Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 223

Chce całkowicie zmienić swój wygląd. Czy lekarz nie wyrzuci mnie z gabinetu?

Polecane posty

Gość jolka 223

Wiem ,ze wy macie kompleksy które nie dają wam normalnie życ. Ja natomiast brzydze sie swojej twarzy ,nie podoba mi sie ona w ogole, chce byc jak inna osoba ( mam taką na zdjeciach) . Chce poprawić nos, usta, podbródek, oczy , policzki i brode . Mysłalam zeby u kazdego lekarza zrobic inną czesc twarzy , bo u jednego bedzie chyba za duzo i sie nie zgodzi...

Gość pitolenie
To niemożliwe, ze całą twarz masz brzydką... Wiesz czasem wystarczy poprawić jeden element, np. sam nos lub usta i cała twarz wygląda inaczej. A może przesadzasz co? Może całkiem ładna jesteś tylko Ci się wydaje? Opisz co i dlaczego Ci się nie podoba.

Gość jolka 223
Nie napisałam ze mam brzydką twarz :) Jest przeciętna, dla niektórych jestem sliczna dla innych zwykla ,dla innych małoatrakcyjna. Wiekszosc ludzi chyba tak ma ? Mam jednak w sobie sporo mankamentów : zbyt szeroki nos, górna warga b.mała w porownaniu do dolnej, opadają mi powieki, krzywo.. przez co jedno oko wydaje sie mniejsze ,drugie wieksze (byłam juz na konsultacji u dr Bromy i potwierdzil ,zgodzil sie na operacje mam 22 lata) , policzki płaskie ,zero kosci policzkowych , bródy nie mam w ogole , lekki podwojny podbrodek (mimo ogolnej chudości). Nie podobam sie sobie i tyle , chce wyglądac jak inna osoba. Wiem ,że wiekszosc pomysli '' Idz kobieto do psychiatry'' Nie pojde bo wiem ,ze mi nie pomoze. chce wiedziec jak lekarze reagują na kilka zmian jednoczesnie, czy lepiej chodzic od jednego do drugiego i robic po kolei

Gość pitolenie
Ja nie jestem w temacie operacji plastycznych, nawet do głowy mi to nie przyszło, ale myślę, ze powinnaś zrobić wszystko u jednego lekarza i to dobrego. Poza tym zastanów się nad tym...masz dopiero 22lata...dzieciaku, jak Ty będziesz wyglądać mając 40? Wiesz, że nie zawsze wszystkie operacje wychodzą tak jak by się tego oczekiwało. Czytałam na tym forum, ze w szczególności nosy są partaczone. Wiele dziewczyn żałuje zabiegów.

Gość pitolenie
Ciekawa jestem jak byś chciała wyglądać. Masz fotę swojego ideału?

Boże, dziewczyno!! ludzie mowia ci, że masz śliczną buzię, a ty ccesz wydawać kasę na operacje plastyczne? wiesz ile taka impreza kosztuje? a nie lepiej zamiast tego pojechac na jakieś wczasy i zapomnieć o głupotach? masz 22 lata z zachowujesz się jak dwunastolatka.

Gość nina ryczy.......
Większość lekarzy zgodzi się na kilka operacji ,jeśli upewnią się ze nie jestes jebnięta i wiesz czego chcesz ,konkretnie. Zawód lekarza chirurgii plastycznej jest nastawiony na kase wiec to dodatkowy zarobek. Gdyby ktorys robil to z potrzeby pomagania innym pracowalby na etacie w szpitalu. Nie kazda operacja moze sie udac, mozesz wyglądac dosyc dziwnie, nienaturalnie , wez do pod uwage... co z tego ze pojdziesz ze zdjęciem ,nie da sie zrobic kopii drugiej osoby, moze za 100 lat ale nie teraz. no i najwazniejsze..Co jesli nie spodobasz sie sobie po tych zabiegach? Kolejna operacja?

Gość po 30 stce
nie sadze ze jest tak zle,sprobuj najpierw nauczyc sie robic makijaz,to jak sie nie uda to mozna zmyc,po operacji nic juz nie zrobisz a uwierz ze moze byc jeszcze gorzej,ja mam robiony nos i wyszedl fatalnie,cienki i z jednej strony dluzszy,widac dziurki jak u swinki itd ,drugiej nie zamierzam robic bo moze wyjsc jeszcze gorzej ,nauczylam sie troche tuszowac to makijazem i nie jest tak zle poza tym podkreslam oczy zeby ten nos sie tak nie rzucal w oczy i jest chyba ok......a jak juz jestes tak bardzo w desperacji to zrob sobie to co najbardziej ci przeszkadza

Gość nowa_ja _
płaskie policzki uwypuklisz zastrzykiem,usta też zrobisz zastrzykiem.Z podbródka możesz odessać tłuszcz ,zrobić powieki.A nos zostaw jeśli nie jest garbaty to przecież możesz kombinować z makijażem :) Ja mam zrobione policzki,usta,i nie żałuję mam teraz łagodniejsze rysy twarzy i czuję się dużo lepiej :)

Gość gość
:D