Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hydrolizaa

Brzydka i nieinteligentna kobieta - pytanie do panów.

Polecane posty

Jak taką postrzegacie, macie pewnie obok siebie takie koleżanki. Ja jestem właśnie taka i nie wiem czy mam jakąś szansę u facetów. Raczej od razu się wycofuję. . .

Gość ytytytyt
masz szanse, ale nie u tych u których byś chciała

Ja nie jestem biedna i mam poczucie humoru. Osoba taka jak ja może też nieźle na siebie zarabiać ale ciągle jest samotna.

ytytytyt ----------> Masz dużo racji, nie mam najmniejszych szans na kogoś, kto mi wpadł w oko. Ale też nie widzę wokół siebie innych (mniej ciekawych dla mnie) adoratorów. :)

ja wlasciwie to nie mam takich kolezanek bo ja zadnych nie mam sam jestem nie ladny i jestem sam

Przez porównanie pożądanych cech chciałem zapytać, czy zgadzasz się z ogólnym stwierdzeniem, że: - dla mężczyzny ważne jest, aby kobieta mu się podobała fizycznie i aby miał z nią o czym rozmawiać (bez względu na ich wykształcenie czy stopień indywidualnej ciekawości świata), - a dla kobiety atrakcyjny mężczyzna musi być albo inteligentnty i mieć poczucie humoru, albo kasę i stanowisko.

Gość ytytytyt
nie widzisz, bo są za niscy, żeby kobieta ich dostrzegła

*BLE BLE* -----------> Ja ostatnio zapisałam się na ćwiczenia, trochę mi się poprawiła figura i mężczyźni jakoś łaskawiej na mnie patrzą. Może pójdę tą drogą. Twarz moja po tych treningach też ma jakiś nowy blask.

Dla mnie atrakcyjny mężczyzna to blondyn z brązowymi oczami, poczuciem humoru i trochę opiekuńczy. Musi być "złotą rączką" w domu i nie powinien się mnie wstydzić. Musi mnie wspierać a kasę na życie zarobimy razem, bo to akurat potrafię robić.

ytytytyt -------------------> "nie widzisz, bo są za niscy, żeby kobieta ich dostrzegła" Najpierw niech oni dostrzegą mnie a na pewno ich nie odrzucę. Co to znaczy "są za niscy"? Chodzi o wzrost?

Szukanie dziury w całym ----------------> Ja nie wiem co myślą mężczyźni o kobietach i jakich kobiet szukają. Na pewno kręcą ich te ładne.

Gość ytytytyt
tak o wzrost

Gość ytytytyt
38??? bez przesady, młoda kobitka jeszcze

Gość KotaKotowicz
Hydro, zaloguj sie na sympatii i umawiaj sie na randki :)

Gość fkjkgg
Hydroliza w Polsce tym bardziej masz małe szanse na poznanie faceta , przykro to pisać ale taka prawda jeśli masz 38 lat. Mieszkasz w Polsce ?

Gość tak tak sluchaj takich samych
pasztetow i pocieszajcie sie nawzajem :classic_cool: NIE MASZ SZANS U PRZYSTOJNYCH FACETOW KROPKA

KotaKotowicz --------------> Zarejestrowałam się na "My dwoje", napisało do mnie 3 gości, dwóch mi się spodobało a ja zareagowałam standardowo w takich sytuacjach - wycofałam się, usuwając profil. Pomyślałam sobie, że może dałam zbyt ładne zdjęcie. Dlaczego tam odezwało się do mnie trzech a w realu kompletnie nikt?

fkjkgg --------> Tak , mieszkam tutaj. Dlaczego w Polsce nie mam szans, a gdzie indziej jakieś mam?

tak tak sluchaj takich samych -------> Nie szukam przystojnego, może też być przeciętniak. :)

Gość fkjkgg
Nie dość że brzydka to i tępa, jedyne co, odpisz tym facetom z My dwoje. Nara

Gość ty na terpaię idz, bo masz
problem, ale z głową. Fajna babka, młoda, czy ładna to nie wiem, bo foty nie widziałam, a takie duperele wypisuje... "dlaczego się tam mną zainteresowali, a w realu żaden"... BO MOŻE TEŻ SĄ NIEŚMIALI JAK TY? przyszło ci to do łba, czy od razu winy w sobie zaczęłaś szukać?

Gość tak tak sluchaj takich samych
no to przecietniakow w polsce jest 90% to czego marudzisz?

fkjkgg ---------------> Ty też jesteś tępy/tępa. napisałam przecież, że usunęłam profil - nie odpiszę więc - założyłam go z ciekawości.