Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciocia klociaa

Jaki telefon dla 9 latka?

Polecane posty

Gość Furuuka
Po tym jak piszesz widzę, że jesteś z mniejszej miejscowości. Nie dziwi mnie, że nie masz komórki, dużo ludzi na wsi nie posiada tego urządzonka. Miej sobie stacjonarny, nikt nie zabrania, ale jak wyjdziesz bez dokumentów i potrąci Cię samochód to nawet nie będą mieli jak poinformować o tym Twojej rodziny. Często biorą numery z telefonu ofiary.

Gość gość
Zobaczcie sobie telefon Mio Phione 6 - http://www.dante.com.pl/miophone . Bezpieczny telefon, rodzic ustawia co dziecko może a czego nie, wiele fajnych aplikacji edukacyjnych no i fajna silikonowa obudowa - dziecko tak szybko nie zniszczy telefonu, a to też ważne ;)

Gość KarolinaKiś
ja Mio Phone kupiłam na urodziny dla 8 latka i sprawuje się doskonale. W tym roku dodatkowo kupiliśmy go chrześnicy na gwiazdkę, bo marzyła o swoim pierwszym telefonie, a wiadomo jak jest z wytrzymałością normalnych komórek... zaraz pęka szybka lub coś :/

Gość styyles
Może jakiś fajny, ale w miarę tani? GO!, FUN 5?

Gość rosalia

bez smartfona teraz ciezko i jak dziecko ma swoj telefon, to czuje sie mimo wszystko pewniej, ze w razie co jest z nim kontakt i troche mniej sie martwie. my kupilismy ostatnio pierwszego smartfona naszej 8-latce w media expercie i udalo nam sie zalapac na jakas promocje,ze po pokazaniu legitymacji, zabezpieczyli malej ten telefon za darmo. takze moze nie zbije szybki nastepnego dnia ;p 

Gość Adam

Najważniejsze, to zabezpieczyć telefon. Wiadomo, że dziecko z dostępem do internetu może wejść wszędzie, dlatego warto zainwestować w antywirus. Ja osobiście korzystam z antywirusa na ios od https://bitdefender.pl/produkt/bitdefender-mobile-security-for-ios/ od wielu lat. Nigdy nie miałem żadnego problemu z wirusami. Najlepsze jest to, że aktualnie BitDefender jest pierwszy w rankingach antywirusów, a cena jest naprawdę mała...