Myrtle Gordon 32 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Dopiero wróciłam z pracy, a ta cały dzień na forum i ciągle o piciu.. Może o swoje nadwadze niech pogada (mam ją w ignorze, natręt okropny, koszmar) Spasla sie tak, że może sama musi korzystać z takich wózków dla grubasów jak są w wallmarcie w USA w markecie hihi… parodia, takiego protista intelektualnego dawno nie widziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: Jesteś prostaczką, w dodatku cały czas ma rauszu; Zazdroszczę tupetu w oskarżaniu innych o alkoholizm będąc … tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Dopiero wróciłam z pracy, a ta cały dzień na forum i ciągle o piciu.. Może o swoje nadwadze niech pogada (mam ją w ignorze, natręt okropny, koszmar) Dopiero wieczorem tu weszłam kłamliwa sradźko moja nadwaga wciąż stanowi 50% twojej wagi co podkreślił libed pamietasz? czy mam ci za kazdym razem przypominać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 15 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Zazdroszczę tupetu w oskarżaniu innych o alkoholizm będąc … tobą Serio jesteś gruba? Jak bardzo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 282 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał: Spasla sie tak, że może sama musi korzystać z takich wózków dla grubasów jak są w wallmarcie w USA w markecie hihi… parodia, takiego protista intelektualnego dawno nie widziałam. To nie chodzi o wózek. Odpuść już. Chodzi o to, że pisała iż przytyła. Pisała kiedyś na jakimś wątku, że jest po remoncie kuchni i jadła byle co, stąd nadwaga. Po czym się wszystkiego wyparła, mając się za gwiazdę. Kon by się uśmiał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu krejzi spasla sie o 30 kg jak miala remont kuchni i fas foody wpieeerdalala, ale zrzucila 3 kg krutko po tym jak skonczyli remont Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: Spasla sie tak, że może sama musi korzystać z takich wózków dla grubasów jak są w wallmarcie w USA w markecie hihi… parodia, takiego protista intelektualnego dawno nie widziałam. Nie obrażaj kolezanki Madzi bo libed który widział i mnie i ja stwirdzil ze stanowię 50-60proc jej wagi wiec nie zapędzaj sie tak w wyzwiskach bo ci epitetów na koleżankę nie starczy a z polskiego orłem nie jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 15 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, bardziej zly zajonczek napisał: krejzi spasla sie o 30 kg jak miala remont kuchni i fas foody wpieeerdalala, ale zrzucila 3 kg krutko po tym jak skonczyli remont Gdzie filip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu krejzi ruda kobyla z lasu, podreczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 282 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, bardziej zly zajonczek napisał: krejzi spasla sie o 30 kg jak miala remont kuchni i fas foody wpieeerdalala, ale zrzucila 3 kg krutko po tym jak skonczyli remont To ty Tirowiec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, big buu napisał: Gdzie filip bana dostala ta ruuda peedalisko z lasu, hehs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, big buu napisał: Serio jesteś gruba? Jak bardzo ? przytyla 30 kg jak miala remont kuchni, ale stracila juz 3 kg z tego, ruuda kobyla, podreczna alkoholica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 13 Napisano 2 godziny temu Wsiadajta na łilczera libeda jedziemy 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 42 Napisano 2 godziny temu WALLMART TO W OGÓLE WYPASIONA SIEĆ JEST DRONAMI ZAKUPY DOSTARCZAJĄ POD OKNO TAKIE LEŻAKI TO BY W 7-MYM NIEBIE BYŁY JAKBY U NAS TO WESZŁO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 32 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: To nie chodzi o wózek. Odpuść już. Chodzi o to, że pisała iż przytyła. Pisała kiedyś na jakimś wątku, że jest po remoncie kuchni i jadła byle co, stąd nadwaga. Po czym się wszystkiego wyparła, mając się za gwiazdę. Kon by się uśmiał No cóż… jak więc widać grubaska musi gdzieś swoje frustracje wylewać. A z tego co widzę jest ich dosyć sporo… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, big buu napisał: Serio jesteś gruba? Jak bardzo ? Nie jestem, napisałam ze miałam remont kuchni i jadłam wtedy knajpiane żarcie i przytyłam przez to a sradzia udawała wtedy miła gadkę szmatkę i wyciaga mi to po miesiacach. Kuchnie mam gotowa od lipca i od dawna już sobie gotuje i normalnie jem poza tym to było jakies max 3 kg ale Madzia już sobie cała historie dośpiewała ze nie mogę zrzucić / ze pisałam to po alkoholu i ze nie pamietam ze to pisałam. Typowa kłamliwa i głupia sradzia. Uczepiła sie tego jak ostatniej deski ratunku bo sama chyba jest dość słusznej wagi ale libed jej powiedział ze przecież ja wazę 50proc niej i sie zamknela na trochę ale widze ze powraca z ta śpiewka udajac ze ma mnie w ignorze. Co za głupia baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: To ty Tirowiec? nie powiem, a co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, bardziej zly zajonczek napisał: przytyla 30 kg jak miala remont kuchni, ale stracila juz 3 kg z tego, ruuda kobyla, podreczna alkoholica Jakie 30 co ty pjerdolisz 3-4 kg max przytyłam dziadzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 42 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, big buu napisał: Gdzie filip NA WYKOPIE WOJUJE TYM SWOIM SPAMEM MONOLOGOWYM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 15 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Nie jestem, napisałam ze miałam remont kuchni i jadłam wtedy knajpiane żarcie i przytyłam przez to a sradzia udawała wtedy miła gadkę szmatkę i wyciaga mi to po miesiacach. Kuchnie mam gotowa od lipca i od dawna już sobie gotuje i normalnie jem poza tym to było jakies max 3 kg ale Madzia już sobie cała historie dośpiewała ze nie mogę zrzucić / ze pisałam to po alkoholu i ze nie pamietam ze to pisałam. Typowa kłamliwa i głupia sradzia. Uczepiła sie tego jak ostatniej deski ratunku bo sama chyba jest dość słusznej wagi ale libed jej powiedział ze przecież ja wazę 50proc niej i sie zamknela na trochę ale widze ze powraca z ta śpiewka udajac ze ma mnie w ignorze. Co za głupia baba Ło Jezu ale się rozpisałas przeczytałem lecz wystarczyło fotę sylwetki wrzucić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 13 Napisano 2 godziny temu Grube świnie alkoholowe menelice bananowe i kokainistki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Jakie 30 co ty pjerdolisz 3-4 kg max przytyłam dziadzie 3-4 ale tony chyba, ruuuda kobylo , libed cie dzwigiem wciaga do mieszkania podobno, tak mi WIELKI BUU pisal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 13 Napisano 2 godziny temu Ja widzę i wiem co wy tam wciągacie odbytem. Nie ukryjecie przede mnom takich faktow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, big buu napisał: Ło Jezu ale się rozpisałas przeczytałem lecz wystarczyło fotę sylwetki wrzucić No rozpisałam sie bo z kazdym tygodniem ta historia nabiera nowych watkow w denaturatowym mozgu sradzi wiec raz a dobrze chciałam napisać o co tam dokładnie chodziło żebyśmy wspólnie mogli mieć bekę z głupawej amboniary z gołym tyłkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Nie jestem, napisałam ze miałam remont kuchni i jadłam wtedy knajpiane żarcie i przytyłam przez to a sradzia udawała wtedy miła gadkę szmatkę i wyciaga mi to po miesiacach. Kuchnie mam gotowa od lipca i od dawna już sobie gotuje i normalnie jem poza tym to było jakies max 3 kg ale Madzia już sobie cała historie dośpiewała ze nie mogę zrzucić / ze pisałam to po alkoholu i ze nie pamietam ze to pisałam. Typowa kłamliwa i głupia sradzia. Uczepiła sie tego jak ostatniej deski ratunku bo sama chyba jest dość słusznej wagi ale libed jej powiedział ze przecież ja wazę 50proc niej i sie zamknela na trochę ale widze ze powraca z ta śpiewka udajac ze ma mnie w ignorze. Co za głupia baba w cycki poszly te 4 kilo czy w pupe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, bardziej zly zajonczek napisał: 3-4 ale tony chyba, ruuuda kobylo , libed cie dzwigiem wciaga do mieszkania podobno, tak mi WIELKI BUU pisal Wszystko sie zgadza czy to oznacza ze sie odczepisz raz a dobrze menelu? Jesli to obiecasz gwarantuje ci ze wszystko co mowisz jest prawda jeszcze ci to mogę podpisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, big buu napisał: Ło Jezu ale się rozpisałas przeczytałem lecz wystarczyło fotę sylwetki wrzucić zgadzam sie niech ci na priv sylwetke wysle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 40 Napisano 2 godziny temu Krejzi z bicu https://www.tiktok.com/@aleksandrawzumba/video/7561724355554725142 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, bardziej zly zajonczek napisał: w cycki poszly te 4 kilo czy w pupe? W peenisa mi poszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Wszystko sie zgadza czy to oznacza ze sie odczepisz raz a dobrze menelu? Jesli to obiecasz gwarantuje ci ze wszystko co mowisz jest prawda jeszcze ci to mogę podpisać pisalem ci ze lubie letko przygrube Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach