Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leśny

Jakie blondynki mają kolor włosów na cipce, czemu są czarne a nie blond?

Polecane posty

no to nie kłam i nie wymyślaj, że widziałeś moją "focię" bo nic nie wklejałam, a o znamieniu pisałeś, że ci to intuicja podpowiedziała. I nie musisz dziękować za mówienie twoim językiem.

Gość robol1
Moorland i za te klepanie w komputerku wyżyjesz? Ile zarabiasz

czytać ze zrozumieniem widać nie umiesz. napisałem ty, albo ktoś o podobnym niku. Miernotami sobie głowy nie zaprzątam. Ale lubię czasem ukrócić czerwone mendy na forum :p Widzę, że burza mózgów po drugiej stronie trwa... A swoją drogą, to raczej wy za mną łazicie, włażąc na moje tematy i próbując je rozwalić, swoimi "mądrościami"

moorland może tak jak fiku robi na o2. Parę osób na pewno ma płacone za nakręcanie ruchu na forum...

raz napisałam w twoim temacie tuż po zmianie nicka ;) I jeżeli czegoś nie wiesz na pewno, a stwierdzasz jako fakt to kłamiesz. Pisałeś, że widziałeś mnie, pomyliłeś się, ale upierałeś jakbyś miał to czarno na białym. Czyli kłamałeś. Ups. Uciekam, dobranoc wszystkim.

Gość robol1
swyft, czyli pewnie grosze

Już wiem czemu tu jesteś :) Zabolało to co napisałem biednego Athelgasta i mścić się przyszedł ;) So childish

Mścić się przyszedł i frustrację swoją wylać, a nie pamięta nawet w jakiej sprawie przyszedl. Idź leczyć tą amnezję, może jeszcze za późno nie jest :P

robol1 ja nie wiem, czy tu robi. Ale jak dorosła osoba spędza tu cały czas jak fiku to na pewno ma płacone przez o2. Bo w takim razie z czego się utrzymuje? Siedzi tu od co najmnie 2010. 24 godziny na dobę... Pytam się zatem z czego żyje... Prawdopodobnie kilka osób pisze pod fiku (w systemie 3-zmianowym). A jak ktoś spędza tu całe popołudnia i wieczory, jak moorland to jest jasna sugestie, że też ma płacone przez o2. To forum powoli umiera. Ktoś musi nakręcić sztuczny ruch...:p

pavlo. Nic godnego uwagi do tej pory tu nie napisałeś :p

Gość owlosionym dziewczynom
mowie nie

Gość gość
Ja jestem blondynka na c***e pod pachami i brwi mam biale

Gość gość
To miał być post o cipkach, a nie o kompleksach naszych, Panowie :)