Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oksymoron10ty

dlaczego facet jest z gruba kobieta?

Polecane posty

Gość kobiety są jak kury..
BO NIE SĄ GEJAMI?grubość u was kobitki zaczyna się od rozmiaru 38/40 - jesteście w tym mysleniu nienormalne, chore. Jak widzę jakie modelki chodza po wybiegach to az chce się żygać ale gejom to pasuje bo taka ani cyca ani tyłka nie ma więc pasuje kryptogejowi.

Gość bo grubsze podobno
latwiej zaspokoic :P

Gość wielke PHI!
Ja sama mając wage 75 przy wzr 169 uważam że jest to ochydne

Gość chyba ohydne
jw

Gość chyba ohydne
o gustach sie nie dyskutuje

Gość bnvbngvjgvjgv
oglądnij pamiętniki z wakacji z Beatą to zrozumiesz dlaczego :classic_cool: żadna chuda kobieta nie zrobi Ci tak wspaniałego jeża,mięsnego jeża który jest po prostu przesłodki i przekochany. mięsny jeż mięsny jeż ty go zjesz ty go zjesz Beatka wymiata!!!

Gość wielke PHI!
widziałam co w tym odjazdowego?

Gość BMI OK
Jestem facetem. Lubię zarówno malutkie, drobne, filigranowe dziewczyny, jak i o pełnych kształtach, z dużym tyłkiem, biodrami i udami. Jednak nie lubię dwóch rzeczy: niedowagi i anoreksji oraz nadwagi i otyłości. To są choroby. A one nie są piękne, tylko odrażające; człowiek wie to instynktownie. "Może ona już tak am od urodzenia i to nie jej wina" KAŻDY GRUBAS SIĘ TAK TŁUMACZY. Prawda jest taka, że żaden nie potrafi się przyznać, że to przez jego niepohamowany apetyt, jedzenie niezdrowej żywności (cukier, tłuszcze, słodycze, olej utwardzany, mięso, białe pieczywo, kolorowe napoje gazowane), brak wysiłku fizycznego (spacer nie wystarczy, chodzi o to, żeby się porządnie zmęczyć - prawdziwe spalanie zaczyna się dopiero, gdy zaczynamy się ostro męczyć), siedzący tryb życia, gnicie przed tv, zajadanie przekąsek itd. Weźcie się do roboty grubasy, bo wasze tłumaczenia są groteskowe. "To nie moja wina, że jestem taka" A QrVVA CZYJA!? "Może i je dużo, albo padła 'ofiarą' bulimii, no po ciąży też jest tendencja do tycia" każdy grubas się tłumaczy. w Auschwitz nie było grubych ludzi. To oznacza, że schudnąć może każdy, a grubasy obżerają się i takie są tego skutki. Dieta wegetariańska i ćwiczenia fizyczne, niejedzenie chipsów, niepicie słodkich napojów i trening fizyczny - oto przepis na normalną sylwetkę (niekoniecznie "chudą", wystarczy normalne BMI) Zamiast się głupio tłumaczyć i ciągle szukać wymówek, zrzucać winę na innych (tylko nie na siebie!), gadać bzdury, weźcie się do roboty już teraz. 1) Nie żreć mięsa. Dieta wegetariańska jest wspaniała. 2) nie spożywać cukru - zupełnie. 3) nie pić słodzonych napojów gazowanych 4) zamiast smażonego lub pieczonego mięcha - pyszne warzywa 5) zamiast olejów i tłuszczy zwierzęcych - oliwa z oliwek i masło roślinne 6) woda mineralna, dużo herbaty (dobrej jakości liściasta) 7) ćwiczenia fizyczne. długotrwałe, regularne, intensywne i męczące, sprawiające nieraz ból. tylko wtedy następuje rozwój = spalanie.

Gość gość
Gruba grubej nierówna. Są takie grubaski ktore wyglądają jak babochlopy z wielkim brzuchem a są i takie z bujnymi kobiecymi kształtami. Faceci lubią te drugie bo lubią szerokie biodra i duże cycki. Duzi faceci tez bywają napakowani i tacy typowo grubi których żadna nie chce.

Gość gość
gość dziś Po co wogole jesc? To przezytek. Rano zabeltac proteinowego shake' a z pudru i wystarczy. Na prawdziwe jedzenie, jakis pieczone kurczaki, ciasta, placki nawet nie patrzec. Powyrzucac ksiazki kucharskie, bo tylko wodza na pokuszenie. Aaaa, zyc wiecznie i zawsze byc pieknym i mlodym. :-P

Gość Kagura
Odpowiadając na pytanie osobiście mam 22 lata 186cm wzrostu 80 kg wagi szczupły ćwiczący wysportowany i mimo to również bardziej podobają mi się kobiety które mają troszkę więcej wagi oczywiście nie mówię że od razu 30 kg. Ale tak poprostu mam i nie jestem w stanie powiedzieć dlaczego gdyby stała przede mną piękna szczupła laska a nieco grubsza z podobną twarzą wybrał bym tą grubsza. Nawet gdyby ta szczupła miała idealne kształty z wąska talią serio.

Gość gość
Facetom podobaja sie rozne kobiety. Jedni wola szczuple, drudzy okraglejsze, sa nawet tacy, ktorzy naprawde wola grubaski i to nie takie otyle tyko wielkie, wazace 160 kg i wiecej. Teraz jest duza moda na chudzinki, wiec te maja nawieksze powodzenie, bo dla wielu facetow najwazniejsza jest ...opinia kolegow - miec chuda to jak kiedys upolowac niedzwiedzia i przyciagnac do jaskini.

Gość gość
kobieta gruba jest obrzydliwa 2012.03.24 facet zresztą też. świadczy to też o nich, że o siebie nie dbają, żrą na potęgę,chorują najczęściej i mają niestety obfitość kształtów i fałd jest przerażająca. ja, jako mężczyzna nigdy w życiu nie pójdę do łóżka z prosiakiem. sam jestem wysportowany i szczupły i brzydzę się zaniedbanymi schabami. a ty koleś jak ci taki schab odpowiada, to pewnie też nie wyglądasz za ciekawie. żenujący cwel

Gość gość
i sądząc po tym bełkocie , który napisał , to może i ćwiczy mięśnie, ale na pewno książki to od szkoły żadnej nie przeczytał