Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Scarletttt

Która z Was ma dużó starszego męża?

Polecane posty

Gość Scarletttt
To pogadaj z nim szczerze. Nie musisz mu się narzucać, wystarczy że zapytasz się go, czy chciałby się związać z Tobą na stałe, czy w ogóle bierze taką opcję pod uwagę. Może jego odpowiedź będzie po Twojej myśli.

Gość ech zycie zycie
skad ta nagla zmiana w Twoim podejsciu? Tzn skad nagle mysl, ze moglby chciec czegos wiecej? wiesz, moze i cwany, wie jak postepowac z kobietami, ale to sie czuje czy gra... on nie gra, szczerze tej bliskoscu mu potrzeba, i czuje ze mnie po prostu lubi...

Gość Scarletttt
Bo skoro Ci tak bardzo na nim zależy, to nie zostaje nic innego jak powiedzieć mu o swoich oczekiwaniach i na jakim związku na prawde Ci zależy. Jeśli jemu zależy na Tobie, to zostanie z Tobą, jeśli zależy mu tylko na seksie to poszuka innej dziewczyny. Powiesz mu?

Gość ech zycie zycie
powiem, juz wiem, ze inaczej bede sie w tym wykanczac... powiem o ile juz nie znalazl tej "innej" :( dziekuje Ci za wszystko, wiesz, bardzo mi poomoglas przetrwac ten dzien :(

Gość Scarletttt
Dzięki:)Mam nadzieję, że moje produkowanie się przez kilka stron nie pójdzie na marne. P.S nie zdziw się, jak on do Ciebie nigdy już nie zadzwoni, albo odezwie się za 2 miesiące

Gość ech zycie zycie
kurcze zdziwilabym sie, bo nasz kontakt byl regularny dotychczas, bardzo bym to przezyla wiesz?

Gość gość
Witam, Poszukuję do programu telewizyjnego osób , które są w związku z młodszym mężczyzną lub młodszą kobietą (około 10 lat lub więcej) i chciałyby sprawdzić czy mogą ufać swojemu partnerowi / partnerce. Jeśli ma Pan/Pani taką sytuację lub zna kogoś, kto mógłby być zainteresowany - proszę o przesłanie numeru telefonu, a oddzwonię i opowiem o szczegółach. Rozmowa jest niezobowiązująca i nie oznacza udziału w programie. Zgłoszenia pod adresem wer.stanuch@gmail.com Pozdrawiam !

Do nowego programu TV poszukuję par, które dzieli duża różnica wieku. 

Formularz zgłoszeniowy znajdziecie tutaj: https://www.djangomedia.pl/pytania-do

Pozdrawiam!