Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anitaaa_35

Jak zagłuszyć podsłuch?

Polecane posty

Gość Anitaaa_35

Jak zagłuszyć podsłuch BMW ??? Są różne zagłuszacze, ale przy zakupie ich nie ma możliwości nawet odebrać smsa. Proszę o radę.

Gość Ankor

W szerokiej ofercie spyshopu na pewno znajdziesz coś dla siebie - jeżeli chcesz załuszyc podsłuch to na ich stronie są szumidła

Gość dvfnz

Ja nie zagłuszam bo nie mam nic do ukrycia, ale od czasu do czasu mówię do podsłuchu co myślę o szpiclach którzy mnie słuchają,  i zawsze potem dostaję odpowiedź w takiej czy innej formie. A myślę, że ci co podsłu...ą niewinnych ludzi to chodzące ścierwa nie warte żeby żyć. 

Gość dvfnz

Podobnie zresztą ci co wlamują się do mieszkań i instalują ludziom kamery, żeby byli obserwowani jak zwierzęta w klatkach. To zło na bank do was kiedyś wróci. 

Gość dvfnz

Podobnie zresztą ci co wlamują się do mieszkań i instalują ludziom kamery, żeby byli obserwowani jak zwierzęta w klatkach. To zło na bank do was kiedyś wróci. 

Gość gość
2 godziny temu, Gość dvfnz napisał:

A myślę, że ci co podsłu...ą niewinnych ludzi to chodzące ścierwa. 

Dokładnie. 

Gość gość

A jak jej powiem cos do słuchu na tym podsłuchu, to potem mi grozi, że mnie pobije. Taka patologia. 

Gość toner

Ja mam swietny sprzet ze spyshop.pl - wieża Tower, która zagłusza nawet najdrobniejszy i najlepszy podsłuch. Po prostu polecam!

Gość wiwa

Ja to na razie ze spy shopu wynajmowałem detektywa, ale zasinteresuje sie tez innymi usługami

Gość Werini

Zgadzam się co do spyshopu, maja najlepsze zagłuszacze podsłuchów, ja mam 1207i

Gość thor

Popatrz sobie na spyshop. Jest tam dużo zagłuszaczy. Na pewno coś znajdziesz dla siebie albo pomogą Ci coś znaleźć odpowiedniego

Gość Erner

Ja mam 1206i dobry wykrywacz ze spyshopu, czuje się od razu bezpieczniej, bo miałem podejrzenie podsłuchu.

Gość naget

To prawda. W spyshopie masz chyba najlepsze możliwości i wybór. Ceny też trzymają dobry poziom 

Gość ziemiowit

Wyżej polecają spyshop więc i ja mogę ich polecić. Mam od nich dyktafon ale wiem że zagłuszacze też są.

Gość mr enigzento

No troche czasu minęło i mam ten sam problem, ten spyshop jest naprawdę aż tak dobry?