chce rozumeic bo dobrze jets sie poczuc lepiej czyims kosztem.

Gość bhfhjgujm
Nie wiem.. My ze znajomymi jakos nigdy nie gadamy o pieniadzach.. Wybieramy rozrywki na ktorych wszystkich stac i moje funkcjonowanie z nimi ogranicza sie jak kiedys, do piwa i kawy.

Noszszsz kurde ja jeszcze stara i zgrzybiała nie jestem, ale jak usłyszałam "jakaś dziwna się zrobiłaś" bo nie sikałam ze śmiechu jak koleżanka w pubie złapała jakiegoś obcego faceta za tyłek to mnie krew zalewa...

Gość hooooooooooooo.
do cudowny los Zastanów się czy nie ma w tym twojej winy,ludzie zmieniają się wprost proporcjonalnie do przypływu gotówki.Często ktoś kto wcześniej nie miał pieniedzy zaczyna gwiazdorzyć i po prostu staje się nudny -rozmawia tylko o tym co ma i co będzie miał,traci naturalnosć ,ciężko z takimi ludźmi rozmawiać,stają się nudni;)

jak mnie śmieszą te wasze wywody : "jestem zbyt ładna i dlatego nie mam koleżanek - zazdroszczą mi" "jestem bogata i dlatego nie mam koleżanek - zazdroszczą mi" ...... dziewczyny, to ile macie pieniędzy czy wasza uroda ma tak naprawdę niewielkie znaczenie... owszem, zawsze znajdą się ludzie zazdrośni, którzy nie potrafią przebolec że ktoś ma lepiej ale w większości przypadków zachowałybyscie swoje przyjaźnie, bo liczy się to co mamy w sercu, jakie jesteśmy dla drugiego człowieka... Jenny, pisałaś że już w szkole średniej dziewczyny z Ciebie szydziły.. to dlaczego teraz miałyby byc twoimi koleżankami ? wcześniej nie chciały znajomosci z Tobą więc chyba teraz tym bardziej nie ma co liczyc.

Gość 'e,k]f[k
a po co sie przechwalacie bogactwem?? jak pytaja skad masz --pisz kredyt dlugi do splaty i ciezki mimo ze kupilas za gotowke jak pytaja ile zarabiasz standardowo-1500 lub wypasione 2000 i ani grosza wiecej chocbys robil i za 10 tysiakow mieszkanie-kupione za kredyty i tyle nikogo nie razi innych nie boli

Tylko faktycznie jest tak, że zaczynam bać się powiedzieć cokolwiek dobrego o swoim życiu, bo zostanie to odebrane jako przechwalanie.

Gość 'e,k]f[k
i slusznie;) nie przechwalaj sie bo na cholere

nie przejmuj sie, pomysl ze dobrze ze wyszlo w praniu co to za "kolezanki" nie warto sie smucic z powodu jakis falszywych bab wiem ze teraz jest ci przykro i czujesz sie samotna, ale predzej czy pozniej poznasz prawdziwych przyjaciol, ktorzy beda sie cieszyc z twojego sukcesu :) glowa do gory z tym zawistnym pizdom kij w oko :)

Gość chrzonstka
ech,no ludzie juz tacy sa. prawda jest taka,ze kazdy woli zadawac sie z kims nieco ''gorszym'' od siebie- tak zeby samemu nie czuc sie jak g****. ludzie sa z natury zazdrosni i lubia wyszukiwac ''ale'' w zyciu innych ludzi- ma mieszkanie ale co z tego skorro jest sama, ma meza ale co z tego skorro on jej nie kocha, ma dobrze paltna prace ale co z tego skoro jej nie lubi itd.

Gość do jenii
Do Jenifer To juz rozumiem powage sytuacji i skad u CIebie takie zalosne kreowanie sie na necie.. Tak myslalam ze bylas zwykla biedna szara mysza... nic nie mialas, a jak teraz masz to sie tym chwalisz na necie.. zalosne

Gość hooooooooooooo.
co wy opwiadacie.Mam różnych znajomych ,w tym bardzo bogatych,domy z basenami itp,dużo bogatszych ode mnie i nikt im nie zazdrosci,a to dlatego,że pozostali normalnymi ludźmi,z którymi można i poimprezować i popłakać.Zerwałam kontakt tylko z jedną osobą,ale nie tylko ja,większośc znajomych,ta pani jest nie do zniesienia,ona jako osoba a nie jej pieniądze.Ludzie opanujcie się-przeanalizujcie swoje zachowanie,a później oskarżajcie ludzi o zazdrość

Gość Spodniarek
Polacy ciesza sie z cudzego nieszczescia jak zaden inny narod. Na cudze szczescie sa niezyczliwi i zazdrosni, no to przeciez katolicki narod. Mieszkam na zachodzie, i nie utrzymuje zadnego kontaktu z Polakami, wole miejscowych zyczliwych i pomocnych.

Gość Spodniarek
Zmien kolezanki na Niepolki, bedziesz miala serdeczne przyjaciolki.