Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kipka89

DZISIAJ W AUTOBUSIE OBMACYWAL MNIE JAKIS CHLOP(

Polecane posty

Gość kipka89

a ja jak sierota zamaist dac mu w pape to sie poplakalam:( nie moge dojsc do siebie po tym

Gość lkjjajkkkk
to gdzie Cie macał? i dałaś się ja bym nie pozwoliła.

Gość kipka89
zlapal mnie az tylek i mietosil....bylo mnostwo ludzi wokol mnie ani sie obrocic tak mi bylo strasznie wstyd nie moglam sie przecisnac do tylu i sie poplakalam:(

Gość kilpil
trzeba było z łokcia w żołądek walnąc

Gość ecfwfref
2/10

Gość kipka89
i jeszcze ze strachu pierdnęłam

Gość kipka89
oj wez podszywie:( jestem niesmiala mam problem z emocjami normalny czlowiek by krzyczal bronil sie a ja jestem taka ciapa

Facet zachował się bardzo nieprzyzwoicie. Wykorzystał że jest tłok ale twoja odpowiedź powinna być natychmiastowa. Powinnaś walnąć go lub mu coś powiedzieć. Wiesz pasażerowie widząc to mogli pomyśleć że lubisz być takie rzeczy.

Kiedyś chłoptaś ukradł komórkę dziewczynie,która siedziała obok mnie w autobusie. Zaczęłam panicznie krzyczeć. Autobus stanął. Chłopak 17-18 lat ze strachu komórkę zostawił na ławce :D Dziewczyna mi podziękowała wszyscy podróżni mi gratulowali odwagi i trzeźwego umysłu :)

Takiemu,co by mnie obmacywał najpierw krzyk później w zęby. Trafił by źle , bo kiedyś trenowałam boks. To by go bardzo bolało i dobrze :D

Gdy mamy do czynienia z bardzo nietypową i niespodziewaną dla nas sytuacją to niektórzy reagują oszołomieniem po prostu. Jak mi facet na ulicy zaproponował sponosoring, byłam tak zszokowana, że ledwo co parę słów z siebie wydusiłam. Jak sie ktoś czegoś nie spodziewa chwilę mu zajmuje przetrawienie tego wszystkiego.

Gość kipka89
Pisząc,że się popłakałam miałam na myśli łzy szczęścia i radości albowiem za sprawą tego zdarzenia nabrałam pewności siebie i poczucia własnej atrakcyjności:)