Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4rfhjkxl;ngfhdjisa;

mitomania-doardźcie bo nie wiem, co robić.

Polecane posty

Gość 4rfhjkxl;ngfhdjisa;

Witam, zacznę od tego że mam chłopaka, cudowny facet jednak ma niskie poczucie wartości, został pare razy skrzywdzony przez inne kobiety i teraz trudno mu zaufać. Bardzo go kocham ,poznaliśmy się w internecie jednak oczywiście przenieśliśmy już tę znajomość na wymiar realny... teraz on wyjechał jakiś czas temu za granicę...i...no własnie... już podczas naszych kontaktów na stronie internetowej...ubarwiałam rzeczywistość. opowiadałam o różnych ludziach których np w ogole nie znam, albo o tym co to ja nie robie w wolnych chwilach... i to się ciągle utrzymuje... szczególnie własnie jak wyjechał... i pyta co u mnie też trochę wymyślam... ostatnio pomyliłam imię mojego "znajomego"o którym mu pisałam...wkurzył się, ale szłam w zaparte że chodzi mi o innego. wiem że nie powinnam tak robić ale to silniejsze ode mnie... chciałabym mu powiedzieć-słuchaj wymyślałam dużo rzeczy przepraszam...ale wiem że mi tego nie wybaczy...a ja bardzo go kocham...naprawdę nie wyobrażam sobie innego faceta u mego boku... Co mi radzicie? ps byłam u psychologa ale powiedział że problem leży we mnie w życiu jakie prowadze i że muszę zaakceptować je i polubić albo zmienić...że innej rady nie ma. powiedzieć mu?czy nie?

Gość alabala
A czemu tak ubarwiasz? Wytłumacz mu wszystko łącznie z tym co powiedziała psycholog.

Gość dfsggfhs
a co tak naprawdę robisz w życiu ? powiedz tylko że z tym chłopakiem wymyśliłaś, resztę sobie daruj bo uzna Cię za świra i nie wymyślaj więcej

Gość 4rfhjkxl;ngfhdjisa;
Nie mogę mu powiedzieć tzn mogę ale wiem że on tego nie zrozumie, już miał do czynienia kiedyś z kobietą mitomanką. powiedział że brzydzi się takich osób, więc wiem że jesli mu powiem to to będzie koniec. zwłaszcza że jak wspominałam jest za granicą a na to trzeba by spokojnej osobistej rozmowy w 4 oczy... nie wiem co robić:(

Gość 4rfhjkxl;ngfhdjisa;
nie mogę mu powiedziec że wy,yślałam bo z tym chłopakiem wiązało się dużo historii...które w wiekśzczości po części były prawdziwe. wtedy uzna że okłamywałam go cały czas... w życiu.. własnie..prowadzę nunde życie, od rana do wiecozra na zajęciach na uczelni-dom-zajęcia -dom...

Gość matko ja mam tak samo
strasznie klamie, nie wiem co z tym zrobic czasem udaje mi sie nad tym zapanowac, ale generalnie platam sie w tym co mowie tak Ci psycholog powiedzial? boje sie ze ludzie przestana mnie traktowac powaznie

Zbudowałaś sobie takie życie, że jesteś w zaklętym kręgu. Nakłamałem -> facet nie lubi kłamstwa -> jakby się dowiedział pewnie mnie życiu -> boję się że mnie rzuci -> dalej kłamie Powiedz, jak udało Ci się okłamać samą siebie, że kłamstwa zawsze kiedyś wychodzą na jaw? Przecież on złapie cię kiedyś na kłamstwie - pytanie tylko kiedy, dziś czy za msc ...

Errata: Okłamuje go -> facet nie lubi kłamstwa -> jakby się dowiedział pewnie mnie rzuci -> boję się że mnie rzuci -> dalej kłamie