Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybka.

i oto jak szybko odeszla ukochana mojego meza.... hahahahaha

Polecane posty

Gość szybka.

moj maz oswiadczyl mi niedawno ,ze juz mnie nie kocha bo kocha kogos innego -cudowna kobieta,troskliwa itd. okreslil jak jako'' ideal na jakis zawsze czekal''. powiedzial ze wyprowadza sie do niej. tydzien temu mu powiedzialam ze wyjezdzam zagranice do pracy w zwiazku z tym on bedzie musial zajac sie naszym dzieckiem - 4letnim. oczywscie to oznacza ze dziecko bedzie musiala mieszkac z nim z jego nowa pania w jej mieszkaniu na co ona sie kategorycznie nie zgodzila i odeszla od mojego meza bo ona nie jest gotowa na dziecko..... :)

i jestes z siebie dumna? co chcesz osiagnac - zeby maz do ciebie wrocil? on nie chce z toba byc wiec znajdzie zaraz inna a to, ze chcialas zostawic swoje dziecko obcej kobiecie - nawet nie bede tego komentowac

Gość yyyuu
mam nadzieje ze go kopnelaś w dupę bo jesli nie to jesteś gorzej glupia niż myślałam

Gość m a d z nie posraj się
:D Świetnie zrobiłaś :D Jakiej obcej kobiecie? Zdaje sie, że dziecko ma tatunia, prawda? :)

Gość mama , po prostu
piękny styl , niczym chirurgiczne cdięcie :)

Gość szybka.
a gdzie ja napisalam ze go chce z powrotem???? oczywiscie ze nie! maz mnie nie kocha,no coz. teraz ''biedaczek'' nawet nie ma gdzie mieszkac. podobno spi u kolegi na sofie, hihihihi. a ukochana- ktora zna az cale 3 miesiace podobno w ogole sie do niego nie odzywa. a poza tym co do dzieck- no to przepraszam bardzo ale dlaczego to ja MUSZE sie nim zajmowac,dlaczego nie on? dlaczego ja nie moge byc weekendowa mama? poza tym ten wyjazd to klamstwo- choc prawda jest taka, ze jakbym chciala to moglabym tak zrobic.

Gość Skad wiecie ze po odejsciu
od meza nie zostala na lodzie, bo np. dziecko nie dostalo sie do przedszkola wiec zrezygnowala z pracy by zajmowac sie nim. A teraz rzeczywiscie jedzie za granice do pracy? W takiej sytuacji dzieckiem powinen zajac sie ojciec.

Gość gosc xxx
ha i bardzo dobrze!!! zawsze sie zastanawialam jakby to bylo gdyby to wlasnie ojciec byl osoba na ktorej spoczywa obowiazek zajecia sie dzieckiem po rozwodzi, a matka bylaby tylko weekendowym rodziciem. Czy wtedy faceci rownie chetnie by odchodzili? i teraz odpowiedz czarno na bialym. facet mysli ze rozwodzac sie zyskuje wolnosc. na dziecko lozy finansowo oraz w przyplywie emocji zabierz dziecko np do kina- wynik: super ojciec?. natomiast to matka ma nieprzespane noce gdy dziecko miewa koszmary, gdy wraca z placzem bo np chlopak ja rzucil itp a ojciec hmmm druga wolnosc hheheh

Gość nie potrafie odpowiedziec
m a d z - to pewnie czyjas pokatna kochnica :-0

m a d z - co ty pierdolisz :D Tatusiowi chciala zostawic a nie obcej kobiecie :D Dooobre :D

Dobre ,dobre i słusznie chce się tatuś bawić z lafiryndą ok ale niech idzie z dzieckiem to mi się podoba taki bonus dla drania na początek na 2 ,3 miesiące bo na dłużej to nie bo szkoda dziecka aby miało kontakt z takim zerem .Jakoś szybko mineło love ha ha ,zastanawiam się po co lafiryndy zadają się z żonatym ,jest tylu wolnych a potem pretensje bo dziecko bo wredna żona domaga się alimentów ale jakaś kara dla takich musi być .Trzymaj się autorko dasz radę ,życzę Ci szczęścia i spotkania prawdziwego faceta a nie dupka,pozdrawiam.

Gość Kicia2*
m a d z - ale jesteś pusta. A co powiesz o facetach, którzy rzucają kobiety, hmm, to ona potem nie ma prawa sobie znaleźc partnera , by dzieckim nie zajmwoała się obca osoba? Pfff Autorko Gratuluję! :D Hehe idiota na pewno żałuje. Został na lodzie hahaha. Baaardzo dobrze :)

Gość Też gratuluję
A zachwycony, nawą lalunią ,tatuś niech teraz cierpi.Niech zobaczy co stracił i napewno dojdzie do słusznego wniosku ,że ta niby cudowna , kochająca to tylko wyrachowana lafirynda.

m a d z idiotko, wkurwiłaś się tak, jakbyś to ty była tą lafiryndą męża autorki :D. Autorkę serdecznie pozdrawiam, mądra kobieta 🌻

Gość Co to za matka
Która własne dziecko wykorzystuje do gierek ze swoim mężem. Jesteś chora psychicznie, szkoda dzieciaka, takie baby jak ty nigdy nie powinny miec dzieci.

Gość twoje dziecko ma dwoje jebniet
ych rodzicow niestety. Weekendowa mama ? Trzeba bylo w ogole nie robic go. Poza tym klamiesz jak kretyn. Powinni wam zabrac to dziecko.

Gość twoje dziecko ma dwoje jebniet
Bez kitu, dwoje niodpowiedzialnych durni :O

Gość gffhjjgc
Dziecko na tym nie ucierpialo bo pewnie nawet nie wiedzialo co.sie dzieje, mezus poznal prawdziwe ja swojej kochanicy, przeciez autorka napisala se to byla prowokacja z jej strony, brawo:)

Gość Magda 285
Popieram pomysł w 100%. Bardzo dobrze zrobiłaś.Teraz jeszcze kopnij dupka żeby dobrze poczuł.Dziecka mu nie daj bo jaki wzorzec będzie miało, czego się od niego nauczy.Dupek zawsze będzie dupkiem.

Ale niektóre baby tu są durne, przecież to jest jego i dziecko tak samo jak i jej! Więc także ma obowiązek zajmować się SWOIM dzieckiem. Powtarzam, z autorki świetna babka 🌻

Gość el chulo.
I tak cię cieszy,że rozbiłaś szczęście swojego męża,on znalazł to czego szukał całe życie a ty go tego pozbawiłaś,wredna z ciebie baba.

Gość Troskliwa mamusia
Brawo? Za co? Za to, że posłużyłaś się dzieckiem? A jeśli on by powiedział, że zajmie się małym, to co? Zostawiłabym swoje dziecko, małe jeszcze, jakiejś nieznanej kobiecie, która mogłaby je podtruwać, bić, szarpać, wyzywać, etc. pod nieobecność tatusia i mamusi? Twój mężuś Twój problem jak to załatwiasz, ale dzieciaka w to nie mieszaj.

Gość whattttt?
"el chulo. I tak cię cieszy,że rozbiłaś szczęście swojego męża,on znalazł to czego szukał całe życie a ty go tego pozbawiłaś,wredna z ciebie baba." buhhhhhaaaaaaaaa, no znalazl , znalazl :-D

Gość teraz mama dwa
ona nie chciala zostawic dziecka obcej osobie tylko tacie ...a ze tata mial dziewczyne to jego sprawa;)...a jakby autorka miala partnera, to co nie moglaby dziecka wychowywac, bo to obca osoba?...i teraz najlepiej uzalajcie sie nad tatusiem...

tak, znalazł swoja wymarzoną połówkę, która się nim trochę pobawiła, a potem zwiewała w podskokach :D:D:D:D:D zawsze marzyłam, by taką właśnie drugą połówkę znaleźć :D

Gość dziecinada ogólnie
zajebista rodzinka, nie ma co. I czego tu gratulowac ??Tego, ze ja facet zrobil z inna, ze autorka wymysla bzdury itd ??Po ile macie lat ???

Gość szybka.
ej tam. Poyeb to on i ona. A kto powiedzial, ze tylko matka ma sie zajmowac dzieckiem ?

Gość organizm odrzuca ciaze bo
szybka gratuluje jestes super trzymaj sie