Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynka__03

jak się porządnie odchudzić, a przy tym nie udręczyć?

Polecane posty

Gość carlica
"mandarynka__03 co do tego Slimitinu Aqua to powiem Wam, że kupiłam i nie mam już tak wielkiego apetytu " od razu sie zmniejszyl?

Gość carlica
Max Zander vel Klaun, 7 godzin rowerem, masakra:P

Gość mandarynka__03
tak, carlica, dosyć szybko poczułam efekty, szczególnie jeżeli chodzi o słodycze :)

Gość mandarynka__03
tak, carlica, dosyć szybko poczułam efekty, szczególnie jeżeli chodzi o słodycze :)

Gość mandarynka__03
Max Zander vel Klaun, te Slimitin Aqua, który biorę ma właśnie takie związki chromu :)

Gość allegra_1604
no chrom hamuje bardzo pociąg do słodyczy, coś czuję że po tych świętach znowu jestem uzależniona od czekolady i będę musiała sięgnąć po te cudowne saszetki :d

Gość carlica
skoro dziala to najwazniejsze!

Gość carlica
oj ja tez bede musiala walczyc ze swoim uzaleznieniem od slodyczy chyba od nowa;p

dobra cofam pytanie już wszystko wiem ... sprobujemy zobaczymy czy godne polecenia..

dobra cofam pytanie już wszystko wiem ... sprobujemy zobaczymy czy godne polecenia..

Gość Lunacja
Ja robię 6 Weidera - ale nie wiem czy to aby nie podchodzi pod kategorię "udręczania się" ;) No i bieganie. Na początku jest może nie bardzo przyjemnie, ale szybko zaczynasz czerpać przyjemność z takiego wysiłku. I co najważniejsze - jak raz Ci to wjedzie w krew, to już nigdy nie będziesz mieć problemu z nadwagą :) __ http://www.sky4fly.net/

Gość Lunacja
Ja robię 6 Weidera - ale nie wiem czy to aby nie podchodzi pod kategorię "udręczania się" ;) No i bieganie. Na początku jest może nie bardzo przyjemnie, ale szybko zaczynasz czerpać przyjemność z takiego wysiłku. I co najważniejsze - jak raz Ci to wjedzie w krew, to już nigdy nie będziesz mieć problemu z nadwagą :) __ http://www.sky4fly.net/

Ja polecam produkty Figuactiv.. taka jedna porcja mozna zastapic caly posilek.. nie dosc ze sa pyszne to na dodatek syca i dostarczaja wszystkich niezbednych skladnikow wiec mozna schudnac bez obaw o jakies choroby i przede wszystkim bez glodowki.. jak dla mnie rewelacja:).. aha.. zapomnialam dodac ze oprocz dan obiadowych sa tez pyszne desery:P:P

Ja polecam produkty Figuactiv.. taka jedna porcja mozna zastapic caly posilek.. nie dosc ze sa pyszne to na dodatek syca i dostarczaja wszystkich niezbednych skladnikow wiec mozna schudnac bez obaw o jakies choroby i przede wszystkim bez glodowki.. jak dla mnie rewelacja:).. aha.. zapomnialam dodac ze oprocz dan obiadowych sa tez pyszne desery:P:P

Ja osobiście polecam produkty Figuactiv.. Dania obiadowe i pyszne desery.. Takim daniem zastępuje się cały posiłek wiec zjada się mniej a nie odczuwa się głodu.. A co najważniejsze mają one wszystkie potrzebne dla organizmu składniki więc nie trzeba się o nic martwić.. jak dla mnie rewelacja :):):)

Gość mandarynka__03
Lunacja gratuluję aw6, ja wymiękłam po 10 dniach.... co do saszetek Slimitin Aqua to naprawdę mogę je polecić - nawet nie tkniesz czekoladki ;p

Gość allegra_1604
ja to nawet za ta czekoladką tęsknię. można się skusić na parę kosteczek deserowej czekoladki w diecie, ale z umiarem :)

Gość sarenka_2907
powiem, Wam, że skusiłam się na te saszetki i jest porządany efekt. nie wiem co konkretnie, ale coś sprawia, że rzeczywiście nie mam ochoty na podjadanie. Jem o stałych porach małe porcje, tylko zdrowych w diecie produktów. Dobre to cudeńko.

Gość jamaika88
>>>>co do saszetek Slimitin Aqua to naprawdę mogę je polecić - nawet nie tkniesz czekoladki ;p>>>> czy dzialanie tych suplementow do rozpuszczania w wodzie jest tylko polegajace na ograniczeniu apetytu? myslicie ze tylko tyle wystarczy przy odchudzaniu?

Gość jamaika88
>>>>carlica "mandarynka__03 co do tego Slimitinu Aqua to powiem Wam, że kupiłam i nie mam już tak wielkiego apetytu " od razu sie zmniejszyl?>>>> a jak oceniasz jego skutecznosc przy dluzszym stosowaniu?

Gość mandarynka__03
stosuję go już 2 tygodnie i jestem zadowolona, najbardziej chodziło mi o pomoc w opanowaniu apetytu i żebym nie czuła się wypompowana po ćwiczeniach i uzyskałam efekt taki jaki chciałam :) ważne jest żeby regularnie ćwiczyć, to efekt będzie zadowalający :)

Gość jamaika88
mandarynka__03 można powiedzieć, że mają one takie multi działanie. Oczyszczają, pobudzają i odchudzają. http://www.slimitin.pl/o-produkcie ?>>>>>>>>>>> i jeszcze to co mówiłaś że ograniczają apetyt?

Gość jamaika88
>>>>>>mandarynka__03 stosuję go już 2 tygodnie i jestem zadowolona, najbardziej chodziło mi o pomoc w opanowaniu apetytu i żebym nie czuła się wypompowana po ćwiczeniach i uzyskałam efekt taki jaki chciałam ważne jest żeby regularnie ćwiczyć, to efekt będzie zadowalający >>>>>>>>. to podstawa, nie schudniesz na samych napojach, trzeba do tego dołożyć torchę wysiłku, ruchu, może zmiana diety czyli guarana daje u Ciebie radę? :)

Gość iwonnnkaaa
jak jak slimtin wypada cenowo w stosunku do konkurencji?

Gość cbcvbvcbcv
pić dużo wody nie żreć słodyczy nie słodzić kawy i herbaty u mnie to pomaga

Gość mandarynka__03
one mają działanie kompleksowe, kazdy składnik dziala na coś innego, więc dużo się tego uzbierało :) przynajmniej nie pakujesz kasy w kilka różnych produktów

Gość mandarynka__03
>>>>>>iwonnnkaaa

Gość mandarynka__03
cena jest bardzo dobra i można je kupić na sztuki, więc kup parę i wypróbuj :)