Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość groszzzzka

wielki talent ale wstydzę się go ujawnić - ktoś ma podobnie?

Polecane posty

Gość no jasne że ściemniasz
wiesz, ja też jestem wstydliwa. ale tworzę i pokazuję to w internecie, gdzie jestem anonimowa. znajomym nigdy nie pokazuję, bo się wstydzę, ale przed ludźmi, którzy mnie nie znają, a widzą tylko twórczość, nie wiedzą ile mam lat, skąd jestem itp - nie wstydzę się. dlatego Ci nie wierzę.

Oszsz, każdy może tutaj napisać że jest WIELKI.Tak jak ty. Wymyśl coś jeszcze a my będziemy łykać jak kormorany:):):)

Gość groszzzzka
gdyby tematem było "powiedzcie co myślicie o moim głosie!" - to ok. ale nie chcę i nie potrzebuję ocen. Tematem tego topiku jest wstyd.

Gość Lunacja
Na taki problem jest jedna odpowiedź: Internet. Możesz śpiewać z wiadrem na głowie żeby Cię nikt nie poznał, wrzucasz na Youtube czy MySpace i jeśli faktycznie masz talent to ludzie to zauważą. Więc no stress! __ http://www.sky4fly.net/

Gość bibi999
ale bzdury pierdolicie :D:D:D jakby napisała że wstydzi się robić loda, to kazalibyście wrzucać filmik jak robi loda???? idioci :D:D:D o coś zupełnie innego chodzi w tym temacie

Każdy się czegoś wstydzi. Nie widzę powodu dlaczego robisz to publicznie.Chcesz się dowartościować?

Gość groszzzzka
"jeśli faktycznie masz talent to ludzie to zauważą" I co dalej? Nawet gdyby ktoś mnie dostrzegł to w konsekwencji i tak musiałabym kiedyś wystąpić przed publicznością.

jeśli się wstydzi, to niech śpiewa anonimowo, co za problem :o jeszcze gra na kilku instrumentach! ciekawe, ciekawe. w ogóle jak Ty ćwiczysz, autorko, skoro się wstydzisz? :) a sąsiedzi nie słyszą?

"I co dalej? Nawet gdyby ktoś mnie dostrzegł to w konsekwencji i tak musiałabym kiedyś wystąpić przed publicznością. " musi to na rusi. jeszcze nikt Cię nie dostrzegł, gwiazdeczko :D

Gość groszzzzka
"o coś zupełnie innego chodzi w tym temacie" Dokładnie. Nie użalam się tu, że nikt mnie nie dostrzega, że pytam co zrobić by się wybić. Po prostu opisałam, jak wstyd zabrał mi możliwość zrobienia czegoś i zapytałam czy jest więcej takich osób.

no to ja Ci mówię co zrobić: 1. nagraj parę utworów 2. pokaż to światu (bez facjaty i wymyśl se pseudo artystyczne) 3. jak świat oszaleje na Twoim punkcie i będzie chciał Cie na żywo, to wystąp w masce :classic_cool: będziesz oryginalna przynajmniej

@groszzzzka Tak jak ktoś napisał wyżej. Internet jest wyjściem jeśli chcesz zaprezentować swój głos. Jeśli jednak chcesz zostać gwiazdą - to fakt, trema przeszkadza. No to co chcesz zrobić z tym talentem ... już wiesz? Bo na razie się użalasz nad sobą i litujesz. To Ci nie pomaga.

moim zdaniem pieprzysz w ogóle od rzeczy, bo jest masa artystów, którzy w ogóle nie występują na żywo i nie pokazują twarzy. dlatego niestety Ci nie wierzę panieneczko :classic_cool:

Gość a ja nie widzę problemu
to , że się ma potencjał - wcale jeszcze nie oznacza, że trzeba go wykorzystywać! Równie dobrze można robić coś innego.

Ja mam głos jak Tina Turner ale nie śpiewam bo się wstydzę:( I nigdy, przenigdy nie zaśpiewam .Nawet do lusterka bo się wstydzę tej w lustrze. Wierzycie na słowo? Skąd możesz wiedzieć czy masz dobry głos. To mogłaby stwierdzić Ela Zapendowska. A wszyscy którzy startują w tym konkursie też uważają ze mają fantastyczne glosy.I co? Szybko dostają lekcję pokory. Może ciebie tez by to spotkało? Ale nigdy się nie dowiesz bo nie zaśpiewasz. Nam możesz wmawiać ile chcesz!!Jedni uwierzą inni nie.

Gość bibi999
Zapendowska? :D:D:D Tak strasznie chwaliła i chwali Monikę Brodkę, która głos ma beznadziejny, jakby upośledzona dziewczynka nuciła pod nosem :D:D: a karierę zrobiła - nikt nie wie dlaczego :D:D:D

Ja nie jestem autorytetem w tej dziedzinie i mnie nikt o zdanie nie pyta a Ją tak.I nie ma znaczenia czy ją lubię czy nie. Znaczenie ma to że wie co mówi. A jeśli chodzi o Brodkę to jak się ma dobry głos to cały czas go trzeba szlifować, więc nie ma o czym mówić. Ona nic nie robi:(