Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afro.

dziekuje panie Tusk!

Polecane posty

Gość afro.

dziekuje Panie Tusk za powod do opuszczenia mojego kraju! zeby uczciwy czlowiek po studiach nie mogl znalesc pracy za rozsadna stawke to sa jakies kpiny! i to nie jestem tylko ja... nas sa tysiace.. ludzi z wyksztalceniem! zeby czlowiek po prawie nie mogl zrobic aplikacji bo nie ma znajomosci! liczy sie tylko kasa i wysokie stanowisko "tatusia" a nie wiedza! Ludzie co wy robicie z tym narodem! za 30 lat w tym kraju beda zyc tylko emeryci bo wszyscy mlodzi powyjezdzaja.. co ja mowie za 10 lat juz tak bedzie. wyprzedaja wszystko co sie da myslicie za nasi politycy nie maja w tym interesu ze nie zarabiaja na tym ze sprzedadza wszystko co panstwowe? prywaciaz da naszemu Tuskowi w lape a ten w zamian zalatwi wszystko co potrzebne zeby sprzedac mu np hute szkla ktora jest panstwowa a on dostanie od sprzedazy jakis tam procent... i mowia nam ze to dla naszego dobra pfff szkoda slow i nerwow ! dlatego wyjezdzam i nie wroce poki cos sie w tym kraju nie zmieni.. (i zeby nie bylo na wybory chodze za kazdym razem.. ale to cale g daje.. bo nie ma juz nawet na kogo glosowac).

Gość znowu 10 osob pisze
popieram cie tylko jarek kaczynksi z tadziem rydzykiem w tym kraju zaprowadza porzadek. kazdy bedzie zarabial godnie i beda do nas imigrowac niemcy, amerykanie i japonczycy. macierewicz wylapie wszystkich przestepcow w calej unii a beata szydlo wprowadzi 1 % podatek z ktorego panstwo bedzie mialo dwa razy wiecej pieniedzy niz z tych teraz. 10 kazdego miesiaca bedzie dniem wolnym w ktorym obowiazkowe bedziemy brali udzial w pochodach, wszystkie brzozy w polsce zostana wyciete, pseudo elity wsadzi sie w pociag i wysle do izraela. w polsce zostana tylko duzi silni z aryjska krwia a nie jakies lewaki. tak nam dopomoz buk bo brzozy do wyciecia.

"popieram cie tylko jarek kaczynksi" nie no, gdzież tam. tylko donald wspaniały uratował nas przed strasznym kaczorem. dzięki niemu mamy "polskę w budowie" i jak grzyby po deszczu powstają wspaniałe autostrady, szybkie koleje. wreszcie odzyskaliśmy kontrolę nad deficytem i płacimy niskie, liniowe podatki. cała europa, ba, cały świat nawet zachwyca się naszą gospodarką z ledwie dwukrotnie powiększonym długiem publicznym i pięciokrotnie deficytem budżetowym od czasu jak donald sprawuje władzę. a kto tego nie widzi ten moher, ciemnogród i kaczysta.

Gość offerma - chyba dawno nie
jechales przez Polske samochodem - ja mialam przyjemnosc wczoraj, na trasie Gdansk-WWa, Wszedzie!!! na trasie buduja drogi , a w Gdansku w szczególnosci.

"Wszedzie!!! na trasie buduja drogi , a w Gdansku w szczególnosci" mówisz o tych przekrętach autostradowych które się rozpadają zanim jeszcze wjechał na nie pierwszy samochód? "Budowane w ekspresowym tempie polskie autostrady nie wytrzymały srogiej zimy. Popękała budowana wciąż A2, głębokich na 8 cm poprzecznych pęknięć naliczono ponad 50. Popękał także budowany odcinek autostrady A1 między Toruniem a Strykowem. Pęknięć naliczono tam aż 80 - podaje RMF FM." http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11216008,Wielka_fuszerka__Autostrada_A1_popekana_po_zimie.html no ale zawsze można powiedzieć że "to wina kryzysu i pisu" i znajdą się głąby które będą w to wierzyć.

Gość miedzy Gdanskiem a Toruniem
autostradą akurat jedzie sie znakomicie - widac zalepili:). Pojedź i sie przekonaj.

w ogóle polska rośnie w siłę a ludzie żyją dostatnio. i tylko złe moherowe berety nie chcą tego przyznać. a niedługo będzie nam jeszcze lepiej jak donald podwyższy nam wiek emerytalny. w gazecie wyborczej pani dominika wielowieyska już pisała że im ludzie dłużej pracują tym są szczęśliwsi. więc to podwyższanie wieku emerytalnego to tylko dla naszego szczęścia jest. zresztą obawy o to że będzemy musieli pracować dłużej są nieuzasadnione, w końcu bezrobocie ciągle rośnie.

ja się zgadzam z wami. tylko moher może nie dostrzegać jak wspaniały i "europejski" mamy rząd. taki np kaczor to by pewnie pana gromosława cz. ścigał za przyjęcie "korzyści majątkowej" a może nawet by go podsłuchiwał i "stanął pod drzwiami i nocą, kolbami w drzwi załomocą" nawet i o 6 rano jak do pani blidy. ale nie na tym polega polityka miłości. polityka miłości polega na tym że śledztwo przeciw panu gromosławu "zostało umorzone z powodu przedawnienia": "Z powodu przedawnienia umorzono śledztwo w sprawie rzekomego przyjęcia w latach 90. dwóch milionów dolarów łapówki przez b. szefa Urzędu Ochrony Państwa Gromosława Czempińskiego. Obciążał go Peter V., określany jako "kasjer lewicy". Umorzenie jest prawomocne." http://www.tvn24.pl/12690,1729713,0,1,sledztwo-ws-czempinskiego-umorzone--bo-przedawnione,wiadomosc.html nie będzie się w III rp nękać ludzi z powodu jakichś "rzekomych" dwóch milionów dolarów, co to to nie. co innego gdy ktoś prowadzi np stronę "antykomor.pl". takim to się trzeba zająć.

Gość niedobry Tusk
zlikwiduje lewe renty i podwyższy rencistom próg niepełnosprawności nie będą 40-letnie offermy z nielegalnie załatwioną grupą inwalidzką zabierać miejsc pracy lemingom

ponad 2 miliony oferm na bezrobociu siedzi i o swoją nieudolność oskarża biednego tuska, premiera naszego ukochanego, który robi co może żeby nam nieba przychylić. i coraz ich więcej w dodatku. zamiast się wziąć do roboty to tylko premierowi dokuczają.

"zlikwiduje lewe renty i podwyższy rencistom próg niepełnosprawności" wszystko w ogóle zrobi żeby nam tylko nieba przychylić. nie będzie moher pluł nam w twarz.

Gość afro.
dobrze ze wam wszystkim wyszlo i macie za co wyzywic rodzine ;) i dobrze ze pasuje wam taki kraj w jakim zyjecie gdzie inni traktuja nas jak "burkow" ktorzy sie placza pod nogami i nie maja prawa glosu w parlamencie europejskim. dobrze ze wam wystarcza na zycie 1500 zl brutto po przepracowaniu 80 h tygodniowo :) pozdrawiam wszystkich BOGATYCH ktorzy lansuja sie furami z roku 1999 lub 2000 gdzie inne kraje sie ich pozbywaja a my jako zlomiarze zwozimy je do siebie :) ciagle zadziwia mnie ten kraj :) aaa i do tej osoby ktora napisala cos tam "do prawnika tylko czy po studiach" akurat prawnikiem nie jestem ale znam takie przypadki gdzie wyksztalceni ludzie z ogromna wiedza maja trudnosci w zrobieniu aplikacji poniewaz rodzice wysoko postawieni wytuptali juz sobie droge dla swoich niedouczonych zarozumialych egoistycznych dzieci ktore kiedy dorwa sie do wladzy to dalej beda pograzac nasz kraj po to tylko zeby zapewnic byt sobie i swoim przyszlym dzieciom :) i tak to sie ciagle kreci moi mili panstwo... i nigdy sie nie zmieni. dlatego ja wyjezdzam po to ze za dniowke pracy bede MOGLA! sobie zalac do pelna bak paliwa( tylko takie porownanie) wy sprobujcie sobie w pOLSCE zalac do pelna samochod za dzien pracy :) Pozzdrawiam naszych bogaczy ktorzy sadza ze nasz pan tusk drogi rozbudowuje nasza polske i prowadzi ja ku lepszemu. JaSNIE OSWIECONA! haha

Gość znowu 10 osob pisze
gdzie wyksztalceni ludzie z ogromna wiedza maja trudnosci w zrobieniu aplikacji poniewaz rodzice wysoko postawieni wytuptali juz sobie droge dla swoich niedouczonych zarozumialych egoistycznych dzieci - jak jarek byl premierem to korporacji zawodowych nie bylo. to tusk stworzyl izbe lakarska aplikacje i cale zlo tego swiata. co sie stanei jak palikot bedzie premierem wtedy to chyba duch swiety zstapi na ziemie bo tak zle bedzie :classic_cool: jarek na premiera rydzyk na prezydenta. prawo zastapic dekalogiem a z moherow zrobic policje polityczna wteyd bedzie porzadek :classic_cool: za zaslugi w propagandzie forumowej wszystkich do rad nadzorczych znacjonalizowancyh firm i kazdemu jarek da mieszkanie zabrane jakiemus zgnielemu kapitaliscie. tylko pamietajcie ze musimy na pis glosowac tylko wtedy bedzie dobrze :D

Gość afro.
Nieeee! glosujmy na PO wtedy bedziemy miec druga irlandie... ale chyba po kryzysie buahahaha...

Gość znowu 10 osob pisze
a widzisz gdzies abym agitowal za po :D ? to ty jestes lemingiem danej partii nie ja.

Gość mozna byc analfabeta
a jakie ma znaczenie kto w Polsce bedzie rzadzil:D?

Gość znowu 10 osob pisze
oni jeszcze tego nie zakumali ze niewazne kto bedzie rzadzil duzo lepiej nie bedzie ale zawsze mzoe bcy duzo gorzej :D

ja tam mysle, ze gorzej to juz byc nie moze w tym kraju:D no, ale kloccie sie, bo to wasza domena:D

Gość afro.
i wlanie o tym caly czas mowie ze nie wazne kto bedzie przy wladzy to i tak bedzie zle ! nie jestem ani za po ani za pis.. poczytaj uwaznie o czym pisalam.

czytalam, nienawidze polityki i sie na nij nie znam, wiec dla mnie to bez znaczenia. tyle tylko, ze tego kaczora nie trawie :D

nie znam*

"a widzisz gdzies abym agitowal za po ? to ty jestes lemingiem danej partii nie ja. " oczywiście że widzę. po kompromitacjach PO w każdej sprawie to jest właśnie wasza jedyna strategia - przekonywanie że "przyjdzie straszny jarosław i będzie DUŻO GORZEJ" - bójcie się STRASZNEGO JAROSŁAWA, głosujcie PRZECIW STRASZNEMU JAROSŁAWOWI. bo nie straszeni obywatele mogli by jednak dojść do wniosku ze może być lepiej. ale żeby było to musi przyjść ktoś inny, choćby i jarosław. ważne jest jedno, zeby odsunąć od władzy tych którzy po okrągłym stole rozszabrowali między siebie polskę. tych którzy swoje nadużycia "umarzają z powodu przedawnienia" i kręcą lody na każdym szczeblu. tych którzy nasze państwo zorganizowali na wzór mafii ściągającej z nas wszystkich haracz. nie trzeba wcale wiele. nie trzeba żadnych geniuszy. banda małp była by lepsza niż to co nazywamy "elitami III rp" bo największym problemem w naszym kraju jest nieprawdopodobny wręcz poziom złodziejstwa i nadużyć który jest finansowany z naszych kieszeni. bo cudów w ekonomii nie ma i jak się kradnie na lewo i prawo to potem trzeba ponosić podatki, wydłużać wiek emerytalny. nasze państwo wygląda jak folwark zwierzęcy orwella a "grupa trzymająca władzę" szykuje dla nas los "boxera", jeżeli wiecie o czym mówię. "trzeba doić, strzyc to bydło a jak zdechnie zrobić mydło". szczególnie jeżeli bydło samo tego chce.

Gość to nie są ludzie to są obcy
niskie płace wysokie ceny wszystkiego bezrobocie dalsze zwolnienia kłamstwa afery zabóstwa zamachy tzw. naturalna selekcja zdrowych poprzez reformę lekową, emerytalną uwstecznienie umysłowe polskich dzieci poprzez reformę edukacyjną Bilans jak po tornadzie - dosłownie.

Szczególnie dużo młodych osób wybierało PO i teraz widać jak widać. PIS rządził krótko a zrobił zdecydowanie dużo więcej niż PO.

Ja dziwię się tylko że Polacy niby taki dość wykształcony naród a daje sie bezkarnie okradać ze wspólnie wypracowanego majątku i jeszcze jeśli ktoś chce łapać złodziei to nastawieni przez media i propagande bronią złodziei a atakują tego co chwytał złodziei! Nigdy chyba tego nie zrozumiem !

Gość jak usłyszał
07 chodzi Ci o Ziobrę, prawda? Ja też tego nigdy nie pojmę. Nie mogę zrozumieć, jak można tak dawać się cycać i jeszcze mówić, ze to dobrze, że jest się cycanym - dobrowolni niewolnicy? Takie nowe zjawisko w Polsce, w której polskość była tępiona już od tylu lat i znowu tępienie polskości? Nie pojmuję tego??? Gdzie Ci ludzie mają mózgi?

Gość DO Darker
To jedź ze mną, jestem młodą, chętną początkującą modelką :):) całe życie czekałam na takiego faceta jak Ty :):)

Gość LaLu
ja bym na wstępie dała wszystkim wystającym pod sklepami,młodym siedzącym na przystankach,klatkach i trzepakach alkohol bez ograniczeń, tak samo narkotyki, niech się powykańczają, zostanie zdrowe społeczeństwo. A w czerwcu nasza rodzina opuszcza ten kraj,bo nie jest on dla biednych ludzi,bo albo nakradłeś za prl, albo jesteś politykiem,inaczej klepiesz biedę

Gość LaLu
w uk sam socjal daje mnóstwo możliwości, lepsze prespektywy dla dzieci, przedsiębiorcy podatki za pracowników płacą normalne bez kręcenia a to taka umowa a to sraka

Gość LaLu
wyobraźcie sobie, że jadąc do rodzinnego miasta nie mamy gdzie pójść z moją lepszą połówką, bo wszyscy jego kumple wyjechali z rodzinami, ale to kompletnie wszyscy