Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Myrtle Gordon

Przepraszam albo i nie całą kafeterię

Polecane posty

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Dopiero wróciłam z pracy, a ta cały dzień na forum i ciągle o piciu.. 😄

Może o swoje nadwadze niech pogada (mam ją w ignorze, natręt okropny, koszmar) 😄

Spasla sie tak, że może sama musi korzystać z takich wózków dla grubasów jak są w wallmarcie w USA w markecie hihi… parodia, takiego protista intelektualnego dawno nie widziałam. 

3 minuty temu, Myrtle Gordon napisał:

Jesteś prostaczką, w dodatku cały czas ma rauszu; 

Zazdroszczę tupetu w oskarżaniu innych o alkoholizm będąc … tobą 😀

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Dopiero wróciłam z pracy, a ta cały dzień na forum i ciągle o piciu.. 😄

Może o swoje nadwadze niech pogada (mam ją w ignorze, natręt okropny, koszmar) 😄

Dopiero wieczorem tu weszłam kłamliwa sradźko 😀

moja nadwaga wciąż stanowi 50% twojej wagi co podkreślił libed pamietasz?😀 czy mam ci za kazdym razem przypominać?

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

Zazdroszczę tupetu w oskarżaniu innych o alkoholizm będąc … tobą 😀

Serio jesteś gruba? Jak bardzo ? 

1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał:

Spasla sie tak, że może sama musi korzystać z takich wózków dla grubasów jak są w wallmarcie w USA w markecie hihi… parodia, takiego protista intelektualnego dawno nie widziałam. 

To nie chodzi o wózek. Odpuść już. 

Chodzi o to, że pisała iż przytyła. Pisała kiedyś na jakimś wątku, że jest po remoncie kuchni i jadła byle co, stąd nadwaga. Po czym się wszystkiego wyparła, mając się za gwiazdę. 

Kon by się uśmiał 😄

3 minuty temu, Myrtle Gordon napisał:

Nie obrażaj kolezanki Madzi bo libed który widział i mnie i ja stwirdzil ze stanowię 50-60proc jej wagi 😀 wiec nie zapędzaj sie tak w wyzwiskach bo ci epitetów na koleżankę nie starczy a z polskiego orłem nie jesteś 😀

Przed chwilą, bardziej zly zajonczek napisał:

krejzi spasla sie o 30 kg jak miala remont kuchni i fas foody wpieeerdalala, ale zrzucila 3 kg krutko po tym jak skonczyli remont

Gdzie filip

krejzi spasla sie o 30 kg jak miala remont kuchni i fas foody wpieeerdalala, ale zrzucila 3 kg krutko po tym jak skonczyli remont

To ty Tirowiec? 

WALLMART TO W OGÓLE WYPASIONA SIEĆ JEST 

DRONAMI ZAKUPY DOSTARCZAJĄ POD OKNO

TAKIE LEŻAKI TO BY W 7-MYM NIEBIE BYŁY JAKBY U NAS TO WESZŁO

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

To nie chodzi o wózek. Odpuść już. 

Chodzi o to, że pisała iż przytyła. Pisała kiedyś na jakimś wątku, że jest po remoncie kuchni i jadła byle co, stąd nadwaga. Po czym się wszystkiego wyparła, mając się za gwiazdę. 

Kon by się uśmiał 😄

No cóż… jak więc widać grubaska musi gdzieś swoje frustracje wylewać. A z tego co widzę jest ich dosyć sporo…

Przed chwilą, big buu napisał:

Serio jesteś gruba? Jak bardzo ? 

Nie jestem, napisałam ze miałam remont kuchni i jadłam wtedy  knajpiane żarcie i przytyłam przez to a sradzia udawała wtedy miła gadkę szmatkę 😅 i wyciaga mi to po miesiacach. Kuchnie mam gotowa od lipca i od dawna już sobie gotuje i normalnie jem 😀 poza tym to było jakies max 3 kg ale Madzia już sobie cała historie dośpiewała ze nie mogę zrzucić / ze pisałam to po alkoholu i ze nie pamietam ze to pisałam. Typowa kłamliwa i głupia sradzia. Uczepiła sie tego jak ostatniej deski ratunku bo sama chyba jest dość słusznej wagi ale libed jej powiedział ze przecież ja wazę 50proc niej 😀 i sie zamknela na trochę ale widze ze powraca z ta śpiewka udajac ze ma mnie w ignorze. Co za głupia baba 😀 

1 minutę temu, bardziej zly zajonczek napisał:

przytyla 30 kg jak miala remont kuchni, ale stracila juz 3 kg z tego, ruuda kobyla, podreczna alkoholica

Jakie 30 co ty pjerdolisz 😅 3-4 kg max przytyłam dziadzie 😀

3 minuty temu, big buu napisał:

Gdzie filip

NA WYKOPIE WOJUJE TYM SWOIM SPAMEM MONOLOGOWYM

Nie jestem, napisałam ze miałam remont kuchni i jadłam wtedy  knajpiane żarcie i przytyłam przez to a sradzia udawała wtedy miła gadkę szmatkę 😅 i wyciaga mi to po miesiacach. Kuchnie mam gotowa od lipca i od dawna już sobie gotuje i normalnie jem 😀 poza tym to było jakies max 3 kg ale Madzia już sobie cała historie dośpiewała ze nie mogę zrzucić / ze pisałam to po alkoholu i ze nie pamietam ze to pisałam. Typowa kłamliwa i głupia sradzia. Uczepiła sie tego jak ostatniej deski ratunku bo sama chyba jest dość słusznej wagi ale libed jej powiedział ze przecież ja wazę 50proc niej 😀 i sie zamknela na trochę ale widze ze powraca z ta śpiewka udajac ze ma mnie w ignorze. Co za głupia baba 😀 

Ło Jezu ale się rozpisałas przeczytałem lecz wystarczyło fotę sylwetki wrzucić :classic_biggrin:

Jakie 30 co ty pjerdolisz 😅 3-4 kg max przytyłam dziadzie 😀

3-4 ale tony chyba, ruuuda kobylo , libed cie dzwigiem wciaga do mieszkania podobno, tak mi WIELKI BUU pisal

Przed chwilą, big buu napisał:

Ło Jezu ale się rozpisałas przeczytałem lecz wystarczyło fotę sylwetki wrzucić :classic_biggrin:

No rozpisałam sie bo z kazdym tygodniem ta historia nabiera nowych watkow w denaturatowym mozgu sradzi 😀 wiec raz a dobrze chciałam napisać o co tam dokładnie chodziło żebyśmy wspólnie mogli mieć bekę z głupawej amboniary z gołym tyłkiem 😀

3 minuty temu, draże korsarze napisał:

w cycki poszly te 4 kilo czy w pupe?

3-4 ale tony chyba, ruuuda kobylo , libed cie dzwigiem wciaga do mieszkania podobno, tak mi WIELKI BUU pisal

Wszystko sie zgadza 😅 czy to oznacza ze sie odczepisz raz a dobrze menelu? Jesli to obiecasz gwarantuje ci ze wszystko co mowisz jest prawda jeszcze ci to mogę podpisać 😀

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Wszystko sie zgadza 😅 czy to oznacza ze sie odczepisz raz a dobrze menelu? Jesli to obiecasz gwarantuje ci ze wszystko co mowisz jest prawda jeszcze ci to mogę podpisać 😀

pisalem ci ze lubie letko przygrube

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się