Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Czy porwanie ukochanego/bylego moze byc karalne? I jak bardzo?

Polecane posty

mojego exa... nosze sie z tym zamiarem juz od losowania totka pare tyg temu.. poki co brakuje mi miliona by to zrobić ale ... no :classic_cool:

a nie wolalabys zeby to on ciebie porwal? chyba, ze to ty wolisz robic za faceta w zwiazku :D i gdzie bys chciala go porwac? do szopy??

zach pom :classic_cool: zakładam,ze trzeba wynająć kilku silnych fagasow,aby ujac nasze zdobycze i DELIKATNIE !nie robiąc im krzywdy :) zaprowadzic do ...doo do ooo nie wiem gdzie :O :D w jakieś bezpieczne miejsce,opiekować się nimi,karmić zabawiać i dbać do końca życia ;) :)

ej czkawka nigdy nie powiedzialam, ze jestem europejska :D tak sobie to przemyslalam i doszlam do wniosku, ze tez bym swojego porwala nawet mam pewien pomysl - wtargne sie do kokpitu samolotu jak bedzie w pracy :classic_cool:

do mojego by nie było potrzeba wielkich bandziorów :D on sam jest dośc drobniutki :P no widzisz lu tak jest ciekawiej, co to za frajda jak facet porywa babke, a porwać faceta wraz z całym samolotem to by było :D pisałaby o tym prasa.. :classic_cool: (a i jego zona by sie dowiedziala:D) zreszta temat nieaktualny...wkurzyl mnie moj ex juz mi nie zalezy :O

Gość Marta 97
Twój były ma już żone, a ty nadal uwazasz go za "ukochanego" ty normalna jesteś?! Czy zabawiałaś sie jako kochanka?

to juz bylby jego problem :) ale fajnie by bylo, tylko nie wiem co z pasazerami byla ktoras z was w amsterdamie?

gdyby nie to,że mnie tak strasznie wkurzał to byłabym z nim do dziś i nie musiała tak kombinować jak kon pod gorke.. :O dzisiaj znalazłam misie od niego :( znowu pękło mi serce... jaki on był kochany...te misie takie słodziutkie :( 😭

gdybym wiedziała,że to tak bedzie to bym mu oddała juz dawno wszystkie jego rzeczy...a teraz nie mam jak..no bo kurierem? dałoby rade bezkontaktowo?

" 20:47 [zgłoś do usunięcia] Schiza kafełe taaa maxiu,idz juz lepiej leczyć ludzi na raka marchewką ,idz idz "Zapoznałem/am się z Regulaminem korzystania z serwisu kafeteria.pl, wyrażam zgodę na jego brzmienie i zobowiązuję się do jego przestrzegania." no pewnie ((( )))" Ale w Korei Północnej mogłby być z tym problem:classic_cool:.