Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z moich przemyśleń

Jak ciężko jest poznać inteligentną i....

Polecane posty

Gość ramota
A ja uważam, że na świecie jest zarówno dużo inteligentnych i fajnych facetów jak i ładnych i miłych kobiet. Tyle w temacie :)

Gość bajecznie sie bawicie
moze po cukiereczku ? :)

No bo ładny i miły jestem już wystarczająco ja, ale jeszcze ktoś musi w tym związku myśleć i gości zabawiać ;) więc ironiczna inteligencja jest niezbędna. (no i te cycki byłyby miłym dodatkiem, ale jak wspomniałem nie sa one wyznacznikiem)

Gość nadziewane takie
bombonierkowate :classic_cool: lubisz takie, prawda ?

Gość rozedrgana
pewnie jakbys taka spotkal,ale bylaby brzydka,to bys jej wcale nie chcial

Gość ode mnie mozesz dostac calusa
ale od modek to nie wiem One raczej skape są

Gość Magic Marc
Inteligentną poznać bardzo łatwo, gorzej z tymi pięknymi

To może zmień hasło? ewentualnie nowy profil by się przydał... A co do tematu: to pytanie tu na forum nic nie zmieni. Oczywiście, każda powie, że jest inteligentna, ironiczne poczucie humoru z czasem się może objawi, ale oczekiwanie, że kompletnie Cię nie znając, od razu będzie czytać Twoje żarty może jest nadmierne? A poza tym takie ogólnikowe stwierdzenia nic nie dają. Wszyscy (wolni) niby szukamy tego samego, ale to nie znaczy, że jak się nas wrzuci na jedno spotkanie, to od razu dobierzemy się w pary.. musi coś zagrać, coś, czego nie przewidzisz, czasem wspólne zainteresowanie, czasem jakiś drobiazg...

Gość caluje takich jak Ty
tylko w czółko tak oakzuje Im tkliwośc i moją czułosc :classic_cool:

Gość ja pasuje do opisu dosyć
inteligentna- tak mówią, czy ładna? kwestia gustu, ja bym powiedziała że normalna....no i poczucie humoru ironiczne;) tak- sa jeszce takie kobiety ale prawda że w wiekszosci to takie, ze az mi wtyd za to ze jestem tej płci( oczywiście faceci też potrafią załamać swoim zachowaniem) mnie nie interesuja pieniadze a jeśli z kims jestem to tylko dlatego, ze kocham. wyglad tez nie jest istotny

Gość wiedziałam że szukasz mamusi
szybko prawda wyszla na jaw wciąz tęśknisz do ... biedny Ty Mój, chodz, przytulę

Cóż, pozostaje mi mieć nadzieje, że w końcu na taką natrafię, bo jak do tej pory jedyną, która się wykazała niebywałym ironicznym poczuciem humoru była jedna z moich ex, kiedy zapytałem ja czy przygotuje mi obiad ;) do dziś ja wspominam z rozczuleniem

Gość nochala ma robionego
skoro Wam razem dobrze to :classic_cool: nie prezszkadzam, Panom

Gość jnb
Na co Ci taka? Będzie Cię zdradzać, wykorzysta, zabawi się Tobą, a po wszystkim zwyczajnie kopnie Cie w tyłek. A Ty będziesz błagać o wybaczenie, bo to na pewno Twoja wina była...

Pytanie: Zdzierżyłbyś kobietę mądrzejszą, inteligentniejszą, bardziej ironiczną niż Ty? Jeśli tak, to na jak długo wystarczyłoby Ci uciechy z obcowania z taką Panią i czy byłoby to wystarczająco długo, zanim pojawi się poczucie irytacji, że oto zostajesz za "babą" w tyle?