Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On_Tomek

Pytanie do PAŃ

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 28
A tak szczerze - czy to jest prowo ?

Gość ja lubię na początku bardzo
może ma małe piersi albo jakieś inne kompleksy, które podczas intymności się ujawnią i dlatego do tego nie dąży. Na zasadzie chciałaby, ale wtedy się wszystko wyda.

Gość On_Tomek
żadna prowokacja. nie lubię takich gierek przyznam szczerze. no ale sami widzicie, że to błędne koło - jeśli ktoś się zamyka. postanowiłem tutaj napisać aby zapytać inne Panie co o tym myślą (bo ja mam za małą głowę na to wszystko).

Gość mmmmorela
Nie no przesadzasz z tą nieśmiałością. Równie dobrze możesz się tak bujać jeszcze przez 3 lata a ona na końcu powie, że jesteście tylko przyjaciółmi. Panna ma koło 30 i nie może powiedzieć "tak, zależy mi i chce być z Tobą" albo "nie chcę być parą bo wolę Ciebie jako przyjaciela" bez przesady! Nie traktuj jej jak dziecka co się czerwieni. Albo ma duże problemu ze sobą, jest niedojrzała może jakieś problemy z przeszłością albo po prostu się głupio wykręca. Jesteś pewnie na każde jej zawołanie napisze smsa i już startujesz. Znacie się 3 lata. Niektórzy znają się mniej i biorą ślub. Po prostu zapytaj czy planuje z Tobą związek, jeśli tak czemu się zachowuje jakby robiła wszystko przeciwnie. I nie chodzi mi tu o całowanie tylko o uczciwość. Jak chce to niech okaże, jeśli nieśmiała to małymi kroczkami ale do przodu. Jeśli nie niech powie wprost, że nie chce albo nie jest gotowa i tyle. Wdałeś się w grę której zasad nie rozumiesz i przegrasz jeśli nie dowiesz się o co właściwie chodzi tej pannie.

"jak można to rozumieć 'nie pozwoli złapać się za rękę (siedząc oglądając film!!!)" najprostsze wyjasneinia sa najlepsze :) nie chce tego! jestes kolegą z którym miło spedza czas, ale nei widizi w tobie faceta, albo sie postarasz by to zmienic albo przestań marudzić i znjadz latwiejszy bardziej nastawiony na tak obiekt westchnien

Gość Zuzanna Amelia & 28
Podpisuje sie pod tym co napisala Fiku w poscie 18.44

Gość On_Tomek
Dziękuję :) co do gier to wiem na czym polegają. Ona nie gra. aa i jeszcze jedno, na pewno nie jestem na każde Jej zawołanie. zastanawia mnie tylko fakt dlaczego tak bardzo boi się tego, że odejdę. naprawdę zastanawiające. wszystko jedno. odcinam się od tego. wystarczy.

Gość dobre dobre dobre dobre
boi sie ze zostanie stara panna.