Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość got_2beeeeb

za dużo jem?

Polecane posty

Gość got_2beeeeb

teściowa mi mówi , że strasznie dużo jem...na śniadanie 2 kromeczki pełnoziarnistego pieczywa z pasztetem , na obiad zjadłam 1,5 chochelki zupki ziemniaczanej ale praktycznie bez ziemniakow :) i na 2 danie 3 naleśniki z dżemem malinowym....czy faktycznie dużo dziś zjadłam?

Gość hydro lożka
mam to w dooopie

Gość wedlug mnie jesz bardzo duzo,a
;e kazdy ma inny apetyt

Gość gorąco mi jest
nie jesz dużo zapytaj sie czy jest głodna czy jej żal że ty jesz??

Gość tylko!1!
gorąco mi jest - dokladnie tak

Gość got_2beeeeb
do wieczora zjem pewnie jakis jogutr i owoca i pozniej buleczke sojowa z twarozkiem....czasami faktycznie mi sie wydaje ze duzo...

Gość tylko!1!
ale mi cisnienie skacze jak sie stare babony biora za krytyke i doradzanie... mam jakis uraz przez moja matke, niczego w zyciu nie osiagnela poza trzymaniem glowy ledwo na d woda a zawsze najmadrzejsza i daje rady... wrrrr sie nakrecilam :D

Gość gorąco mi jest
je...ć stare baby :D

Gość krakuska ;)
ja właśnie wróciłami też dużo zjadłam.Ważne,jak wyglądasz, czy to ci nie szkodzi w wyglądzie.

Gość got_2beeeeb
tzn ja mam dosc spora nadwage po ciazy...ale cwicze i tak jak widac nie jem niewiadomo ile nie opycham sie czipsami nie pije coli, nie jem generalnie slodyczy....staram sie jesc warzywa i owoce pic duzo zielonej herbaty i chudne...a ona mi wyjezdza ze duzo jem i juz taka gruba bede....zdemotywowala mnie calkiem...

Gość krakuska ;)
rób swoje,nie przejmuj się nią.

Gość tylko!1!
za 30 lat tez bede stara baba i mam nadzieje ze tak mi sie w garze nie namiesza jak wiekzosci, ktora znam...

Wcale nie jesz dużo. Powiedziałabym, że powinnaś wprowadzić nabiał, warzywa i owoce do diety. A teściowej nie słuchaj...

Gość gorąco mi jest
wcale jej nie słuchaj durna baba, wręcz przeciwnie udowodnij jej ze będziesz super laska

Gość gorąco mi jest
unikaj słodyczy, jedz mało węglowodanów mięso gotowane, pij dużo wody , schudniesz szybko

Gość tylko!1!
got_2beeeeb - nie przejmuj sie, jestem w ciazy 7my mc, mieszkam za granica i jak dzwonie do domu to jedynym problemem mojej starej jest czy jestem gruba... teraz zrobi sie jeszcze smieszniej po porodzie bo powolo, po 20 latach dociera do niej ze jestemk ateistka i nie bedzie zadnych cyrkow z chcinami i innymi katoobrzadkami.... masakra tak sie ciesze ze mieszkam tak daleko :)

Gość got_2beeeeb
nie jem slodyczy....jem duzo jablek , pomaranczy, grejfrutow, NIE jem bananow, malo ziemniakow, smażonego, no i staram sie duzo cwiczyc ....pozatym chodze codziennie na godzinnhy spacer z synem i tez trace kalorie...jesli mam ochote na cos slodkiego siegam po sucharki....

Gość gorąco mi jest
a teściowa jest gruba czy chudzielec?

Gość got_2beeeeb
nie jest gruba ale do suchelcow tez nie nalezy....ona chodzi na aquaaerobik i mnie tez zacheca ale nie mam zamiaru chodzic na cwiczenia gdzie srednia wieku to 50+

Gość gorąco mi jest
to rób swoje i na nia nie zwracaj uwagi, powodzenia spadam

Gość tylko!1!
got_2beeeeb - jezeli to mozliwe podziekuj "mamusi" za dobre rady i zasugeruj zeby zajela sie swoimi sprawami... rozumiem jak bys nic ze soba nie robila ale z tego co piszesz to naprawde sie starasz trzymac forme :) jezeli mieszkacie pod jednym dachem to wspolczuje bo wiem jak stare, znudzone jedze potrafia manipulowac ludzmi i im w bialych rekawiczkach nerwy szargac...