Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misia2889

kobietki starające sie o dzidzie:)

Polecane posty

Witam Was dziewuszki:)Z mężem staramy się o dzidzie od stycznia:)mamy już synka ma 4 latka i chcemy żeby miał siostrzyczke albo braciszka,ale narazie nie wychodzi.

My z mężem również od stycznia, jak narazie nic. Tylko że w maju 2011 laparoskopowo usunięta ciąża pozamaciczna wraz z jajoodem i 7 miesięcy kuracji visanne, więc teraz co miesiąc nowa nadzieja i nowy strach czy wszystko będzie ok....czy któraś z was zaszła w ciąże po tym leku?

Gość Gorgeous Amy
Nie możesz pisać po polsku? Dzidzia, dziewuszki widać, że macica Ci już całkiem odwaliła

Gość Agnes magness
my też z mężem się staramy, tyle,że już rok i też nie wychodzi...w styczniu robilismy badania i niestety mąż ma bardzo słabe nasienie...kwalifikujemy się do in vitro,ale raczej sie nie zdecydujemy i staramy się narazie naturalnie...

Gość Agnes magness
Gorgeous Amy-po co się czepiasz??każdy wie, o co autorce chodzi

Gość Agnes magness
nie,nie mamy niestety;-(

Za kilka dni zrobię test. Boziu żeby była to fasolinka :-)

Gość Agnes magness
doti-powodzonka;-)

Gość kamilka@
cześć mogę tu z wami popisać :)

doti powodzonka:)wyjdą dwie kreseczki napwno.Ja myslałam że już jestem,a tu wczoraj okres:(

Gość Agnes magness
misia...ja mam co miesiąc takie rozczarowanie już od roku...

A poza tym ponoć im bardziej się chce i stara tym gorzej wychodzi....

Gość kamilka@
dzięki misia - na pewno następnym razem się uda ,a jak nie to za kolejnym na pewno tak :) doti-trzymam kciuki za II kreseczki A u mnie 8dc i niedługo dni płodne. Okres będę miała 17 kwietnia ,więc testuje 15-16 kwietnia jeśli nie będę miała żadnych objawów ciąży

Gość kamilka@
miało być @

Tak piszę, bo pierwsza ciąża była totalną wpadką i zaskoczeniem, ale najcudowniejszą w życiu. A teraz testy owul. , mierzenie tempki, śluzu , szyjki ostatnio męża ściągnęłąm z delegacji 100km. Niewiadomo czy śmiać się czy płakać...Normalnie desperatka :-(

Z pierwsza ciążą też staraliśmy sie od stycznia a zaszłam w kwietniu,wiec może i tym razem też tak będzie..

Gość Agnes magness
dzięki;-) nie wiem jak mogę jeszcze pomóc mężowi (oprócz kompleksu witamin i wsparcia psychicznego oczywiście) co może zwiększyć ilość plemników oraz ich ruchliwość?? ja od 2 m-cy biorę clostilbegyt, żeby wyprodukowac więcej jajeczek i zwiększyć szanse, ale miesiąc temu nawet to nie pomogło...zobaczymy jak w tym miesiącu, mam teraz dni płodne więc się przytulamy, ale zobaczymy...ja testuje 11-13 kwietnia;-)

Gość kamilka@
My staramy się 2 miesiące , no ale jest jedno co mnie martwi mój wiek 29 lat ,ale mówią ,że to niby odpowiedni wiek na rodzenie dzieci ,a właśnie im starszy to tym bardziej ciężko jest zajść w ciążę.

Gość Agnes magness
misia-bardzo szybko zaszłaś w pierwszą ciążę!napewno i tym razem też tak będzie, skoro nie macie żadnych problemów ze zdrowiem ,moim zdaniem nie masz powodów do obaw, zazdroszczę ci;-(

Gość Agnes magness
kamilka, jesteś jeszcze młoda!głowa do góry!