Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leśny

Jakie blondynki mają kolor włosów na cipce, czemu są czarne a nie blond?

Polecane posty

u ciebie w robocie są sami tacy jedni których każdy słucha z pobłażaniem...jesteś pewien, że to "robota", a nie psychiatryk?

W sumie racja- zagalopowałem się troszkę. On i tak przecież będzie lepiej wiedział. Moor ja do tej blizny dorzucę jeszcze pokażnych rozmiarów znamie na wewnętrznej stronie prawego uda jeżeli pozwolisz ;)

Pavlo - ironia jest taka, że akurat mam takie znamię, mało widoczne, ale jest. Mam się zacząć ciebie bać? :D

Athel nie mierz wszystkich swoją miarą i miarą ludzi "u ciebie w robocie". To,że ktoś kłamie nie oznacza przecież od razu,że wszyscy kłamią, bo gdyby tak było to i Ty kłamałbyś pisząc powyższy post

Tolkien był bajkopisarzem, ale on miał talent do tego i umiał odświeżyć odwieczną wiedzę dla następnych pokoleń... Umiał reaktywować kulturę Saksonów na przykład. Z twojego bajkpisarstwa jednak nie płynie nic wartościowego.. Za to nikt nie zapłaci. Tego nikt nie kupi. Taka smutna konkluzja...

Nie trzeba Moor ja w jasnowidza na kafe się bawić nie mam zamiaru i zakładac tematy o moich przypuszczeniach , a i w Twoje realne życie nie mam ani możliwości , ani chęci ingerować :)

Athel wierz sobie w co chcesz. To tylko Twoje przypuszczenia i tak długo jak nie będziesz miał dowodu na to,że przypuszczeniami nie są będziesz conajwyżej śmieszny snując kolejne dziwne teorie na czyjkolwiek temat ;)

Nie chcę się chwalić Moor, ale to nie przypadek - intuincyjnie to wyczułem z lepszym efektem od kolegi :D

"ironia jest taka, że akurat mam takie znamię, mało widoczne, ale jest. Mam się zacząć ciebie bać?" Też mam takie mało widoczne w tym miejscu :P ­ DKW, a u Ciebie w robocie nie śmieją się z Ciebie aby czasem i nie słuchają Cię z pobłażaniem?

moorland ja mam namacalny dowód, że to robota - regularny przelew co miesiąc. Do tego dochodzą jeszcze dzienne studia. Słowem realizuję się i będę mógł jeszcze sprzedawać swoje talenty w przyszłości... A co ty masz? Mózg zlasowany przez propagandę i poprawność polityczną? Tlenionego spaślaka w domu? Słowem masz tak udane życie, że spędasz tu całe popołudnia i wieczory... I ty mi jeszcze wyjeżdżasz z psychiatrykiem? Przejrzyj się w lustrze...:D

mam taką "robotę", że non-stop ślipiam w komputer, nawet teraz wypełniam formularze (w żółwim tempie, ale jednak), a ty dalej pokazuj jakim jesteś zerem obrażając kogoś kogo w życiu nie widziałeś, a nazywasz spaślakiem.

Słowem masz tak udane życie, że spędasz tu całe popołudnia i wieczory... X Napisał człowiek z baśni tysiąca i jednego nicku

"12.11.13 [zgłoś do usunięcia] Moorland mam taką "robotę", że non-stop ślipiam w komputer, nawet teraz wypełniam formularze (w żółwim tempie, ale jednak), a ty dalej pokazuj jakim jesteś zerem obrażając kogoś kogo w życiu nie widziałeś, a nazywasz spaślakiem." "ślipiasz" na kafeteria.pl. Intuicja mi podpowiada, że przy stacjonarce z baniakowym ekranem, aczkolwiek mogę się mylić. A twą nieudaną uszczypliwość potraktuję jak komplement, bo lepiej być zerem niż szkodnikiem, jak wy :D Czyli patrząc z twojej perspektywy to miłe...:)

Pavlo1985-Mianuję cię kafeteryjnym r****czem. Drżyjcie kafeterianki, bo jak traficie na pavla, to noc macie z głowy, będziecie mu musieć drinki stawiać, aby poszedł z wami do łóżka a żadna oprzeć się mu nie może. Uważajcie na Holandię, bo tam pavlo grasuje i wyciąga najlepsze sztuki z jego terenu łowieckiego...:D pavlo, dzięki mnie, to będziesz miał szacunek na kafe, każdy będzie miał do ciebie szacun bo jesteś największym r****czem na kafeterii, kobiety aż się boją ciebie spotkać, bo każesz im drinki stawiać aby łaskawie ich przeleciec..;D

Lepiej być zerem... X A no pewnie że lepiej, wtedy masz pewność,że już niżej upaść się nie da ;) Ale osobiście nie uważałbym tego za powód do dumy :O

pavlo nie uważam, się za zero. Ale takie osoby jak ty i muland jesteście szkodnikami po mojemu. Propagujecie ateizm i lewackie poglądy. Śmiejecie się z ludzi, którzy żyją w zgodzie z naturą... Gdybym miał wybór i się nie rodzić wcale, albo się urodzić i być czymś takim jak wy, to bym powiedział: Dziękuję, już wolę niebyt po wsze czasy. Moorland, nie wiem, jak tam twoje znamię. Nowotwór niejedno ma imię, czego jesteście przykładem...

to już intuicyjnie nie zgadujesz ludzkiego wyglądu...szkoda, zabawne to było. Poza tym po co non stop o nas i do nas piszesz, przecież to nie nasz problem tylko twój, że cię takie lewaki denerwują. :D

Czymś takim jak my mówisz? Czyli wolisz być marną imitacją czlowieka wiecznie narzekającego na swojego pecha życiowego ,zamiast nienarzekającą na swoje życie i zadowoloną z siebie i swojego zycia osobą? Gratuluję wyboru ;)

DKW, wiesz, ja się dziwię, że Ty z takimi szkodnikami rozmawiasz ;) BSA, nie zazdrość Pavlo :P

Intuicję mam jak Crowley. A ciebie i tak nikt nie rozliczy z prawdomówności, lub nie. z resztą nie moją intencją komukolwiek, cokolwiek udowadniać. A jak piszę o was to może po to, aby pokazać komuś swój punkt widzenia was,. Komuś, kto ma jeszcze co do was jakieś wątpliwości. Do tego relaksuję się, bo uczyłem się z układów trójfazowych.... Jutro będę z tego pytany...

Intuicję mam jak Crowley. A ciebie i tak nikt nie rozliczy z prawdomówności, lub nie. z resztą nie moją intencją komukolwiek, cokolwiek udowadniać. A jak piszę o was to może po to, aby pokazać komuś swój punkt widzenia was,. Komuś, kto ma jeszcze co do was jakieś wątpliwości. X I pokazujesz nas jacy jesteśmy zmyslonymi przez siebie faktami ;) Wiesz co mozesz w ten sposób osiągnąć? Jedynie rozwianie u kogoś wszelkich wątpliwości co do tego czy jesteś kretynem ,czy nie ;) Good choice ;)

ale co kogoś mamy my obchodzić? Tylko ty się nami tak dogłębnie interesujesz,tylko dla ciebie mamy jakieś znaczenie. Nikomu krzywdy nie robimy, więc w czym problem? a twoja intuicja chyba zardzewiała, bo zapytany o jedną charakterystyczną cechę wymyśliłeś coś o jakimś znamieniu, pomijając wszelkie tatuaże ;) Więc nie rób z siebie większego pajaca niż do tej pory.

krwawa on z nami nie rozmawia tylko stara się wytępić nas jak szarańczę swoją głupotą mając nadzieję,że i nam się ta choroba udzieli ;)

Ja pisałem z dobrej woli. Pokazując, że bajkopisarstwo nie popłaca... W dzisiejszych czasach trzeba być nietuzinkowym, żeby się sprzedać... A wy tak się zachowujecie, jak byście Marksa i Engelsa złapali za nogi. Marksem i Engelsem się nie wylansujecie. Obaj się już dawno przejedli...

sorry, że zapytam - czy ty bezmyślnie obciąłeś sobie jaja jak ci to zaproponowałam i teraz masz pretensje, że tak za mną łazisz? :D

Jedyną osobą która próbuje się tutaj lansować i to w najbardziej prymitywny sposób , bo wymyślając bajki na temat innych nicków jesteś Ty. Nie widzisz w tym hipokryzji,zważywszy,że bajkopisarstwo jest według Ciebie be a sam bajki piszesz? ;)

Nikt za tobą nie łazi, próbujesz się lansować własnymi urojeniami. Pisałem do pavlo nie do ciebie. Tekstem z jajami złazisz na poziom przedszkola. A co do znamienia, to widziałem focie, którą ty wkleiłaś, albo ktoś o podobnym niku. Moja intuicja nie ma tu nic d rzeczy,. Poza tym powtórzę: Nowotwór nie jedno ma imię.