Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julitek11

porażka minionej randki!!!! sluchajcie

Polecane posty

Gość zaasaad
skoro sie przygotowal na park-woda i rekawiczki, to zabralby tam nawet ksiezniczke z bajki-on zamierzal tam pojsc zanim zobaczyl autorke-nietrudno sie tego domyslec

Gość zaasaad
ty na to lejesz a mnie to przeraza co za ciemnota marsjanska masakra!!!!

Gość wiem jak to bylo
No teraz to krecisz.Nikt nie zaklada strony na portalu rankowym z ciekawosci,potem pisze z facetami i jeszcze sie z nimi umawia i to wszystko z ciekawosci.A czego?Krecisz jak potluczona,nie dziwie sie temu facetowi ze cie tak olal.Zreszta czym sie przejmujesz skoro konto na portalu randkowym masz z ciekawosci a nie dlatego ze szukasz faceta.To co cie tak rusza ze cie facet do kawiarni nie zabral.Odrazu wyczul ze ty tylko tak z ciekawosci sobie z nim pisalas.Nudna jestes i dotego nie umiesz sie przyznac ze faceta nie mozesz sobie znalesc,na portalu jestes z ciekawosci zeby potem nie bylo ze szukasz faceta a zeden cie nie chce.A jezeli nie mozesz znalesc faceta to musisz miec jakis feler.

Gość zaasaad
on pomyslal tylko i wylacznie o sobie od samego poczatku!!!

Gość no sorry ale
pewnie ze nie w koncu przed chwilą sie chwaliłaś ze masz BMW :D jesteś załosna.

Gość wiem jak to bylo
Facet mial te reczkawiczki i buleczke przyszykowana jakby sie okazalo ze na dworcu bedzie na niego czekala nieciekwa laska.To bylo wyjscie awarynje dla niego zeby ja szybko splawic.Nie mial w zalozeniu z gory ze do parku pojdzie.Mial w zalozeniu ze jakby co i laska nieciekawa to do parku z nia i na ta awaryjna sytuacje mial przyszykowane rekawiczki,bulke i wode.

Gość zaasaad
skoro masz drogie auto a tutaj pisza ze to znaczy ze jestes zalosna to zazdroszcza ale sie mozna o ludziach dowiedziec z takich forow!

podaj adres to przyjade i zrobie Ci zdjęcie z Twoją minką:) ale Ty pewnie nie wynurzasz sie z tego internetu bo w życiu realnym masz mało co do powiedzenia:)

Gość wiem jak to bylo
Ma drogie auto i w parku na lawce marznie.Hehehehehe,musisz byc naprawde zalosna skoro caly czas probujesz sobie ego na kafeteri podniesc :-)Jakbys miala jakikolwiek samochod to bys po faceta na dworzec samochodem pojechala.Nie krec juz i nie pograzaj sie.

Gość zaasaad
jak ktos napisze na kogos jakis nonsens i wstawi mu swoje argumenty to potem mu sie zdaje ze jest wart wiecej niz tamten :D mistrzostwo swiata :D :D :D

Gość wiem jak to bylo
Jakiej seri masz BMW?

co za debilizm tu jest ja pierdole... to tu nie mozna miec dobrego auta bo już coś zlego...wszyscy Ci co mysla ze rozmawiaja z pasztetem z komplekasmi prosze o nick skypa bedziecie mogli zobaczyc z kim macie do czynienia!!

Gość wiem jak to bylo
Nie msz BMW.Bo gdybys miala to juz bys sie rozpisywala jaka to seria model i jak silnik.Kazdy sie lubi pochwalic takimi zeczami jak ma dobre autko.

Gość zaasaad
julitek nie daj sie trollom sprowokowac nie brakuje ludzi pelnych zawisci, zdemoralizowanych i... z dewiacjami ktorzy uwazaja ze nie robia tym nic zlego ogladajac rozne rzeczy... daj sobie spokoj z nimi niech ich gryzie ta zazdrosc

Gość no sorry ale
zaraz Ci znajdzie w googlach, nie wierzysz???? mi sie juz odechciało pisać w tym temacie... po tym bmw wiem wszystko ;)

bmw serii 5 pod maska pracuje 5 litrowy motor v 10 dalej rozmawiamy o autach?? zapraszam

Gość wiem jak to bylo
Niech znajdzie w google,napewno wszystkiego nie wyszuka.Moge jej zdac takie pytanie na temat tego samochodu ze w googlach tak szybko odpowiedzi nie znajdzie.Ale niech zgadne,autorka nie bedzie sie chciala w to bawic,bo nawet nie wie jak dokladnie bmw wyglada :-).Pozatym ze ma znaczek BMW na masce,bo widuje takie samochody czasami na ulicy.

Gość wiem jak to bylo
Ile ten motor ma koni mechanicznych,jaka skrzynia biegow? Model,rocznik?

Gość no sorry ale
:D jednak sie wkrecam dalej przypominam ze ona ma 24 lata hahahahahaha :D

Gość wiem jak to bylo
No boisz sie pytan o twoja BMW?Czesto uzywasz kick-down?Jakie ciekawe rozwiazanie zastosowano w tylnej kanapie?

Gość zaasaad
to dobry pomysl-bo cokolwiek napiszesz bedzie zle chorzy wszyscy jestescie!!!

w tlniej kanapie miedzy siedzeniami jest jest otwierany mini barek mozna tam postawic napój itp:)

Gość wiem jak to bylo
Blad!Kazda BMW z okolo tego rocznika ma skrzynie tip-tronic.Po co klamiesz?