Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julitek11

porażka minionej randki!!!! sluchajcie

Polecane posty

Gość Jaq27
Ale jak to świadczy o facecie? Przyjechał do niej, i nawet nie zaproponował pójścia do kawiarni? Faceci to mają wymagania wobec kobiet, ale jak my chcemy cokolwiek, to źle! No i oczywiście jak zawsze- kobieca solidarność. Pewnie się cieszycie że miała nieudaną randkę. Żałosne jesteście!

Ej no ale mogłaś sama zaproponować jakieś miejsce, powiedziałas cos? to on przyjechał do ciebie, do twojego miasta tak?

gdyby mi zależało czym przyjedzie to bym na poczekaniu powiedziała sory ale pociąg w gre nie wchodzi...a to coś dziwnego ze na randke zalozylam szpilki spodnie eleganckie bluzke na ramiaczka i marynarke na to?

Gość no sorry ale
Nieprawda. Koleś mógł zabrać ją do restauracji itd to fakt, ale ona zachowuje się jak jakaś pinda, 16- nastka i opowiada całej Polsce na niego, jezdie po nim, nie odpisuje mu na smsy. Tak sie zachowuje normalna dojrzała osoba???

zanim doszliśmy do tego parku to z 10 kawiarni minelismy...a on jak jechal do mnie to napisał mi smsa no juz jade jestem najedzony i napity więc będziemy mogli sobie rozmawiać ile chcesz tylko...

Gość no sorry ale
Dlaczego nie zaproponowałaś mu pojscia do kawiarni????

Gość eliiik
Sam jesteś żałosny faceciku. Jak mozna uważać ,ze ona zasługuje na coś więcej skoro kompletnie bez żadnej klasy obsamrowuje tyłek komuś w internecie? Moim zdaniem dobrze, że już się nie spotkają, co ma sobie ten człowiek z nią marnowac czas.

Gość zaasaad
taaaaaa ferrari :O nie daje rady ludzie co wy wypisujecie wezcie sobie wygooglujcie jaki to jest-dobry partner i jego cechy albo przeczytajcie sobie kobiety sa z marsa a mezczyzni z wenus... czy jakos tak ;) kobieta LUBI CZUC SIE ZAOPIEKOWANA A FACET LUBI CZUC SIE POTRZEBNY a ten delikwent nie wie wogole jak sie do tematu randek zabrac, a sie zabiera-wielu z reszta chlopa takich jest :O

a co podalam jego imię i nazwisko raczej nie...ale wy umiecie tylko krytykować a sami idealni nie jesteści..dziękuje tym co potrafią zrozumiec..

Gość no sorry ale
dobry partner tak. ale czy to jej partner. podpowiadam po raz którys oni sie nawet nie znają jeszcze to była pierwsza randka.

Gość eliiik
zrozumieć co? twój brak klasy? o nie!

Gość wiem jak to bylo
On wysiadl z pociagu i patrzy ze jestes jakas inna niz na zdjeciu na portalu na ktorym wygladasz o wiele ladniej i szczuplej.Ale to nic pomyslal sobie-zobaczymy jak sie z nia rozmawia.Idac od stacji zauwazyl ze szpilki zalozylas i chodzic na nich nie umiesz,potykajac sie co krok,do tego gadaka sie nie kleila.Pomyslal sobie ze ci trzeba splawic jak najszybciej,zamiast sie z toba w kawiarni maczyc,nie majac o czym z toba rozmawiac.Na taka okolicznosc mial przyszykowana wode,bulke oraz cieplejsze ubranie gdybys zatwardzial byla nie dawalabys sie szybko splawic.Zaprowadzil cie do parku,opatulil w ciepla kurtke i zaczal konsumowac bulke popijajac woda w nadziei ze szybko sie zmyjesz.Na szczescie zrozumialas o co mu chodzi i on usmiechajac sie pod nosem wysluchal jak to zaraz musisz leciec bo cos sie waznego wydarzylo.Odetchnal z ulga i powolnym krokiem udal sie w strone dworca.Zeby nie okazac sie hamem na maksa napisal ci ze dziekuje za ta przemila randke :-)

Gość zaasaad
najedzony i napity, zabralem tez wode zeby mi w gardle nie zaschlo i rekawiczki bo jest zimno-mozemy rozmawiac :O no to minal sie z twojimi oczekiwaniami takich rzeczy sie nie wspomina kobiecie-co ja to obchodzi :O

miałam to zrobić ale jak wyciągnął butelke wody i spytał się czy chce się napić to marzyłam żeby isć już do domu odprowadziłam go na pociąg nawet dostał buzai w policzek więć co źle..

Gość no sorry ale
do tego jesteś fałszywa i robisz go w konia... cierpiałaś, nie podobał Ci się chciałaś go spławić a potem dajesz buzi w policzek... robiąc nadzieje... Boze... fakt Ty nie masz więcej niż 16 lat.

Gość zaasaad
i to w drodze na pierwsza randke wyjezdza z takimi info o sobie o tym co zrobil przed godzina jakie to nieromantyczne...

patrz bo mam 24 lata wiesz...i myślę że moje IQ jest na tyle wysokie że wiem jak powinno pierwsze spotkanie wyglądać..

Gość no sorry ale
no to ciesz sie ze jesteś taka piękna i zajebista bo znow sie chce spotkać..... po 5 randce by już tak nie napisał jakby Cie blizej poznał.

Gość no sorry ale
nie jest wysokie skoro piszesz NA DWORZU. Pisze się na dworze!

Gość wiem jak to bylo
Napisal o nastepnym spotkaniu bo w pociagu przemyslal sprawe i doszedl do wniosku ze moglby cie przeleciec od biedy.Zal mu sie ciebie zrobilo gdy na stacji chcialas sie z nim calowac.Nadstawil tylko policzek bo nie mial zamiaru cie calowac.Ale jednak po tej akcji zrozumial ze saksu cie sie chce i to bardzo no i pomyslal ze od biedy moze ci ta przysluge zrobic.

Gość zaasaad
latwo sie wam pisze bo to nie wam sie gadka nie klejila na randce, to nie wy siedzialyscie jak cioty o suchym pysku na lawce i to nie wy po poltorej godzinie takiego siedzenia stwierdzilyscie ze zmarzlyscie na kosc :O no wasze iq faktycznie jest argumentem w rozmowie :D

Gość nnnnnnnnnnnnnjswdjwfjf
ej laska skończ tu pisać; szkoda czasu na prawiczków niewydymków; dziewczyny mają naprawdę w czym wybierać i masz pecha z tym frajerem; nie wiem tylko dlaczego się umawiałaś z kolesiem 2m na portalu skoro jesteś ładna i dlaczego kłócisz się tu z idiotami;

Gość no sorry ale
tak leczymy swoje ego. To Tobie randka nie wyszła, nie umiałaś normalnie z nim pogadać by gadka się kleiła, i jeszcze żalisz się całej Polsce i zwalasz winę na kolesia.

Gość wiem jak to bylo
Nie,to ty leczysz swoje ego,po tym jak zawalilas randke.Bylas tak nuda i zalosna ze facet zupelnie cie olal.Ten park to napweno bylo wyjscie awaryjne na wypadek gdyby laska okazala sie do kitu :-(.Gdybys go olsnila krolewno,to napewno w parku by z toba nie siedzial konsumujac spokojnie buleczke.

portal załozyłam w pracy z ciekawości a jeżeli ktoś do mnie napisze to dla czego mam nie odpisać a ten bardzo fajnie rozmwaiał przez internet dla tego też się z nim spotkałam

Gość zaasaad
naogladali sie durnych filmow pokazujacych ze dziewczyny powinny latac za facetami-tak to jest jak wychowuje nas telewizja... ja naprawde radze tym madralom ksiazki poczytac bo niektore wypowiedzi sa ponizej dna