Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foxi Asso

MAM ŚWIETNY POMYSŁ

Polecane posty

Gość Foxi Asso

Skoro faceci i kobiety nienawidzą się nawzajem, ranią się, zdradzają, okłamują, są dla siebie wredni to przestańmy w ogóle wspólnie egzystować. Nie wiążmy się, nie miejmy dzieci, niech każdy zabezpiecza się sam nie polegając na drugiej stronie, nie uprawiajmy seksu tylko sami sobie róbmy dobrze na tysiące sposobów. Będzie wilk syty i owca cała. Po co sobie życie utrudniać?

Gość Kubeczkowy men
Albo żenujący przedstawiciele mojej płci przestaną źle traktować kobiety.

Gość Foxi Asso
Ok, faceci będą szanować kobiety, a spora część kobiet przypomni sobie o klasie i kobiecości. Choć de facto faceci odpierdalają dużo więcej. Ale wątpie żeby ludzie zmądrzeli więc lepiej niech się nie wiążą.

Gość Kubeczkowy men
Nie kazdy facet taki jest ale tych normalnych prawie wcale nie ma

Gość Foxi Asso
A Ty to niby ten wyginiony normalny?

Gość No to może ja napiszę
Bzdury wypisujesz autorko. Są świetne kobiety, i genialni faceci. Na tym się skoncentruje. Po co Ci to zgorzknienie ?

Gość Kubeczkowy men
No dziwny jestem nie? :) troche cwany

ot i pierwsze ofiary zmiany czasu wiecej spij, mniej probuj myslec i bedzie dobrze

Gość Foxi Asso
Są dobrzy faceci i dobre kobiety. Gdzieś napewno, nie wątpie. Tylko marna szansa że trafi swój na swego w tym zakichanym świecie. Prawie same nudne już śmiecie. To po co się wiązać jak każdy lamentuje że a to niewierny a to okłamał, a to zdradziła i dzieciaka ma na boku.

Gość Foxi Asso
Mnie już naprawde męczy te marudzenie o za grubych starych żonach i biednych niewiernych mężach. Jak wam przeszkadza to się nie wiążcie. Problemów szukacie.

Gość No to może ja napiszę
No, jak Ty o innych ludziach piszesz per " smiecie" to już się nie dziwię Twemu rozgoryczeniu:( Jakie emocje i postawę prezentujesz, taka do Ciebie wraca. Jest całe mnóstwo fantastycznych ludzi płci obojga, ale ludzi trzeba traktować po ludzku, a nie jak śmieci czy podgatunek i potem zdziwienie, że w okół nas pustka, a w w nas rozgoryczenie i frustracja:(

Gość Foxi Asso
Już mnie męczy to marudzenie na stare grube żony i biednych brzydkich niewiernych mężów. Problemu szukacie pieski francuskie i samej wygody kosztem drugiej osoby. Jak wam nie pasuje to odczepcie się od siebie i się nie wiążcie, ślubu też nie bierzcie bo potem rozwodami głowe zawracacie urzędom.

Gość Foxi Asso
Sorry, napisałam 2 razy bo myślałam że się nie wyśle. Śmiecie to dla mnie ludzie którzy perfidnie kłamią, wykorzystują i są powierzchowni. A do tego dumni z siebie, bez żadnych wyrzutów sumienie. To człowiek? To odpad po człowieku.

Twoje założenie (o nienawiści) jest fałszywe. Jeśli uczyłeś się logiki - to wiesz, że za fałszu można implikować dowolne zdanie fałszywe czy prawdziwe.

pozdrawiam Jacku a jak u ciebie z implikowaniem prowokacji?

@czizas Idzie mi nieźle. Nie uważaj mnie z głupiego i kogoś kto nie rozumie, że ten post to prowokacja (autor nie napisał co myśli tylko wsadza kij w mrowisko dla jaj). I dlatego napisałem aby pokazać jak płytka jest ta prowokacji i bez żadnych podstaw. Po drugie - nawet z prowokacji można wygenerować mądrą dyskusję. Jeśli prowokacja jest ciekawa i włączą się ciekawi ludzie.

apel do mnie nie trafil ale podziwiam natezenie slowa "prowokacja" w jednym poscie i odwage uzycia slow "jaja" i "mrowisko" w jednym zdaniu! szacuneczek Jacku! :)

Gość uwielbiam sobie utrudniać życi
Ty się zabieraj na księżyc i zabierz ze sobą wszystkie feministki, a mi pozwól zostać tu z facetami.:)

Gość i w południe bywa
i co, ze mamy zyc osobno ? to moze jak w seksmiji, tylko czasem wina brak

Gość Un homme fatal ;)
Nigdy nie przepadałem za zwrotem "wsadzania kija w mrowisko" brzmi jak wymyślony na potrzeby jakiejś wściekłej i okrutnej feministki ..A na poprawę nastroju obu płci polecam regularne słuchanie "poparzonych kawą" ;)