Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

skąd tyle nienawiści kobiet do mężczyzn?

Polecane posty

często też swoich mężczyzn? przecież to takie "wrażliwe i uczuciowe" istotki - powinny być brane jako przykład i wzór do naśladowania , a tak bardzo zieją ogniem i nienawiścią w stronę mężczyzn , że dają "wspaniały" wzór facetom "jak i skąd czerpać miłość oraz zrozumienie"...

Gość zaczynasz powoli odkrywać
prawdziwą naturę kobiet...lepiej późno niż wcale

Gość wada-wada
Bo kobiety są wredne, tylko dobrze udają, że nie są.

Gość pamiętliwa bestyjka
jak nie jest sie w stanie docenić uczuć zwykle docenia się kopy w dupę ten fakt nie budzi ekstazy, ale budzi za to szacunek...

Gość zagubiony w myślach....
Bo kobieta przestaje być wredna dopiero jak ma w cipce męskie nasienie - to ją uspokaja

no dobra - udają , lecz ta gra w końcu dobiegnie końca i odkryje się te maski , nie można grać w nieskończoność , chyba , że z nowym poznanym frajerem czyżby związki kończyły się w dniu zdjęcia masek?

Gość ja....kobieta
skąd...............to proste Wy facecie jesteście tego przyczyną

Gość pamiętliwa bestyjka
[zgłoś do usunięcia] revolver no dobra - udają , lecz ta gra w końcu dobiegnie końca i odkryje się te maski , nie można grać w nieskończoność , chyba , że z nowym poznanym frajerem czyżby związki kończyły się w dniu zdjęcia masek? masz psyche zyeebaną na maksa :D kto ci to zrobił synku?

Gość wada-wada
Udają, udają, a jak się wyda i w mężczyźnie skończył się etap pierszego zakochania odchodzi. Jak jest jeszcze pod wrażeniem - jest nią zauroczony, nie widzi tego i związek trwa nadal. Proste.

Gość juz mendy spoleczne
zyżby związki kończyły się w dniu zdjęcia masek?" chyba majtek:D

pamiętliwa bestyjka szacunek? o czym ty dziecko piszesz - to pojęcie dawno istnieje w baśniach i legendach, przy której bajka o tobie , to komedia

skąd...............to proste Wy facecie jesteście tego przyczyną więc podawaj te przyczyny

samotny romantyk ale mogą się tu wyżywać - tylko niech opiszą przyczynę a majtki jako maska też może być - zupełnie logicznie też pasuje

Gość pamiętliwa bestyjka
] revolver pamiętliwa bestyjka szacunek? o czym ty dziecko piszesz - to pojęcie dawno istnieje w baśniach i legendach, przy której bajka o tobie , to komedia nie ma bajek o mnie ja nie jestem z bajki czytam to co piszesz i prawie mi cie żal :D Prawie

Gość jgjgjgjgjgjgjgjgj
ja tam z mężczyzn nie cierpie mojego ojca i tuska :) dlaczego? bo to wredne dranie :P jak jakis facet mi zalezie za skórę,skrzywdzi to nie będe dla niego miła i rozumiejąca ale tak ogólnie to taka jestem ;) nie pluję jadem naokoło gruby morświn z nadwagą :classic_cool:

Gość pamiętliwa bestyjka
Samotny Romantyk Jak jestem prawdziwie zakochany to nawet wady i wizja wspólnego starzenia się nie są w stanie mnie zniechęcić, a kiedy nie czuję zakochania to myśl, że miałbym być wierny tej czy innej kobiecie zniechęca mnie do wchodzenia z nią w jakikolwiek kontakt, nawet jeśli troszkę mi się podoba i ma jakieś tam zalety .. to za mało A latek masz ile? Bo już takie farmazony słyszałam kiedyś :D I wiesz co? Okazało się, że to były TYLKO SŁOWA mające ukryć fakt, że pan do pań (wszystkich jak leci, nawet wybranki) ma stosunek tartaczny

pamiętliwa bestyjka przynajmniej wyrzucasz swoje żale, to da ci ukojenie i uspokoi twoją "złożoną naturę"

Gość pamiętliwa bestyjka
revolver pamiętliwa bestyjka przynajmniej wyrzucasz swoje żale, to da ci ukojenie i uspokoi twoją "złożoną naturę" jak to się ma do mojego postu? Nijak, nie dociera co piszę? To NIE SĄ moje żale bo mnie to absolutnie nie boli ani mi tego nie żal. Nie mój problem, że takie schematy zachowań istnieją. Spotkałam się z tym, zarejestrowałam fakt istnienia i co mi do tego? Tak samo jak co mi do tego że projekty kafe maja problem ze znalezieniem czegoś co ja nazywam sobie w skrócie "królestwem Bozym" ani mmnie to ziębi ani mnie to grzeje

problem w tym , ze oprócz tego jak nie jest sie w stanie docenić uczuć zwykle docenia się kopy w d**ę ten fakt nie budzi ekstazy, ale budzi za to szacunek.. nie napisałaś nic , bo reszta to blew i wymiot - ale dobrze, że chociaż to było na temat

Gość pamiętliwa bestyjka
mylisz się nie napisałam NIC CO BYS ZROZUMIAŁ ale to akurat mnie nie zdziwiło :D

jak mogę rozumieć te brednie? nie żartuj ogarnij się - możesz się nawet pomalować przed lustrem - i napisz coś logicznie i z sensem

Gość pamiętliwa bestyjka
już jestem pomalowana przed lustrem :P i ogarnieta i doszłam do wniosku, że ty po prostu udajesz że nie rozumiesz wszystkiego co jest skierowane bezposrednio w twoja stronę... reakcja pt "mnie tu nie ma" fajna zabawa, tylko ma krótkie qrwa nózki

bezpośrednio skierowane w moją stronę oparte na tym , co tu pisze? to może być , gdy będę pisał o sobie lub nie swoje bzdety - a nie skierowane w moja stronę dlatego , że ktoś napisze do mnie "masz psyche zyeebaną na maksa" , bo ktoś uzna , ze nim jestem dlatego , ze coś napisałem ..

lub swoje bzdety* miało być dobra nieważne , bo nie ma żadnego sensu pisać o mnie , a znowu tak wyszło :(

Gość pamiętliwa bestyjka
ależ ja czytam twoje posty i z nich wyłania mi się obraz osoby daję ci wobec tego przekaz zwrotny i obraz osoby mi sie pogłebia jak patrzeę na twoja reakcję na moje posty lubie sobie malować obraz rozmówcy twój obraz miesci się w piwnicy :D i ciekawi mnie dlaczego wybrałes piwnicę :D

twój obraz mnie jakikolwiek by nie był, nie ma żadnego znaczenia , więc nie rozumiem dlaczego się go uczepiłaś ...spodobał ci sie , czy co? polecam ci większego zwrócenie uwagi na siebie i badanie swoich obrazów np.przed lustrem, zamiast niepotrzebnie zajmować się innymi , którzy mogą służyć jedynie jako wyraz pogardy - to strata czasu chyba , że masz jakieś ukryte stany czy choroby , które uzewnętrzniasz w ten sposób...

Gość pamiętliwa bestyjka
spodobał ci sie , czy co? jestem po prostu ciekawska :P polecam ci większego zwrócenie uwagi na siebie i badanie swoich obrazów nie mam problemu ze zwracaniem uwagi na siebie :D ale siebie znam na wyrywki - sam rozumiesz, nudzi się w końcu

Gość cupapipa
bo faceci to takie cioty które nie potrebują kobiety tylko drugiego faceta