Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybka.

i oto jak szybko odeszla ukochana mojego meza.... hahahahaha

Polecane posty

Gość pisze bo wiem
byla by Frajerka, jesli wpuscialby na chate faceta i do tego z dzieckiem :P buhahahah.. niezle..

Gość fhdhds
cala ta banda jest niezla :D

Gość stara ale jara :)
biedny facet buha ha ha a Ty Autorko jesteś wredna i złośliwa egoistka! Biedny facet spotkał szczęście swojego życia, a Ty mu perfidnie własnym dzieckiem kazałaś się zająć! Co za brak taktu:-0

Aha no i bardzo dobrze zrobiłam:) Brawo i dobrze myślisz nie daj sobą pomiatac! JESZCZE RAZ GRATULUJĘ:)

Gość oliwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oj tam pewnie by wcale tego dziecka z nim nie zostawila. Przeciez to byla gra z jej strony. Dobry pomysl. Koles dostal kubel zimnej wody na łeb i dobrze mu tak. Jak on zakomunikowal autorce ze wyprowadza sie do cizi to nie myslal o dziecku tylko o swoim fiucie ktory go świerzbił !! taka prawda

Gość wglowiesieniemiesci
po pierwsze to mąż ją zostawił i powiedział, że odchodzi do "tej jedynej, wyśnionej etc.." a zatem dlaczego jej mąż ma budować szczęście na jej nieszczęściu, tak po prostu się nie da, i ta mądra kobieta zarżnęła ten związek jednym stwierdzeniem "dziecko"..a ta niby wyśniona i jedyna gdyby go na prawdę kochała nie zrobiła by takiej sceny tylko potulnie zgodziła się na warunki życia we troje przez kilka miesięcy, nawet gdyby to była prawda że autorka wyjeżdża to dlaczego ma zostawiać dziecko babce, ciotce czy siostrze, jest ojciec który nie ucieknie od obowiązku a Tu krzyki, że nieodpowiedzialna i wyrodna matka bo posługuje się dzieckiem ?? na jakim świecie Wy żyjecie ? po drugie autorka wykazała się odwagą i bezczelnością w stosunku do swojego głupiego męża, naraziła jego męskie ego i wolność którą sobie chciał wywalczyć. BRAVO, że nie skamlałaś i błagałaś o jego miłość. Jesteś moją idolką, jeżeli mój mąż kiedyś tak postąpi zrobię dokładnie tak samo ;)

ale gdyby autorka naprawde musiala wyjechac w celach zarobkowych to z kim powinna zostawic dziecko? wg mnie z ojcem bo on jest rodzicem, a ze ojciec ma partnerke? nadal uwazam ze najlepiej z drugim rodzicem zostawic. w przypadku autorki to byla prowokacja, ale przynajmniej jej maz szybko przekonal sie jaka wymarzona partnerke sobie znalazl :D w sumie autorka dobrze zrobila, jej maz nie straci kilka lat z nieodpowiednia osoba tylko juz na poczatku mogl sie przekonac jaka jest :D dzieki temu teraz bedzie mogl spokojnie szukac tej jednej jedynej. on jej powinien jeszcze podziekowac ;)