Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starlight 25

Odbiłam żonatego i...

Polecane posty

Gość zigzag...
większość się kończy po 3 latach gdy chemia przestaje działać. Takim ludziom jest nudno i szukają nowych motyli w brzuchu. No oczywiście nikt o zdrowych zmysłach nie będzie się co 3 lata rozwodził ale wzychanie do nowej miłości- czemu nie. A w domu- ZNOWU RUTYNA choć tym razem z nową młodą kobietą u boku. Większości to nie wystarcza. Nowe doznania muszą być z nową kobietą. taka jest prawda...

Gość Magdalennn_
Jesteśmy szczęśliwym małżeństwem, zawsze mogłam na nim polegać. Zawsze

Gość gooooooo
chory to jestes ty .......zeby zdradzac zone bez konkretnego powodu .....

Gość Magdalennn_
Dokładnie. Zgadzam się z gooooo To Ty jesteś "łatwy"

Gość gooooooo
i moze twoja czesc ciala , bardzo dobrze ze zona nie chcial cie widziec

Gość ten, który zdradził
jeśli kobieta nie naciska na rozwód z żoną , jeśli nie chce ślubu to taki zwiazek moze trwać latami i zgadnij kto lepiej na nim wyjdzie ?

Gość gooooooo
dokladnie , masz pech ze trafiles na puste i latwe dziewczyny ktore poszly z toba za drinka , szok jaki pustostan ....

Gość Magdalennn_
Ma się cym chwalić??? Że się oszukuje dwie kobiety?? Ja nie naciskałam na ślub

Gość zigzag...
może ja odpowiem. Kochanka nie ułoży sobie zycia a mąż zestarzeje się spokojnie w rodzinie a kochankę zostawi gdy stanie się zbędna. Historia stara jak świat.

Gość ten, który zdradził
nicZego o mnie nie wiesz a juz masz receptę na moje życie :) Zajmij sie lepiej swoim , bo nie wiesz co o kochankach mówią faceci pomiędzy sobą :)

Gość gooooooo
no widzisz i potwierdzasz ,z enie masz swojego zdania ...albo sie rozwodze albo nie a nie ,z ekochanka tego chce , oboje tego chcemy....

Gość Magdalennn_
zdradziłeś żonę, ona się o tym dowiedziała i już cie nie chcę. Jak myślisz kto na tym lepiej wyszedł, kochanka czy Ty?>?

Gość ten, który zdradził
jestem facetem , który na swoich błędach wiele sie nauczył . Czy sie czegokolwiek nauczyłąś śmiem wątpić .

Gość gooooooo
moze ty tak mowisz o swojej kochance ale to swiadczy o tobie .......zero

Gość brednie i tyle
Hipokryzja, banda hipokrytek. I jakie to wygodnie winę zrzucać na Misia, bo to on miał żonę. Wybielacie się, beznadzieja. I to kobiety grubo po 30 co Wy sobą reprezentujecie poza moralną zgnilizną? I dumne z tego, że dają teraz Misiowi to co miś potrzebuje - godzicie się na seks analny, dokładniej robicie laskę? Nie chciałabym mieć takich kobiet nawet z kręgu znajomych. I nie jestem ani zdradzoną żoną ani katoliczką jestem kobietą, która wie co to godność i poszanowanie drugiego człowieka. A Figa jesteś przesiąknięta egocentryzmem, znalazłaś naiwnego jelenia, który po tym jak mu dupy dałaś uznał Cię za 8 cud świata, jestem Twoja młodość już przemija za 3-4 lata nie będziesz już tak atrakcyjna. Język, którym się posługujesz sugeruje, że jesteś prostą kobietą dlatego posłuchaj znającej już życie 24latki - zajdź z nim szybko w ciąże ( masz na to jeszcze jakieś 3 lata) bo wystarczy, że za 2-3 lata koło Twojego misia zakręci się jakaś jędrna 25latkam, którą również dostrzeże w Twoim Misiu potencjał, jego finansowe walory. Wtedy jeśli nie będziesz miała mocnych argumentów np w postaci dziecka, nie będziesz wstanie rywalizować z jej ciałem, wigorem i świeżością. I co zrobi miś to samo co wcześniej, bo powtórzyć już raz zrobiony ( z sukcesem) krok jest już znacznie prościej niż, powielony schemat. Szczerze to mi Was żal, oczywiście nie będziecie tego w stanie nawet zrozumieć ponieważ do tego potrzeba jednak odrobiny empatii. Mimo wszystko mam nadzieję, że zdołacie Waszych partnerów przy sobie zatrzymać bo szkoda by było aby następne osoby cierpiały.

Gość Magdalennn_
Nie dość, że oszukujesz dwie kobiety to jeszcze drugiej robisz koło dupy. Porażka

Gość gooooooo
magdalennn ma kochajacego faceta przy sobie a ty zostales sam , no tak jak sie ma takie zdanie o kochance to nie dziwie sie hahhahahah

Ja nie jestem latwa, w moim przypadku bylo to celowe i zaplanowane dzialanie. Poza tym nie kazdy mezczyzna mialby u mnie szanse.

Gość gooooooo
dokladnie magdalennn :) nie wart nawet naszej rozmowy......

Gość ten, który zdradził
nie mam kochanki , jestem po rozwodzie , po terapii i po rozmowach z była żoną . Ale mam narzeczoną i nowy dom . i mnóstwo przemyśleń na temat swojego głupiego życia i kobiet z którymi sie zadawałem .

Gość gooooooo
a narzeczona tez taka latwa jak wiekszosc kochanek , jesli tak to zycze powodzenia hhhahhahahahah

Gość Magdalennn_
Dokładnie:) Jak widać ja lepiej na tym wyszłam niż Ty- facet. aaaa i nie naciskałam na ślub. A tak w ogóle, mój brat kiedyś powiedział mi, że robienie koło dupy kobiecie, z którą się sypia jest zwykłym świństwem. Tak powiedział facet

brednie i tyle tak planuje dziecko w ciagu najblizszych 2 lat. Ty zyjesz w XIX wieku ze seks analny czy oralny to nie wiadomo co? I potem sie dziwicie ze was mezowie zradzaja. I kto tu jest zalosny.

Gość ten, który zdradził
nikogo nie oszukuję , To co bylo złe uz jest za mną . ale nie powtórzę więćej tego błędu . chcesz mieć nowe życie ? zakończ stare , bądż w porzadku wobec swojej żony czy meża .

Gość ten, który zdradził
gooooooo a narzeczona tez taka latwa jak wiekszosc kochanek , jesli tak to zycze powodzenia hhhahhahahahah przecież ty też jesteś kochanką :) czyżbyś była łatwa ?:)

Gość gooooooo
figa daj spokoj ...............szkoda slow , stare zasciankowe poglady i tyle

Gość Magdalennn_
Ja też nikogo nie oszukuję. Mnie kiedyś ktoś zdradził, wiem jakie to uczucie. Jestem fair wobec swojego męża, byłam fair wobec jego byłej żony, bo zerwałam z nim znajomość dopóki nie zakończył swojego poprzedniego małżeństwa

Gość brednie i tyle
Zaściankowe poglądy.:)

Gość ot życie...
a życie sobie płynie . Ciekawe, czy te starawe "dziewczęta" będą mogły spojrzeć sobie w lustro majac lat 50. Błędnie myśla, ze mając starego męża kupiły sobie spokój bo on nie odejdzie. No może nie odejdzie( choć nie jest to powiedziane, zwłaszcza jak ma kasę), będzie popierdywał wesoło w łóżku obok was. ale jest inne niebezpieczeństwo- zakochacie się jako stare baby w człowieku, który was wykorzysta i nie będzie miał skrupułów tak jak wy dziś nie macie. Fortuna bowiem kołem się toczy- wy nic się od życia nie uczycie niestety, idziecie na łatwiznę a takie rzeczy zawsze się mszczą. Nie rozwijacie się więc skąd ma się wziąc zyciowa mądrość w was? Proste.... Ogarnijcie się, bo będzie wam bardzo cięzko...

Gość gooooooo
to byly twoje slowa o kochance ... zapomniales juz ,z e poszedles do lozka z kobietami po drinku i z powodu zupy za zimnej , zastanow sie co piszesz ....