Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

looolciaxd1

Ponawiam temat . Dziewczyny naprawdę potrzebuję waszej pomocy !!!!!!!!!!!

Polecane posty

Może i zostane przez wiele osób zlinczowana ale naprawdę potrzebuję jakiś rad. ponawiam wątek który poruszyłam wczoraj a na który nikt się nie wypowiedział.. naprawdę zależy mi na waszych opiniach !!./ Wszystkie infortmacje zawarte są pod tym linkiem http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5170931 proszę przeczytajcie i doradźcie coś !!

Gość a nie mozesz isc do ginekologa
na usg??

Gość krychaad
robiłaś bete?

Ale tu Ci przecież nikt nie wywróży... Testy robiłas...wyszły negatywne. Jedyne co możesz zrobić to powtórzyć po tygodniu. Cierpliwości. Ja też miałam przesuniętą owulację i test robiłam tydzień po spodziewanej @. Wyszedł opzytywny. U Ciebie jesli robiłaś z krwi jest małe prawdopodobieństwo, że się test pomylił. Ale dla pewności powtórzyłabym tydzień później. Usg niczego nie wykaże, więc nie ma sensu. Lekarz na tym etapie powiedziałby że macica jest zasiniona i rozpulchniona, ale moze to też być objaw zbliżającej sie @. Nie wiem jak jest z temp bo nigdy nie mierzyłam. A chciałabyś być w ciąży?

Nie czekam aż ktoś mi wywróży ale jeśli człowiek stara się o dzidziusia to po pewnym czasie wpada już w pewne paranoje, dlatego uważam też, że mogłam za wcześnie zrobić obydwa testy które nic nie wykazały. Więc wole poczekać jeszcze kilka dni i dopiero iść do lekarza. Tyle że ta niepewność jest okropna i chciAŁAM wiedzieć co Wy o tym myślicie

P.s. Wystarczyłoby dopisać kolejną prośbę w tamtym wątku i temat przesunalby się na poczatek kolejki, nie bylo potrzeby zakladania kolejnego (to tak na przyszlośc ;-))

Owulacja Ci się pewnie przesunęła o parę dni.Więc możliwe,że test był za wcześnie zrobiony i jesteś w ciąży.Albo nie jesteś w ciąży i okres dostaniesz na dniach.Temperatura zawsze jest podwyższona w II fazie cyklu.Spada przed samą @.Jeżeli tem. utrzymuje się na wyższym poziomie przez 18 dni od owulacji wtedy można myśleć,że doszło do zapłodnienia.

Skoro spodziewany okres mialas miec na 19 a test zrobilas 23 to raczej nie za wcześnie. Chyba, że znacznie przesunela sie owulacja, wtedy jest jakies prawdopodobienstwo ze test jeszcze nie wykazal

Gość Witamżegnamżegnamwitam
Linczuję Cię chuju. :)

Spokojnie czekaj! Ja po tygodniu od lekkiego plamienia robiłam i testy i betaHCG 2 razy i nic nie rosło czyli ze nie byłam w ciązy za m - c powinnam mieć kolejny @ i też miałam tylko plamienia poszłam na Bete i okazało sie że jestem ok 6 tc! Z moją gin. stwierdziłyśmy że albo sie pomylili w labolatorium albo same nie wiemy co to było? Teraz jestem w 28 i jest ok:) Także czekaj i za ok tydz idź zrób beta HCG jak będzie niski wynik to znów po ok tyg powtórz i zobacz czy rośnie.