Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marletta op op

Czy żona ma obowiązek robienia laski mężowi? Ale ja serio pytam

Polecane posty

Gość marletta op op

bo mój mąż mi wygarnia, że to mój obowiązek

Gość angela54
jak nie jak tak

Gość qweretyqwertyqwertyqwertyqwert
pewnie że NIE twój mąż jest idiotą

Ja bym się może i zgodził z Twoim Małżonkiem, gdyby nie mówił Ci tego w tak chamskiej (!) formie. O Waszych preferencjach i fantazjach seksualnych powinniście rozmawiać nie w kategoriach " - A to twój psi obowiązek!", tylko w miłej, rozluźnionej atmosferze. Bo tak Bogiem, a prawdą, to pobierając się, bierzemy na siebie również obowiązek dostarczania Partnerce- Partnerowi maksymalnej rozkoszy. Ale nie mamy prawa tych obowiązków egzekwować od Partnera- Partnerki, tylko OD SAMYCH SIEBIE! I to by było na tyle ;-)

Gość KDJSKJHJSKHD
a co bys powiedziala jesli mąz wyzywa cxie od kurestwa a pozniej wymaga czegokolwiek w łóżku?to jest dopiero paranoja.......

Miłe Panie, widzę , że JESTEM IDEAŁEM, JAK NA MĘŻA! Powoli, czytając Wasze wypowiedzi na Kafe, wpadnę w megalomanię! Powiedzcie jeszcze, jak o tym przekonać Moją Szanowną Małżonkę???????

Gość Mi z różnych testów wychodzi
Równie dobrze jakiś psychol mógłby Ci powiedzieć, że Twoim obowiązkiem jest jeść jego odchody, bo go to podnieca. Wyjebane miej na takie debilne gadanie.

Gość takaPrawda
z jednej strony bardzo przez kobiety jest potępiana zdrada, interesowanie się cudzym mężem, a z drugiej strony jak facet chce seksu od żony to te żony chcą tu zapewnienia, że nic nie muszą. A jeszcze w innych wątkach na tym forum inne nieszczęśliwe baby piszą, że są już długo w związku, a ślubu nie widać, to wtedy im się zarzuca, że dupę na tacy wystawiły przed ślubem, to czego się teraz spodziewają. Wniosek jest taki: kupczycie seksem jak wam wygodnie, byle by tylko wyszło na wasze

Gość onawi
i dlatego postanowilam byc sama,nikt mi nic nie wypomina,nic nie musze,nic nie jest moim obowiazkiem.........

Gość takaPrawda
chodzi głownie o to żebyście się zdecydowały co wy tak naprawdę od faceta chcecie i swoja rolę określiły, bo dziś z wami to nie można dojść do ładu...

Oczywiście, idealna żona robi laskę mężowi : rano, we dnie i w południe kiedy kutas stoi cudnie:) z rańca ,wieczór, ku północy zawsze chętna do pomocy:):) I w salonie i w sypialni i w jadalni naturalnie:):):)

Gość Nannetta
Poprawka: rano, we dnie i w południe JEŚLI kutas stoi cudnie :P

Gość Nannetta
No, z kawałkiem ciepłego mięska to.. :P

Gość Nannetta
ciepłą kanapkę co najwyżej można zrobić :D

Gość fgghjjj
Jeśli nie zrobisz mężowi laski to on może Cie zdradzić. Czytałam nawet na tym forum jak facet założył temat, że jego zona nie chce mu robić laski i dlatego znalazł sobie inną, któa dostarcza mu tej przyjemności.

to nie powinien być dla ciebie obowiązek tylko przyjemność :)

Gość Rozkojarzony czasem
Ja nie mam żony ale myślę że musi

Gość pestko
ja akurat nie mam problemu bo bardzo lubię to robić :). Sama czerpie przyjemność z tego jak widzę jak mu strasznie przyjemnie. W ogóle zastanawiam się czy milosc francuska jest dla facetów bardziej przyjemna niż seks? Bo czasami mam wrażenie że seks mój facet bardzo lubi a laskę po prostu ubóstwia i jak chociaż zasugeruję, że mam ochotę się dzisiaj zająć tylko nim to całą resztę dnia o tym mysli ;)

Gość taaa,coś wczoraj mówili
pobierając się zobowiązjesz się do współżycia. a seks francuski zalezy od upodobań obojga partnerów--jak mąż to lubi to rób mu,chyba,ze ciebie to obrzydza--to porozmawiajcie o tym.

Gość taaa,coś wczoraj mówili
mój mąz też uwielbia robienie laseczki:P ja też uwielbiam go lizać i ssać,bo widzę,jaką mu to daje rozkosz. a poza tym penisek jest taki cieplutki i pachnący i apetyczny...mmmm...;) sama rozkosz dla nas obojga

Gość współczuje, że se wziął taką
babe za żone... Ja bym jeżdził na grzybiarki, za 50zł zrobią co trzeba i nie trzeba o nic prosić żony.

Gość ania_grzesiowa
To chyba przyjemnośc dla zony zrobic przyjemnosć męzowi...?

Gość jezeli jestes katoliczka
to nie bo jet to grzechem

Gość 32666666666666ewi
jja to mam 35l i nigdy nie zrobilam nie wiem jka mozna do dzioba brac takie cos a fujjjjjjjjjjjjjjjj zero szacunku baby macie do siebie

Jesli sprawianie przyjemnosci mezowi , ktorego pewnie teoretycznie kochasz to obowiazek- fajny ten wasz zwiazek. Pogratulowac. A lubisz jak maz ciebie zadowala? Mysle ze sex w zwiazku to wzajemne dawanie-branie i wspolne zaspokajanie swoich sexualnych potrzeb.

Gość nikola*
skoro twierdzi ze to Twój obowiązek to niech najpierw On zrobi loda swojemu najlepszemu kumplowi a potem niech wymaga od Ciebie

Gość beniga
moj facet powiedział, że "robienie laski" jest najprzyjemniejsze w seksie. Ja bardzo lubiłam sprawiać mu tą przyjemność ;) To nic strasznego ;) warunkiem musi być jednak higiena