Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julitek11

porażka minionej randki!!!! sluchajcie

Polecane posty

powtarzam jeszcze raz on dalej chce utrzymywać kontakt napisał 15 minut po spotkaniu już do mnie smsa ale mu nie odpisałam:)

Gość nnnnnnnnnnnnnjswdjwfjf
ja kupuję, a w mielnie stoją na takich frajerów podpitych jak ja, kupiłem parę kwiatków za 2 stówy i dawałem kobietom z 2 gadałem dłużej, alkohol był motorem tych działań ale i tak było przyjemnie

ja tam nie mam zamiaru obrazac dziewczyny bo to do niczego nie prowadzi i juz mam dosyc tych wiecznych wyzwisk na kafe , szkoda ze tutaj nie ma wymogu podpisywania sie imieniem i nazwiskiem dopiero ,jacy by byli wszyscy sympatyczni a tak kazdy temat ktos próbuje znizyc do poziomu rynsztoku

ja pierdole ludzie teraz nie jest niczym dziwnym że takie konta się zakłada co drugi facet tam ma w profilu że jest włacicielem albo coś w ten deseń...ale najlepiej krytykować! napisze mu że po prostu nie tak sobie go wyobrażałam aż taka chamska nie jestem nalezy mu się przynajmniej napisać żegnam:)

Gość inanotherlife..
ale obrażasz wszystkich facetów mających tam konto, oni też mają imienia i nazwiska, bo za plecami oczywiscie najłątwiej a autorce tego nie powiesz chociaż według twojej logiki zasługuje na to samo określenie więc bądź konsekwentna, jak już bredzisz to rób to konsekwentnie!

ja raz nie odpisalam heh tak to zawsze odpisywalam ale tamto spotkanie juz mnie zupelnie zalamalo po tylu rozczarowaniach wiec szczerze mialam to w d.upie napisz mu ze mial brzydką reklamówke heh szkoda ze z biedronki tej reklamówki nie wziął chyba ze sie myle ja na twoim miejscu bym nie pisala do kolezanki tylko sama sie pozegnala :) ale ja to przewaznie mówie to co mysle

widać że miał szczere intencje dla tego nie chciałam tak prosto z mostu...na razie daruję sobie ten portal:)

ja tam za takie portale dziekuje nie umawiam sie przez neta wole byc sama :) jak narazie nikt mi sie w realnym zyciu nie podoba . dobra ide spac bo jutro pewnie na 15 godzin do pracy i w poniedzialek na 14 to jest zycie :P

Gość annia.....................
Jesteście obie jebniete. AMEN!!!.

Gość zaasaad
i dobrze, masz prawo do tego by wyladowac w kawiarni jak sie robi zimno a on jakby sie o wlasna doope zatroszczyl tylko-tak to wyglada z mojej perspektywy

Miszekk czy jakoś tak- a co w tym złego, że facet pociągiem przyjechał? no straszna wtopa :D

Gość zaasaad
ja tez nie chcialabym wiecej sie z kims takim spotkac

dla mnie nie było nic złego że tym pociągiem przyjechał...no ale kurde mógł troche pomyślec szkoda że swoich kanapek nie przywiózł jeszcze..

Gość zaasaad
facet jak idzie na randke a nie wie wogole jak powinien sie zachowac i czego poza rozmowa oczekuje dziewczyna... do rozmowy to powinien stworzyc klimat... a tu jak miala sie toczyc rozmowa skoro marzlas w tym parku... i to pierwsza randka... niestety latwo trafic na egoistow na portalach, ktorzy nawet nie wpadna na to zeby wygooglowac sobie ''jak dobrze wypasc na pierwszej randce'' :O gosciu nawet podstaw nie opanowal

Gość Jaq27
Facet lat 28 a zachowanie jak 15 latek. Daj sobie spokój dziewczyno. Szanuj się, bo na pewno zasługujesz na lepszego :)

Tak ale julitek też dzieckiem nie jest i wie, że w marcu nadal zimno jest tak?

Gość jak 15 latka
oo zachowuje się autorka postu. Chłopak jakiś dziwny, ale ona jeszcze gorsza. Która normalna kobieta bedzie takie pierdoły wypisywała na forum przed calą Polską, na które zresztą on też może wejść... Jak jesteś taka do przodu to trzeba bylo odpisać mu na tego smsa 15 min pozniej, ze sorry ale to nie to, ze coś tam... Wolałaś nie odpisać wcale, schować głowę w piasek itd... żal mi Ciebie dziewczyno, a jeszcze bardziej żal mi tego faceta, że na Ciebie trafił :/

życie jest okrutne jak on mnie trzymał na dworzu to nie zasługuje na to żebym mu odpisała ale jutro mu napisze że to nie to...aż tak perfidna nie jestem:)

Teraz taka mądra jestes, dlaczego nie powiedziałas tego jemu tylko nam to piszesz?

Gość zaasaad
ludzie co wy wygadujecie... ona sie z gosciem umawia na randke i ma pamietac ze jest zimno??? to jest faceta rola-ma sie tak kobieta zajac zeby wszystko gralo-nie wspomne ze powinien wybrac precyzyjnie jakies fajne miejsce wiedzac mniej wiecej juz o niej co jej sie bedzie podobac i co lubi, a juz poza tym powinien na pewno zadbac ON zeby ona nie zmarzla :O zaproponowac cokolwiek moze pojdziemy gdzies sie schowamy, moze sie cieplej herby napijesz znam fajne miejsce... facet nad dziewczyna powinien skakac!!! Tak ma wygladac pierwsza randka ja sie czulam objeta opieka przez mojego jak sie poznalismy... i tym mnie do siebie mocno przyciagnal zawsze sie liczyl ze mna i z mojim zdaniem

a co nie moge sobie tu napisać ... jeżeli ktoś nie ma ochoty nie musi odpisywać jej

Gość no sorry ale
za kogo Ty sie w ogóle uważasz, jesteś zwykłą dziewczyną, jakich tysiące... Miał przyjechać furą, najlepiej mercem lub bmw, kupić bukiet kwiatów za 150 zł i zabrać na kolację przy świecach. Pffff... Dobrze Ci tak... Teraz widzisz ile jesteś warta.

zasad masz rację!!! zresztą byłam odpowiednio ubrana samo to że widział że w szpilkach jestem to mógł sobie ten park sarować...

Gość no sorry ale
wybaczcie, ale to była pierwsza randka, a koleś miał ją okrywać swoim paltem? nawet się nie znają...

bmw to mam swoje..a kwiatka to sobie mogę iść i sama kupić..no problem..tu chodzi o zasady jakie towarzyszą przy pierwszych spotkaniach..

Nie ale sama napisała jak się ubrała na randkę, sorki jeszcze nie pora na takie stroje, moze i koles sie nie zbyt fajnie zachował ale ona tez za duzo oczekiwała.

Gość no sorry ale
no i ferrari, i stadnine koni... coraz bardziej pokazujesz jaka jesteś głupiutka :/