Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julitek11

porażka minionej randki!!!! sluchajcie

Polecane posty

i co glupio wyswietlacz nazywa sie head-up i wyswietla się na przedniej szybie i widzi go tylko kierowca!

Gość no sorry ale
jakie to są normalne auta ? nie bmw? luzwa w kazdym nowszym aucie masz juz tempomat.

Gość wiem jak to bylo
No dobrze ostanie pytanie jakie masz obcje w menu komputera pokladowego jezeli chodzi o swiatla lokalizacyjne?Podpowiem ci ze sa trzy opcje czasu po jakim one gasna.Albo cztery,nie pamietam teraz .No dobra podaj pierwsze trzy.

Gość wiem jak to bylo
Nie ma ich w BMW z 2006 roku,czyli w takich jaka ty podobno masz.Patrz uwaznie jak z googli sciagasz o jaka BMW chodzi.

Gość wiem jak to bylo
Pomylilas senor parkowania z tempomatem.To sensro parkowania ostrzega cie ile masz do nastepnego samochodu.Nie wiesz co to jest tempomat i jak dziala.Heheheheheh.No przestan sie juz osmieszac.O.k gdzie jest wyswielacz sensoru parkowania tylnego w BMW 6?I czy jest to rowniez glosowy sygnal?

Nie rozumiem, czemu tak najeżdżacie na autorkę. Jej złość i rozczarowanie są jak najbardziej zrozumiałe! Facet przyjechał na RANDKĘ, a nie na picie wody z kumplem w parku. Nie wyobrażam sobie, że facet 28-letni może się zachowywać jak taka piz...a :o Nie zabrał jej nawet na głupią kawę, pewnie nie przywiózł nawet jednego kwiatka i jeszcze rozsiadł się w parku na ławce i częstuje ją wodą :D To dobre dla nastoletniej gównażerii, a nie dorosłego gościa. I tyle w temacie.

tu sa sami debile ktorzy tutaj sa mocni a w zyciu realnym to dupy wolowe przez wielkie D

Gość wiem jak to bylo
Zadalam ci juz tyle pytan,na ktore znalabys odpowiedzi gdys jezdzila BMW.Ty nawet nie wiesz co to jest tempomat i jak dziala :-).Nie wiesz jaka skrzynie biegow masz.Duzo nie wiesz bo nie wszystko w googlach szybko znajdziesz.A juz napewno nie wiesz ile pali BMW,bo te 5 litrow to mnie zabily.Jestes tak patologiczna klamczucha ze sie myslisz ze ci ktos uwierzy jak klamiesz.Zupelnie jak nowi celebryci w naszej telewizji.Kreca klamia i mysla ze ktos im wierzy.Skad ta patologia sie bierze.

Gość Grzegorz Kleszcz
to się moglaś GŁUPIA CIPO ubrać - mamy marzec i nie mieszkamy na Kanarach po wtóre - zapytał, czy chcesz się napić czy nie ? :D

Gość wiem jak to bylo
Jakby nie klamala to by bylo o.k.Tylko po co podnosi swoje ego klamstwem? Nie nawidze czegos takiego. Ja nie mam BMW moj partner taka ma wiec czasami uzywam.Dlatego znam tak dobrze ten samochod i nie myle sensoru parkowania z tempomatem :-). Autorko,juz ci daje spokuj,lecz taka uwaga na przyszlosc.Nie klam nie zadzieraj nosa to moze uda ci sie spotkac fajnego faceta z klasa z ktorym nie bedziesz musiala w parku marznac.Nie szukaj na portalach rankowych,nawet z ciekawosci,faceta bo sie wilka nabawisz w zimnych parkach.Jak masz klase i mezczyzni sie toba interesuja to napewno kogos poznasz.Moze nawet z BMW i wtedy ktos ci pokaze co to jest tempomat a czym jest sensor parkowania ;-). Milej nocy.

Gość Agusia MD
Żałosny temat głupich bab o poziomie mentalnym gimnazjalistek (tych z "galerianek") :O

Gość wiem jak to bylo
O i nastepna galerianka dolaczyla do zalosnego tematu-Agusia :-)

wiem jak to bylo o ile pamietam to podawalas sie tez z achlopaka wiec patrz co gdzie piszesz:):) akurat twoj chlopak taki ma ciekawe bardzo

Gość wiem jak to bylo
Nigdzie nie pisalam ze jestem chlopakiem ani sie za takiego nie podawalam.Nie strasz mnie,jakbym byla chlopakiem to moj facet bylby gejem!!!!!!!!Uf,jak dobrze ze chlopakiem nei jestem i nie mieszkam z gejem :-):-).To nie moj chlopak tylko partner.Mam troche wiecej lat niz 24 i mieszkam z moim facetem.

Gość galerianeczka
Wityajcie kochane dziewczęta. 👄 Nie dopuszczajmy aby facecci na randki z nami przyjeżdżali czymś poniżej złotego BMW. Potem lody na ławce w parku i będzie dobrze kochanieńkie :)

Gość wiem jak to bylo
Ty ale galerianki to chyba te lody w galeri robia i dlatego ta nazwa nie?Pomylilo ci sie z blachara.

Gość galerianeczka
ma przyjechać BMW, zapłacić za nas rachunek na co najmniej 300PLN, czule się nami opiekować a na koniec może nas wziąć za rękę

Gość wiem jak to bylo
No i mnie tu zaraz od lachar zjada bo sie przyznalam ze moj facet ma BMW,hehehehehe.Moze i jestem blachara a co mi tam,lubie samochod mojego faceta,ale przynajmniej jestem wierna tylko dwom blacha.Moim i mojego faceta.Ach tak tipsy tez nosze i chodze do fryzjera :-).A i na solarium od czasu do czasu wskocze :-). Jeszcze raz dobranoc autorko.Troche klasy i oglady a portale randkowe nie beda ci potrzebne aby poznac fajnego faceta no i nie klam,bo to niegdy nie swiadczy dobrze o czlowieku.