Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa-krak-dent

NARKOZA KRAKÓW-leczenie zębów

Polecane posty

Gość gość
Haaaaaaaaaalo... Brunette, odezwij się...😭

Gość gość
Też jestem zainteresowana jaki jest koszt usunięcia zęba zatrzymanego na Barskiej... :)

Gość gość
I przepadło nasze źródło informacji...:O

Gość gość
Brunette, odezwij się...😭

Gość gość
Podnoszę, bo czekam...:O

Gość gość
Bruuuneeetteee😭

Gość gość
Znowu podnoszę, bo czekam na Brunette...:O

Gość Brunette2222
Przepraszam Was strasznie, ale nie wchodzilam juz na to forum po umieszczeniu postu, bo nie pomyslam ze ktos bedzie mnie potrzebował... Ale juz obiecuje poprawę ! I odpowiem na wszystkie pytania, moze tez poradzę :) Nie czekałam długo bo wszystko odbyło się prywatnie. Potrzebowali tylko terminu kiedy będzie wolny blok operacyjny i był za NIECAŁE DWA TYGODNIE, zeby wybrac termin ktory tez mi bedzie pasował. Cena: 300zł za ząb i 300zł za narkoze = 600zł (Moze jesli jest inne polozenie zęba policzy Wam taniej) Moja ósemka była całkiem zatrzymana, a chirurg usunął ją bez szwów... Dzieki temu nie mam tych okropnych drutów w ustach. Co jeszcze chcecie wiedziec? w necie znajdziecie numer ale moge Wam tu podac jesli chcecie. :)

Gość gość
Jesteś wreszcie:D Bardzo mnie interesuje czy Twoja ósemeczka była choć trochę widoczna? Czy musiał doktor piłować kość? Czy byłaś baaardzo spuchnięta? Jak długo trwał zabieg?

Gość gość
Ja znalazłam numer, zadzwoniłam ale pani mi tylko udzieliła informacji, że narkoza kosztuje 300zł a całkiem zatrzymanego zęba musi wycenić chirurg. Ona myśli, że może to być ok.500zł...:O Dlatego właśnie mnie interesuje, czy u Ciebie znoszona była kość?

Gość Brunette2222
Wlasciwie byla widoczny tylko rabek, ale i tak zakrywalo go dziąsło. Poczatkowo nie wiedzialam ze to osemki. Wczesniejsze trzy miałam usuwane tradycyjnie, ale znieczulenia w ogole nie dzialaly.. Tak czy owak w tych 3 przypadkach zawsze bylo nacinanie i piłowanie. Wybudziłam się po godzinie po zabiegu i czułam się całkiem dobrze :) Ten dr.Laszczak przyjmuje w piątki popoludniu wiec moze umow sie do niego na konsultacje i niech wyceni ? Tak C***olecam bo konsultacja jest za darmo.

Gość gość
Wielkie dzięki:D A polico bardzo Ci spuchło? Da się po takiej przyjemności iść do szkoły?

Gość Brunette2222
Nie spuchło mi tak bardzo :) Ale kazdy przypadek moze byc inny. Jesli chodzi o sam wygląd to spokojnie mogłabyś iść... ale nie radze ze względu na bol po zabiegu (lepiej od razu zaopatrz sie w silne srodki przeciwbolowe). Do tego jesli zdecydujesz się na narkozę będziesz osłabiona, dlatego lepiej nie wybieraj się od razu do szkoły tylko wypocznij. Ile ósemek musisz usunąć ? Usuwałaś już jakąś w tradycyjny sposób ?

Gość Brunette2222
Aaa i jeszcze ten chirurg mowil mi że będzie dopiero po 6 stycznia. Tak ze przed Nowym Rokiem juz nie uda Ci sie usunąć.

Gość gość
Muszę usunąć wszystkie cztery, bo spychają mi zęby do przodu...:O Żadnej nie widać, są jeszcze w kości...:O Nie wiesz może czy można ciapnąć wszystkie cztery naraz?:D

Gość gość
Też dzwoniłam i pani powiedziała, że chirurg będzie 10 stycznia.

Gość Brunette2222
Moje tez były podobno w kości.. I rowniez spychały mi zęby do przodu, co widac szczegolnie na dole eh :/ Raczej nikt nie zgodzi się usunac Ci 4 naraz ze wzgledu na powiklania. Ja tez bym osobiscie odradzala... Nie moglabys pic ani jesc na żadnej stronie..a po takiej masakrze pewnie i mowic. Do tego wieksze ryzyko krwotoku.

Gość gość
W klinice Dentist ani Doktor Maciej Żarow ani żaden inny lekarz nie leczył i nie leczy zębów pod narkozą.

Gość Mariolaka65
Nie mam pojęcia, gdzie bo zawsze sie jak leczyłem w dentolux http://www.dentystanowahuta.pl/ to nie miałam potrzeby być pod narkozą, ale możesz spytać się tam, czy posiadają takie OPCJE :)

Gość gość
Pod narkozą/tlenkiem azotu leczą w Dentestice na ul Kamiennej i w jakiejś klinice na Radzikowskiego. Miałam iść na Kamienną, bo nigdy nie usuwałam zębów i się bardzo bałam, ale przez koszty poszłam do chirurga. Nazywa się Waldemar Indyk- na raz poszły dwie ósemki- nie wiedziałam kiedy i były wyrwane! Nie czułam kompletnie nic, także polecam.

Gość gość
wiem, że można się bać dentysty, że będzie boleć, ale ja jakoś się boję takiego leczenia, pod narkozą. Wolę normalne znieczulenie, poza tym też są sposoby, żeby się znieczulić, mnie się bardzo podoba znieczulenie bez igły The Wand, jakie robią w Dental Services, powiem wam, że bardzo fajna sprawa.

Gość gość
Nie jestem pewny, ale możesz zapytać tu - http://www.stomatologiacichon24.pl/ :-). To porządny gabinet, więc możliwe, że mają tego typu usługi w swojej ofercie.

Gość gość
Nie lepiej normalnie, ja się bardzo bałam dentysty dopóki nie znalazlam odpowiedniego lekarza. Teraz chodzę do studia stomatologi estetycznej SE+ już bez stresu i strachu :) Mają świetnie podejście i na prawdę dobrze leczą zęby - http://www.studiose.med.pl No a też szkoda kasy na narkoze

Gość Kiriskaa
a może u dr Cichonia? chociaż na 100 % nie wiem, ale warto się dowiedzieć. Tak czy siak jest to dobry stomatolog i warto u niego się leczyć