Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cafissimoe

Czym zajmja sie Wasi mezowie?

Polecane posty

Gość Scarlettt
Mój mąż jest finansistą i prezesem międzynarodowej firmy..

Gość japko-japko
A moze inaczej: CO WY ROBICIE w życiu?

ja oprocz tego, ze jestem żoną i pasożytem to wychowuje syna:P tylko tyle :O ale mam odwage sie przyznac i sobie sama pogratuluje :D

Mąż ? udaje wielkiego prezesa swojej jedno osobowej firmy i odpowiada sobie na zajbiście, ale to zajebiście ważne pytanie... Co chce robić w życiu ? Jak do tego dojdzie to podobno ma mi dać znać, ja o ile nie osiwieje do tego czasu to przyjme to ze spokojem o ile oczywiście nie będzie to palenie zioła ;) co ja robie ? Przejmuje się nim jego dochodami zusami srusami watami etc i z przerażeniem w oczach szukam pracy po tym jak firma w której pracowałam upadła... tzn dalej upada ale już beze mnie :)

Gość japko-japko
Ja np. jestem urzędnikiem i robię aplikację.

mrówa- dlaczego opisujesz moje życie :P:P:P mam bardzo podobnie ;)

Gość Mimiikra
Wolny zawód.

Gość rachunki:-)
Kasza-to nie moja bajka:) ma facet łeb :p co ja robię? Obecnie się doktoryzuję i w zasadzie jestem na utrzymaniu męża-bo moje publikacje i wyjazdy zjadają więcej niż zarabiam,ale punkty trzeba łapać.:) poza tym wychowuję dziecko czasami :p w sumie to też mogę powiedzieć,że jestem pasożytem-jemiołą mego męża. Ale cicho liczę na to,że jak on już będzie stary i ręce nie pozwolą mu pracować na tych wszystkich frezarkach,tokarkach i innych dziwolągach,to ja jako autorytet naukowy będę go w stanie utrzymać :D

Rachunki a jaka jest Twoja dziedzina? ja tez pasozytuje na mezu (i Unii ) bo robie mgr, wczesniej macierzynski (a przed to maz troche pasozytowal na mnie). wyjazd do US, strata czasu, powrot do PL takze trata czasu ale kasa lepsza niz w US. Popracowalam troche , wylali mnie za brak dyspozycyjnosci (taaa...) mloda miala problem z przedszkolem, potem sesja, nowe przedszkole, mloda choruje a ja dzielnie szukam [pracy. Znalezienie pracy w stolicy to zaden problem ale ja nie chce byle jakiej, chce aby byla tam nazwijmy to delikanie europejska kultura pracy, plus chce na poczatek pol etatu (bo studia, mloda, plus prowadze zajecia dla dzieciakow w ramach organizacji non profit ktora niedlugo bede z innymi dziewczynami rejestrowac. Do tego szkole sie jako honorowy doradca laktacyjny LLL w PL. Dorabiam sobie jako tlumacz w domu. A tak wogole to mam nadzieje ze za 2 lata 3 miesiace spadamy do UK, ja wracam do NHS po drodze robie sobie jeszcze MBA z health care i kolejna 2 dzieci . No ale zobaczymy...

Gość rachunki:-)
Pedagogika specjalna. Obecnie jestem wykładowcą na 3/5 i etatu-prowadzę ćwiczenia-bo na razie więcej nie mogę-mam o jedną literę przed nazwiskiem za dużo...

Gość mireczkowata
a ja jestem inżynierem, projektuję instalacje sanitarne- czyli klimatyzacja, wentylacja, ciepło. a reszta?

Gość Mam 3 1lat!
Ale w temacie jest czym zajmują się Wasi Mężowie a nie wy :] No ale skoro chcecie to jestem pracownikiem biurowym w firmie informatycznej. :)

Gość mireczkowata
w temacie niby tak, ale padło pytanie co my robimy :)

Gość Nha
Inżynier/ Projektuje konstrukcje stalowe/ Firma budowlana

Gość Sesame Street !
Fotografia,projektowanie (wizytowki,zaproszenioa,plakaty,foldery reklamowe itp) Doszkalam sie w projektowaniu wnetrz.

Gość moj jest
budowlancem ale stosunkowo malo zarabia co mnie denerwuje i czesto sie o to klocimy.

Gość moj jest
ja zapierdalam w domu przy dwojce malych dzieci ale to i tak nie ejst doceniane :P Tesknie za dawnym zyciem kiedy bylam panna... :(

Coś mi dzisiaj ciągle znikają wypowiedzi :/ Mój pracuje w serwisie klimatyzacji dla górnictwa. Od kopalni miedzi po kopalnie węgla, więc się nie nudzi, ciągle nowe kopalnie ;P Nadzoruje składanie i rozruch maszyn do klimy. Trochę uciążliwe, bo jest w tym dobry i niestety w firmie nikt nie potrafi go zastąpić i ciągle zmieniamy różne plany :o Najgorzej zacząć remont, bo nie ma go kiedy skończyć

Gość a mój jest leniem
A mój mąż jest leniem patentowanym😭

Gość Garnuszek bez uszek
Mój K jest ślusarzem i prowadzi punkt dorabiania kluczy.