Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnieszka_jaw

gabinety Beautiful Skin

Polecane posty

Witam, chciałam się zapytać o wasze opinie dotyczące gabinetów Beautiful Skin. Ja czytałam o tych gabinetach w Urodzie. W mojej okolicy otworzył się niedawno jeden. Chciałabym się tam wybrać, ale najpierw postanowiłam poznać wasze opinie. Jakie zabiegi proponujecie?

Gość mary30_40
Ja mam dobre doświadczenia ale mówię o Jaworznie, bo to różnie bywa z sieciówkami. Osobiście byłam tylko na jakimś klasycznym zabiegu na twarz oraz na fotoodmładzaniu. Jestem dopiero po 3 zabiegach także na efekt muszę jeszcze poczekać, choć skóra już powoli nabiera równego kolorytu. Sama jestem ciekawa opinii innych osób na temat Beautiful Skin w Jaworznie.

Gość Rinczan2011
Ja też miałam okazję skorzystać. Zaskoczył mnie wyjątkowo estetyczny wygląd gabinetu i super cena - załapałam się na promocję: mikrodermabrazja + maska algowa za 59 zł! Pierwszy raz w życiu nie dłużył mi się czas gdy leżalam z maską, bo kosmetyczka zrobiła mi baaaaaaaaaardzo przyjemny masaż rąk. Wybieram się znów, tym razem na likwidację rumienia. Jak na razie brak jakichkolwiek zastrzeżeń.

Witam, Ja również byłam w Gabinecie Beautiful Skin w Jaworznie. Skorzystałam z gratisowego masażu pleców, który wykonywany był w ramach akcji promocyjnej. Masaż był meeega przyjemny i ku mojemu zaskoczeniu, a z kolei tak jak zapewniał personel, trwał tyle ile pełnopłatny zabieg. Widać, że kosmetyczkom zależy na kliencie i dobrej renomie gabinetu. Teraz jestem wstępnie zapisana na peeling kawitacyjny, ale mam ochotę połączyć go z czymś jeszcze i tu liczę na doradztwo ze strony personelu.

Gość mary30_40
A czy któraś z was weszła w ten zabieg promocyjny Gold, bo nie wiem czy się na niego skusić a brzmi ciekawie jak o nim poczytałam. Dajcie znać proszę.