Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga173

problem z temperatura po porodzie

Polecane posty

Gość aga173
bardzo bym się cieszyła jak by to się okazało że to jest ciąża a jeszcze bardziej bym się cieszyła jak bym tym razem donosiła:(

Gość Urlika
Nie sugeruj się pierwszą ciążą, to tak jak z porodami, pierwszy może być koszmarnie ciężki, a kolejny leciutki, tego nie można porównywać. Wszystko będzie dobrze! Trzymam kciuki.

powinnaś zrobić wymaz z szyjki macicy. Jest to jednym z podstwowyćh badań podczas ciązy. bedzie wtedy wiadomo czy są tam jakieś bakterie, ponieważ ta temperatura możę zyć tym spowodowana. Bardzo dużo dziewczym podczas porodu dostaje zapalenia opon mózgowych spowodowanych bakteriami w macicy. a przyczyna taka, ze lekaż nie zrobił wymażu podczas ciaży. wię radzę ci zrób to przynajmiej dla pewnośći.

Gość aga173
miałam pobierany wymaz z szyjki macicy przy ciąży i było wszystko wporządku... ja wiem że powinnam wierzyć że tym razem się udda że urodzi się zdrowe dziecko;( pamietam jak przez prawie dwa lata wogóle się nie zabezpieczaliśmy i nic nie wpadliśmy już wogóle zastanawiałam się czy mogę miec dzieci ale udało się i tak bardzo się cieszyłam i klapa;(