Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starlight 25

Odbiłam żonatego i...

Polecane posty

Gość Magdalennn_
Mam taki zasady i dopóki nie miał rozwodu, nie chciałam utrzymywać z nim kontaktu

Gość gooooooo
magdalennn jak juz sie rozwiodl to zadzwonil ze jest wolny? pytam bo moj tez sie rozwodzi , nie spotykamy sie juz nie chce brac udzialu w tym piekle , choc wiem ze to przeze mnie...

Gość Magdalennn_
Przyjechał do mnie i mi powiedział, że jest wolny. Mimo wszystko miałam ten niesmak i długo musiał mnie na nowo do siebie przekonywać

Gość gooooooo
ok rozumiem :)

Gość ten, który zdradził
żonę . I yeż miałem 100 tys powodów żeby sie wytłumaczyć począwszy od zimnej zupy a skończywszy na niedopasowaniu psychicznemu i seksualnemu . Też myślałem , inna pani będzie lekarstwem na moje jakże nieudane życie . I tak też zrobiłem . ale wiecie co ? o jakimś czasie wszystko zaczeło wygladć tak samo i tak amo zacząłem szukać pretekstu . Jaki tego koniec ? Żałuję , bardzo żałuję ,ze byłem taki głupi .

Gość Magdalennn_
Ten niesmak pozostał do dzisiaj. Wybaczyłam, ale nie zapomniałam

Gość Magdalennn_
Ich związek był na prawdę nieuadny, nie chcę oceniać tej kobiety, ale nie było między nimi uczucia.

Gość gooooooo
nie wydaje mi ic zone bo zupa byla zimna , ze facet moze zdradzic zone bo zupa byla zimna , nie splycaj mezczyzn az tak bardzo , nie wydaje mi sie ze jestes facetem ......

Gość ten, który zdradził
nie bylo pomiędzy nimi uczucia ? skąd wiesz ? bo on ci tak powiedział ? przecież trudno ,zeby twierdził , że kocha żonę ale z toba chce sie spotykać .

Gość Magdalennn_
Nie tylko on ale jego ojciec, znajomi. Zresztą poznałam tą kobietę...

Gość ten, który zdradził
może ci sie wydawać co ci sie podoba - to był przykład na moje " tłumaczenia ' sobie samemu . ,że miłość między mną a moją żona już ise skończyła .

Gość do tego co tez zdradzil
a probowales , chciales wrocic do zony ?

Gość gooooooo
gdyby bylo uczucie to nie zdradzilby , ty chyba sam jestes taki plytki i zdradziles bez powaznego powodu ale nie uogolniaj.....

Gość ten, który zdradził
próbowałem . niestety ona juz tego nie chiała . Z jednaj strony nawet ja rozumiem , z drugiej jestem wściekły .

Gość Magdalennn_
Ale my jesteśmy teraz małżeństwem, on nie potraktował mnie jak przelotnej znjomości Jesteśmy szczęśliwi, teraz wyjechałam na weekend do rodziców i tęsknie za nim,on za mną też. Praktycznie każdą wolną chwilę spędzamy razem:)

Gość ten, który zdradził
zdradza jest zdradą i nie ma znaczenia czy powód był płytki czy poważny . Taka sam skutek powoduje . ty sobie tak to tłumacz jak chcesz .

Gość zigzag...
niepokojące jest nie tylko to, że nie szanuje swojej żony ale głównie to, że przez rok kłamał. " kto kłamstw raz nauczony jest kłamstwem ma skażoną krew. Na kłamstwie buduje życie swe" stara piosenka niestety prawdziwa. Bo kłamstwo jest niestety łatwe.

Gość gooooooo
magdalennnn oczywiscie ,z e cie kocha i to jest ta prawdziwa milosc , o ktorej co niektorzy nie maja pojecia:)

Magdalennn_ - sielanka ciekawe czy z zona mial taka sielanke jakis czas temu... jak mnie bawi "kazda chwile" hahaha

Gość tak se pisze tu
kochanki zawsze znajda sobie wytlumaczenie ,zeby wierzyc . Jak tylko pojawia sie jakis facet , ktory pisze ze zaluje , oczywiscie nie wierza bo burzy ich swiat i to w co chca wierzyc .

Gość ten, który zdradził
nie twierdzę ,ze wszystkie takie znajomości to tylko znajomości odskocznie i kończą sie tak samo . Częśc z nich to powtórne związki , poważnie traktowane , ale wiekszość ...

dodam ze nie jestem zdradzona zona ani rozwiedziona... tylko bawia mnie takie dziewuchy jak wy.... hahaha

Gość Magdalennn_
Wiem, czasmi o tym myślę...mam uraz do niego, jednak mój obecny mąż tłumaczył,że bał się, że jak wyzna mi prawdę to mnie straci

Gość gooooooo
ten ktory zdradzil ......powod jest wazny , zaden prawdziwy facet nie zdradza ot tak sobie , chyba ze chory ......

Gość ten, który zdradził
kobiety teraz takiie łatwe są ,ze szok . Są takie otwarte na wszystko , że nawet obrączka na alcu im nie przeszkadza . wystarczy kilka komplementów , jakiś drink i już są gotowe nawet na romans .

Gość gooooooo
ania ...skad ta pewnosc:)))))

Gość Magdalennn_
mój był wyjątkiem. Tym bardziej, że ja nie wchodziłam w ten związek z premedytacją

Gość ten, który zdradził
chory ? to na co ten twój jest chory ? :) powiedziałbym ci jaka jego częśc choruje ,ale nie chcę sie przy kobietach wyrażać:)

Gość Magdalennn_
A faceci to nie są łatwi??? Szok.

Gość gooooooo
ten ktory zdradzil...ok ale jesli romans trwa latami ? to nie mow mi ,ze to pod wplywem drinka czy cos takiego.....