Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynka__03

jak się porządnie odchudzić, a przy tym nie udręczyć?

Polecane posty

Gość iwonnnkaaa
kupienie kilku sztuk chyba nie wiele mi pomoże, spróbuje jak smakuje, ale raczej nie schudnę w dwa trzy dni, co nie? a na apetyt, na jego ograniczenie jak szybko zaczyna działać? już pierwszego dnia?

Gość mandarynka__03
zmniejszenie apetytu następuje bardzo szybko, już po pierwszej saszetce, nie schudniesz,a le spróbujesz jak się po tym czujesz i czy Ci taka forma odchudzania odpowiada, a to chyba wygodnie, niż wydawać kasę na cała paczkę.

Gość iwonnnkaaa
zdecydowanie rozsadniej myslalam ze efekty, no na apetyt to wystepuja dopiero po jakims czasie, jak organzizm zacznie pracowac na tych skladnikach, ale skoro mowisz ze od razu to fajnie

Gość jowitkaaa
po waszych opisach wnioskowac mozna ze ten slimtin to calkiem niezly suplement, oczywiscie w polaczeniu z dieta i sportem daje niezle efekty, kto wie, moze i ja sie w koncu wezme za te pare zbednych KG :)

Gość allegra_1604
dieta i ruch jest konieczny bez tego żadne suplementy Ci nie pomogą pamiętaj. Świetne jako wspomaganie, ale musisz też sama ciężko pracować.

Gość carlica
oczywiscie, ze trzeba dzialac kompleksowo, nie bedzie cudowo od samych tabletek itd :)

Gość komixa
po odchudzaniu proponuję zmienić styl życia i odstawić saszetki, to nie będzie efektu jojo, jak się nauczymy zdrowo odżywiać.

Gość carlica
no chyba lepiej je odstawic, ale mozna w razie kolejnej diety sie nimi wpsomoc, jednak bez przesady.

Gość carlica
utrzymac te zdrowe nawyki po diecie to naprawde trudna sprawa bp organizm teskni za smakolykami i innymi swinstwami:p ale chociaz czesiowo warto sie postarac. nie musi byc juz takiego pilnowania jak przy diecie, ale nie mozna nagle rzucic wszytskiego i jesc jak kiedys.

zdorwe nawyki- to jest tak naprawde odhcudzanie, a nie drakonska dieta przez chwile.

Gość carlica
dokladnie bo inaczej efekt jojo murowany, jest to ciezkie, ale warto :)

Gość spróbuj diety
niełaczenia,je się wszystko tylko nie łączy białek z węglowodanami,nie należy też popijac posiłków w trakcie jedzenia,tylko godz.przed lub po,bo popijanie niepotrzebnie rozcieńcza soki żołądkowe co utrudnia trawienie i odchudzanie,polecam jestem na niełączeniu ni jako na diecie ale sposobie odżywiania

Gość carlica
twoje rady sa dobre wlasnie tez na stosowanie ich pozniej po diecie w ramach zmiany naywkow ;)

Gość daniel 24 zdrowy w 95%
witam ja mam suplementy na odchudzanie miesięcznie 4-5 kg mniej do tego odżywia wszystkie komórki naszego organizmu regeneruje całe ciało zastępujesz dwa posiłki i spokój

Gość Alicja Serafinowicz
Cześć Dziewczyny! Rozpoczynając odchudzanie pamiętajcie o urozmaiceniu diety. Dzięki temu łatwiej przetrzymać czas wyrzeczeń gdy rozkręcając nasz metabolizm przyspieszamy spalanie tłuszczu ;) Zapraszam Was do przetestowania programu żywieniowego ( http://elavia.pl/chudnij), który można pobrać jako PDF na FB https://www.facebook.com/elavia4321slim/app_503677702992082), Możecie również skorzystać z porady specjalisty, który z pewnością udzieli Wam odpowiedzi czy rozwieje wątpliwości dotyczące odchudzania. Pozdrawiam, Alicja eRzecznik marki Elavia 4321 Slim

Gość ewka-dratewka
Ja próbuję sobie sama jakoś radzić. Nie mam problemu z ćwiczeniami. Latem dużo biegałam, jeździłam na rowerze i na rolkach, teraz spędzam dużo czasu na siłowni i fitness. Bardziej problematyczna jest dla mnie dieta. Bo, której bym nie wybrała każda ma jakieś plusy i minusy, o każdej jedni dietetycy wypowiadają się w pozytywny sposób, a inni wyciągają jej wady. Chyba nie ma takiej diety, która byłaby przez wszystkich oceniana jako świetna. Sama więc próbuje jakoś komponować posiłki, a nie jest to łatwe. Najbardziej liczenie kalorii doprowadzało mnie do szału, teraz na to znalazłam rozwiązanie, bo korzystam z kreatora diety na lionfitness.pl (wpisujesz co chcesz zjeść na śniadanie, a program sam zlicza Ci ile to ma kalorii, tak możesz sobie ułożyć jadłospis na cały dzień, dostosowany do twoich potrzeb). Ale i tak zawsze mam dylemat czy to co jem na pewno jest zdrowe i pozytywne dla mojego organizmu. W każdym razi od lipca schudłam 4 kilo, więc dieta chyba jest skuteczna.