Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życie....

chłodna żona

Polecane posty

Gość życie....
Wódz Szczota Bromden - jak pisze proponuje wizytę u ginekologa endokrynologa! Nieprawidłowy poziom hormonów ma taki właśnie efekt!!!

Gość życie....
zamiast marudzi posypcie $. Wizyta około 100 zł, badania więcej około 300-400 po 2,3 wizytach kobieta zacznie wracać do siebie - i z waga i z nastrojem ( brak jazd od kocham do zabije cie) i odzyska chęć na sex

Gość życie....
W naszym kraju NFZ złodzieje i chuje nie wysyłają na takie badania - Kobieta dostaje tabletki hormonalne-antykoncepcyjne bez wcześniejszych badań! Dlatego wiele z nas po ciąży jak i po odstawieniu nie może wrócić do siebie. Tym którzy chcą pomóc kobiecie proponuje wizytę u specjalisty. Reszta wybierz punkt 1 lub 2 i skończcie marudzić !

Gość lol 2.
vera lynn - tak! Chyba założę temat: żony facetów którzy się nigdy nie nauczą;p

Gość Wódz Szczota Bromden
Vera, a może tak poważnie, to często nie chodzi o niedostatki mężczyzny tylko o to, ze się choojowo ruchacie, sorry dziewczęta, ale taka prawda. Ani nie umiecie obciągnąć laski ani ruszać się w trakcie sexu ani namiętnie pocałować ani w ogóle kurrwa nic to potem są takie efekty, że facetowi się nie odechciewa nawet starać, bo wie, że i tak z tego nic nie będzie?

Gość mój mąż
przed ślubem powiedzmy ze był nawet nawet. Cała jegho męskość umarła wraz z nocą poślubną

Gość lol 2.
Wodzu... jak kiedyś nie umiała - to znaczy ze ja to nie interesowało! I właśnie to jest punkt 1 - słaba kochanka to kochanka która nie ma takich potrzeb. Grzeczna, kochana, romantyczna kobieta której nic nie ciągnęło do sexu...wspaniała matka + gospodyni. Kochanki na siłę tu nie znajdziesz. To się nazywa wybór = mamy całe życie aby znaleźć tą 1 osobę z którą mamy iść przez życie a ludzie na siłę wybierają źle... Mamy panie z facetami o mikro sprzęcie którzy wolą spać na kanapie kiedy one rwa włosy z głowy Mamy panów którzy prędzej się wykastrują niż przeżyją o czym marzą z żoną.

Oj lolu2, czytaj proszę ze zrozumieniem. Kiedyś było z nami zupełnie inaczej, opisywałem wczoraj swoją sytuację.

Gość życie....
A byłeś u specjalisty?

Gość życie....
ok 500 zł i możesz odzyskać kobietę.

U endokrynologa? Żona była. Ona zresztą twierdzi, że z nią zdrowotnie wszystko w porządkum, tylko po porostu jest taka zmęczoooona...

Gość życie....
endokrynolog - to ogólne hormony, tarczyca, nerki itd w większości tu chodzi o otyłość. Ginekolog-endokrynolog - to specjalista zajmujący się poziomem tych konkretnych.

Gość życie....
Wodzu nie psuj mi tematu. Temat jest dla zaniedbanych burków kanapowych płaczących ze chcą super kochanki. I tych którzy źle wybrali nigdy nie mieli i nigdy nie będą mieli udanego sexu z wybranką.

Gość życie....
ja tez jestem zmęczona czasem zasypiam na siedzącą- budzę się wtedy w nocy albo nad ranem na choć szybka akcje zwłaszcza wiosna kiedy wszystko we mnie buzuje - dzięki specjaliści który mi to wrócił.

A to przepraszam. Jak kiedyś założysz topic, na którym facet taki jak ja będzie mógł się wpisywać, daj znać. (I znikł)

Gość życie....
Nie wyganiam - tylko odciągasz od problemu większości panów. Życzę aby Tobie się ułożyło.

Gość życie....
tak, tak marudy: Dzielicie się na 2 grupy: 1- tych którzy wybrali grzeczne dziewczynki i na siłę chcą je zmienić. 2- tych którzy się zapuścili i nie są już atrakcyjni dla kobiety. x- inne niezwykłe okoliczności do których polecam gilekolog-endokrynolog

dobre sobie a może warto zadać sobie pytanie:czemu ta żona tak chłodnaskoro wcześnie była taka hoooot typowe samcze myślenie:to ona się zmieniła a ja jestem w porządku.

Gość fhfhfjfk
Ja mimo wszystko jak mam brać na żonę to wole grzeczną. Nawet jak będzie to skutkowało chłodnym związkiem. Przynajmniej wiem że mi się nie puści z byle kim jak pojadę służbowo.

Gość życie....
dziękuje za szczera odpowiedz

Gość fhfhfjfk
Zapewne może i się zdarzyć wierna i rozpalona kochanka. Taka kobieta to prawdziwy skarb. Ale mimo wszystko statystycznie te rozpalone zdradzają częściej, a te nieśmiałe mniej. Zresztą widać to po tym dziwnym forum gdzie to te "rozpalone kochanki" beztrosko mówią jak to się pieprzą na boki. Ostatnio jakaś wpadła i nawet nie wiedziała z kim taka rozpalona kochanka była. Aż żal że moja panna wchodzi na te forum O.o Generalnie jak mam podymać i nie jestem w związku to jasne że fajnie obracać rozpaloną kochankę ;) tylko że wtedy to nawet średnio mnie interesuje jak ma na imie taka osoba. Jak brać jakąś kobietę na żonę = na zawsze to ja wole zdecydowanie szarą myszkę z seksem raz na tydzień jeżeli to oznaczało by dozgonną wierność.

Gość życie....
1 raz w tygodniu to nie źle jak na małżeństwo... Mamy tu panów którzy się żalą ze 0 lub raz do roku, inni ze jak już nawet to leży z grymasem na twarzy. Eh, chyba nikt z tych od których temat jest kierowany sie nie odezwie.

Gość życie....
1 raz w tygodniu to nie jest źle jak na małżeństwo... Mamy tu panów którzy się żalą że 0 lub raz do roku, inni że jak już nawet sie uda to kobieta leży z grymasem na twarzy. Eh, chyba nikt z tych od których temat jest kierowany sie nie odezwie.

Gość fhfhfjfk
Raz do roku to bez kitu za mało. Ale trzeba walczyć do upadłego, kombinować... ewentualnie trochę pogrozić. Bo rozwieść to się każdy może ;]

Gość życie....
Właśnie... i dlatego cięgle ten problem jest tu przerabiany. Facet chce nosi go i rozważa zdradę. Tylko jeśli to punkt 2 ;p to zostaje mu sponsoring/prostytucja... Panowie nie chcą zobaczyć ze jak tyją i zaczynają być leniwi to ich kobieta się odechciewa i co ważne żadnej się nie zachce...

Gość życie....
żadnej - sexi, znającej swoje ciało, chętnej na wszystko, zwariowanej kusicielce... -czego wymagacie

Gość życie....
Cel tego tematu - zobaczyć winę u siebie.

Gość fhfhfjfk
@życie.... Jak by było tak jak mówisz to zbyt proste. Ja to widzę tak. Pytam się swojej dziewczyny czemu nie chce się zemną kochać ? ona mówi że jestem gruby i mam duży brzuch. Ja zapisuję się na siłownie rozpisuję sobie dietę na redukcję kupuje trochę anabolików plus jakiegoś fatburnera i działam ;] Jak z takiego powodu są rozwody to nie wierzę w mą ojczyznę xD

Gość życie....
no to już możesz przestać;p 1.Kobiety dbają o faceta - dobrze gotują, pozwalają na słodycze(stare powiedzenie mówi ze facet najedzony, zaspokojony nie biega po innych) 2. Pary kupują wygodna kanapę, duży telewizor. ( ut jeszcze po filmie w trakcie dobierają się do siebie przy romantycznych filmach) 3. Panowie odkrywają ze mogą oglądać Turbo/Eurosport/filmy akcji (do tych filmów świetnie smakuje popcorn paluszki piwko obu stronom) 4. Brzuszek/brzuszki tyja 5. Koleżanki z pracy babie docinają ze się spasła, kobieta jako ze stadko ważne idzie do dietetyka, zapisuje się na aerobik. 6. Kobieta jest w normie, nawet siedząc przed tv z mężem i miska czegoś bo się rusza co jakiś czas je cuda na odchudzanie, facet tyje 7. Wnerwiona kobieta zauważa ze facet robi się leniwy ciągle wybiera pozycje na jeźdźca... 8. Wkurwiona kobieta znajduje sobie inne hobby - plotkowanie z koleżankami jaki jej facet jest beznadziejny NIE WIEDZIAŁABYM GDYBY NIE KOLEŻANKI I ICH WYCZERPUJĄCE OPOWIADANIA O I SPASIONYCH, LENIWYCH MĘŻACH.