Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lina247222

pomóżcie!!!!

Polecane posty

Gość dominaka
Dziewczyno!! Ty kopnij go w dupe niech spier***la! Ani nie wychwala Twojej urody, jest bezczelny, pewnie Cie zdradza!! Szanuj siebie , bo nikt nie bedzie Ciebie szanowac. Co to ma znaczyc , ze masz rozmiar stanika B i jestes skazana na nieszczesliwe zycie ?! przeciez to niedorzeczne !! Chyba, ze lubisz sie nad soba użalac?? Kobiety co z Wami???

Lina247222 Jest pewnym siebie chłopakiem, znalazł by sobie spokojnie inna. Dlatego nie wiem czemu on ze mną jest Nic prostszego jak zapytać go o to. Lina247222 Tylko żeby to było takie proste A co w tym trudnego? -nie jesteście małżeństwem -nie macie dzieci -nie łączą was interesy i finanse Nie widzę przeszkód.

Gość szalonawrona
chcesz całe zycie zycie byc nieszczesliwa? pytam sie? zostajac z nim nic sie nie zmieni. bedzie duzo gorzej. wiec swiadomie wybierzesz zal ból smutek ponizenie i pozniej wzór idioty tatusia? dla waszych dzieci? czemu im chcesz to zrobic? wiesz jaki to ból patrzec na nieszczesliwa rodzine. matke?

Gość goingdownforher
a poza tym jest pewnym siebie czlowiekiem przy tobie, moze robi tylko dobra mine w twoich oczach, nie widzisz jego wad bo nie chcesz widziec :o

Gość dominaka
a najwiecej o duzych piersiach maja do powiedzenia male kutasy !!

Gość Elenii
dominaka, masz racje

Gość szalonawrona
wez jeszcze dzis mu powiedz ze jest marnym kochankiem i wywal go za drzwi;p

Lina247222 pomóżcie!!!! Wołasz o pomoc, my się staramy i co ? Ciekawe czy coś zrobisz ze swoim życiem czy dalej będziesz tkwić na siłę w związku który nie ma przyszłości? Daj znać co postanowiłaś.

Gość goingdownforher
nie chcesz go zranic, ale on cie rani i sie toba nie przejmuje zalosne to sie robi :o wiesz a za niedlugo tu bedziesz pisac ze sobie zycie zmarnowalas :o

Gość szalonawrona
weź sie przestań nad sobą użalać. To co sie z tobą dzieje to suma twoich decyzji. jesteś odpowiedzialna za swoje życie, za to co sie z Tobą dzieje. Jeśli zechcesz możesz wszystko ale jak bedziesz płakać i sie uzalać zamiast zadbać o siebie to weź daj wszystkim spokój

Gość Elenii
Lina247222 Nie chcesz go ranic , moze to i dobrze bo nie chcesz sie znizać do jego poziomu ale musisz cos zrobic bo on nie jest Ciebie wart.

Gość mmmmorela
Nie no szkoda słów. A potem się żalą, że faceci wykorzystują jak same się proszą. To męcz się dale w imię "miłości" i jeszcze mu podziękuj, że łaskawie jest z Tobą. Tylko pamiętaj, że nic z tego nie będzie. On Cię w końcu zostawi bo Ty nie odejdziesz i będzie tragedia. I nie mów, że nikt Cie tu nie ostrzegał.

Gość szalonawrona
masz pieniądze? idź do psychologa, może Ci przetłumaczy

Gość goingdownforher
wiesz nie wiem czemu takie porzadne dziewczyny jak ty marnuja sobie zycie na takich dupkow, lubicie byc tak poniewierane ? :o gdzie tu jest milosc ?

Mam już dosyć... jak przyszedł właśnie do mnie i zobaczył o czym pisze to puścił focha że sie radze obcych ludzi w sprawie naszego związku....

Gość szalonawrona
robisz mu krzywde pozwalając mu być dupkiem! nie krzywdź go tak! bo jak bedzie dalej taki dupek to do nieba nie pójdzie. więc jak chcesz jego dobra to mu pokaż jak sie ma zachowywać, tzn zostaw go żeby sie opamiętał

Gość Lilia wodna xx
Kobiety z duzym biustem tez bywaja zdradzane.

Mam już dosyć... jak przyszedł właśnie do mnie i zobaczył o czym pisze to puścił focha że sie radze obcych ludzi w sprawie naszego związku....

Gość mmmmorela
Uważam, że silvergold nawet nie musi nic pisać. Streszczenie rad ma w stopce. Przeczytaj i przemyśl to nie boli.

Gość goingdownforher
wiesz bo osoby z zewnatrz widza to, czego samemu nie dostrzegamy ;-)

Gość goingdownforher
nawet przy nim nie masz prawa do prywatnosci :o

Gość szalonawrona
ja bym sie z niego śmiała że dziecko takie jest, łe foch bo ludzie z zewnątrz go za frajera uwarzają powiedz mu ze ja mówie że jest frajerem

Gość szalonawrona
a jak mu sie nie podoba to niech się przydjzie bić na klaty;D

Gość goingdownforher
nie docenia tego co ma, a kto nie docenia tego, to nie jest godny by to miec

Gość szalonawrona
e wiesz przeczytaj śmieszna i pomocna ksiązke dlaczego mężczyźni kochają zołzy. tylkko e-booka na haśle trzymaj żeby Ci nie znalazł ten Twój luby

szalonawrona a jak mu sie nie podoba to niech się przydjzie bić na klaty;D A co ? To pójdziemy na cycki:):):) Miski do wyboru -od A do E , duże i male , jędrne i obwisłe:D Na kafe takich pełno!!!Do wyboru do koloru!!

Gość szalonawrona
powiedz nam teraz co myślisz po tych naszych "dobrych radach". ??? cio? nasza śliczna miseczko B, a ja zazdroszcze Ci miseczki B bo jak bedziesz w ciąży to Ci urosną, a ja mam d i jak mi urosna to bedzie żal... duze cycki bolą i sprawiają wiele problemów

Gość goingdownforher
autorku tematu zyje sie tak jak sie mysli ze sie zyje, a skoro zle myslisz o swoim zwiazku, to sama odpowiedzilas sobie na pytanie, czy taki zwiazek ma sens ja jakbym mial byc z dziewczyna ktora na kazdym kroku pokazuje mi jak kocha innych tobym sie przekrecil, ze nie widzi mnie tylko jakiegos benia czy frania :o czulbym sie pustka, ze jestem tak naprawde sam