Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naomiclark

znowu to samo :(

Polecane posty

po 4,5 tygodniach przerwy znów wróciłam do biegania ... ta przerwa była spowodowana tym , że po 2 razie biegania bolało mnie biodro (ale tylko przez 2 dni ) ale doszedł ból stawu skokowego ;( i bolał przez 2 tygodnie... a te ost 2 to nie , ale wiadomo.. nie biegałam aby jeszcze noga odpoczeła.. wczoraj się przebiegłam .. tak 5,6 km wolniutko i co ? niestety biodro zaczeło trochę pobolewać podczas biegu i staw skokowy .. zatrzymałam się po 2,5 km i rozciagnelam jeszcze się i staw przestał ale dziś niestety biodro boli :( boje sie , ze bedzie to samo i zaraz mnie staw zacznie bolec i dupa :( !! ja chcę biegać !! co jest nie tak ?

Gość 1Wiki...
Proponuje iść do lekarza bo tu go nie znajdziesz

Gość 1Wiki...
Proponuje iść do lekarza bo tu go nie znajdziesz

idz do lekarz i poszukaj cwiczec rozciagajacych i rob je 15 minut przed ieganiem a nie w czasie biegania. inna sprawa to to ze ja masz takie problemy to najpierw zaczynaj od marszu szybkiego powiedzmy 3 razy w tygodniu a potem marszo-bieg a dopiero potem bieg ale na poczatek nie codziennie!!! a jak juz bedziesz wiedziala ze dasz rade to stopniowo zwiekszaj czestotliwosc sportu. mnie strasznie bolaly piszczele ale jak zaczelam byc ostrozna to pozniej wogole nie odczuwalam dyskomfortu.

A słyszałaś o forach o bieganiu? Zapytaj ludzi z doświadczeniem. Mnie pomogli w 2 sprawach.

wiki !! dzięki !! nigdy normalnie bym na to nie wpadła !! ahh !!! KTOŚ Z WAS MIAŁ PODOBNIE ? MOŻE TO BYĆ NIE GROŹNE I PRZEJŚCIOWE ? NAJDZIWNIEJSZE , ŻE ZNÓW ZACZEŁO BOLEĆ JAK PO 4 TYGOD PRZERWIE NIE BIEGAŁAM :( BOJE SIĘ , ŻE NIE BĘDE MOGŁA BIEGAĆ :( NIE BOLI TAK STRASZNIE .. WCZORAJ JAK BIEGAŁAM TO TROCHĘ POBOLEWAŁO , DZIŚ RANO JAK WSTAŁAM TEŻ SIĘ BÓL ODEZWAŁ I TAK DOSŁOWNIE CIUT BOLI .. NIE PRZESZKADZA MI BÓL , BO NAPRAWDĘ ZNIKMY JEST I JUTRO ZNIKNIE NA PEWNO ALE CO ? W SRODE ZNÓW JAK POBIEGAM TO BD TO SAMO I CO JA MAM ZROBIC ?