Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

powrurzymy za darmo

Polecane posty

Smietanko do kawy, po co te newry, morze to ty potszebojesz wizyty u psycholga skoro nie umniesz poradzic sobie ze swojo pszyszloscio? Poguc sie z tym. Ps. Ja josz mam menza, wspanialego, ktury daje mie durzo milosci, wienc twoje proroctwo je mylne.

Poniedzialeczku nasz zloty zulteczku, nasza. Francuzeczko, co tak cierpisz, co sie zlosacisz? Wygadaj sie, pomorzemy. smietanko- nic nie zatkalo, ludzi dzis mamy wiele, mosimy cienzko pracowac.

Gość maciiiiekkk
dajcie już spokój i po prostu nie odpisujcie tej analfabetce, tak czasem patrzę na te dyskusje z tą społeczną niziną ze sklepu to tylko śmiać mi się chce że komuś chce się w ogóle z nią wprowadzać w tą dyskusje.

***sweetie*** plebsie umiem czytac ale jak ktos nie wie co napisac to pisze "naucz sie czytac" nic mnie nie obchodzi co robisz ze swoim cialem, pierwsza zaczelas mnie wyzywac, wczoraj, zupelnie bez powodu, jak idiotka ( mowilam ze fiel sie podszyła pod mój nick) a ja nie pozwole zeby takie tepe gówno jak ty mnie obrażalo-tym bardziej małolata nie umijejaca sie poprawnie wysłowic, tylko bluzga

Czesc Macius. Daj rok urodzenia I plec I wagie to Ci powrurzymy, a widze, ze sie dzieje w kolo Ciebie, oj dzieje. Jasnowlosa chce Ci cos powiedziec.

Poniedzialeczku, zmarszczki Ci sie ro bio na tyleczku od tych nerwuw. Powiec lepiej jak tam milosc francuska. Kwitnie?

Gość dalajlamma
No.witajcie anorektyczki , podaje swoje namiary i z ogromna niecierpliwoscia oczekuję wyroku 1985 87 kg , no słucham i nie mów , ze nie mam faceta hihi!!!

Obywatele, nie dajcie sie. Z prorokowac. Czy wasze rzycie jest take ponure, ze sie tu wyrzywacie? Nie lepiej obdarowac drugo osobe miloscio, pszeslac caloska, poscic oczkio? Tylko wyzwiska I bluzgarki. Kochajmy I szanojmy sie. Bo to jest dzien, ktura dal nam pan, ktury dal nam pan.

Fiel wiesz nie wydaje mi się, po Twoich błędach ortograficznych wnioskuję ,ze powinnaś nauczyć sie pisać ciekawe jak mowisz;))) o moja przyszlość sie nie martw:) to raczej Pan Bóg wie co bedzie dalej a nie taka nic nie znacząca mała niewiastka jak ty

Witaj dalej lepo' widze, ze kilogramuw sie naz bieralo, ale to nic. Bo ten rok jest dla Ciebie kozystny. Im wiencej zjesz kie babuw tym wiencej schodniesz, masz faceta, ktury lubi Twoje tluste cialko, lubi sie w nim zatopic, asz po uszy. Czuje sie na tobie jak na luszku wodnym I mu to bardzo odpowiada. Twoje rzycie bendzie kwitlo jak nasze. Morzemy rzyczyc powodzenia.

fiel pislam Ci juz nikt normalny takich temtów nie zaklada..może to bylo smieszne jeden dzien, ale pozniej żenujące, to tylko dowodzi jaką jesteś ograniczona osoba, uzywającą tylko łacinę, nie umiejaca poprawnie sklecic zdania, slownictwo na poziomie gimnazjalisty-ja wiem ze do plebsu nic nie dotrze

Nie poniedzialek, jesli tak Ci z nami zle to odejc prosze, odejc, nie ru b nam pszykrosci. Jestesmy plepsem, jestesmy na poziomje gimnazjalisty, jestesmy lachonami, tipsiarami, pojemnoikami na sperme, jestesmy wszystkim co najgorsze, pszyznajemy Ci racje, ale odejc tempa dzido, won do budy.

Gość dalajlamma
No i wszystko się zgadza , a zatem idę coś lyknac bo jeszcze schudne i mnie facet rzuci .Nie muszę żyć o jednym jabłku , zeby mieć chłopa .

Pamnientaj im wiencej zjesz, tym wiencej sxhodniesz, takze najlepiej unikaj jedzenia.

Fiel sory ponioslo mnie. nie chce odejsc, za dobrze mi z wami. Jestescie wzorem godnym do nasladowania. Pogodzmy sie juz, nie ma sensu ciagnac tej wojny. Jestes ode mnie lepsza musze przestac o to walczyc.

Nie poniedzialek ONA mowie zebys sie nauczyla idiotko czytac bo wyskoczylas do mnie z morda ze mam 21 lat i dziecko ktos mi zrobil bo nie wiem od czego sa kondomy!! Twoj problem polega na tym ze Twoj mozg jest tak malo pojetny ze sobie cos omamiasz w tym durnym lbie... Ja nigdzie nie napisalam ze mam dziecko ale Ty swoje dalej ciagniesz. Jestes chora.. Wymyslilas sobie ze pocisniesz mi z dzieckiem?? Chybilas!! Wymyslaj dalej. moze wieczorem mi napiszesz ze mam dwie glowy i trzy nogi:D

Gość dalajlamma
Fiel jesteś bezlitośnie szczera wróżka hihihi , az niektórym nerwy puszczają :p , ale nie poddawaj się to trudna misja hihi !! :D

fiel wiem że tak nieuwarzasz ,ale niestety ta jest..moze jak dorośniesz to zrozumiesz? jak widzisz nikt nie jest zainteresowany wróżba, zauwazyłaś Twoi wierni plebsi Cie opuscili i dupy nie lizą

21:35 [zgłoś do usunięcia] ***sweetie*** ramtata i co bys sie zdecydowala? fiel nic mi nie daje dziad stary a co do wieku to ja mam cale 21lat za pare miesiecy bym miala licencjat w kieszeni a rzucilam studia by isc na inne i znow od zera widzisz debilko..jak kros na kazdym poscie pisze co innego to potem sie gubi w kłamstwach