Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boicie się spełnionych kobiet?

IDEALNE KOBIETY ISTNIEJĄ-DLACZEGO SĄ SAME? co z wami faceci?

Polecane posty

Bo 4 dzieci to dużo uwagi, pieniędzy, czasu. Mało kto jest chętny na coś takiego. Poza tym to daje wrażenie parcia na szkło - nie chcesz konkubinatu i 4 dzieci. Poza tym teraz dużo pracujesz, a potem co jak już tych dzieci byś narobiła? Ludzie myślą praktycznie - nie można mieć ciasteczka i zjeść ciasteczka. Mało kto padnie z zachwytu na myśl o tym, że będzie musiał przez dobre dwie dekady każdego dnia budzić się z myślą, że może nie mieć za co dzieci wykształcić, nakarmić i ubrać. Poza tym samo wychowanie czwórki dzieci wiele osób przerasta psychicznie i co wtedy?

Gość 4r6iu6tiyk
Większość tzw wykształconych dziewczyn to kobietki w okolicach 25-27 lat, całe życie w bibliotekach i książkach, pokończone fakultety ale w życiu towarzyskim i intymnym klapa bo się całe życie uczyło a teraz skoro mam wykształcenie to stawiam warunki haha :D Poznawałem takie które w rozmowach były mądre ale niestety życiowi w ogóle nie doświadczone więc wykształcenie nie ma tutaj nic do rzeczy ba a znam wielu ludzi po gimnazjach wartościowych i nie wylewają swoich żali na kafe tylko mają żony, dzieci dobrą pracę i tak dalej/. Śmieszne to wszystko a jak czytam tutaj te wpisy Twoje to mi się śmiać się wybacz.

nie będą musieli, za to co zarabiam mogę rodzić w luksusie i 20 dzieciaków! Pieniądze to nie jest tutaj problem. Poza tym mogę tak ustawić pracę bez problemów że ja bym się zajmowała dziećmi. Nie wyobrażam sobie siedzieć w pracy gdy moje dziecko stawia pierwsze kroczki ;)

izolda - wiesz, logicznie myśląc - wychować i utrzymać 4 dzieci z zasady nie jest łatwo, zwłaszcza w kraju z taką, a nie inną sytuacją ekonomiczną. Czyli albo będą się wychowywać same, albo będą głodne ;)

Boicie się spełnionych kobiet? - to idź do banku spermy, daj w łapę komuś i baw się w zakładanie domowego przedszkola. Rodziców w teorii jest dwoje i o ile dla Ciebie przyszłość to nie problem, o tyle ktoś stąpający twardo po ziemi zdaje sobie sprawę, że można mieć problemy z wychowaniem jednego dziecka, a ty od razu chcesz 4...o, i ślub na dzień dobry. Sama na miejscu faceta wykopałabym fosę dookoła domu żebyś tylko się nie prześlizgnęła ;)

Znalem taka kobiete jak ty(autorka tematu). Super kobieta, ale w tym ukladzie ja bylem kumplem. Choc moze ona chciala wiecej(na poczatku). No ale jest po znajomosci, ma faceta ktorego kocha, ale w zamian nie ma 90% znajomych - zazdrosny baran :). Ogolnie lubie takie kobiety, bo wiedza czego chca. Ale z Toba sie nie skontaktuje bo nawet kontaktu nie ma :). A lubie pogadac o wszystkim(nie chwalac sie - potrafie doradzic w zyciu). To jak, juz napisalem chyba za duzo, ale sie nie chwale :).

Gość 4r6iu6tiyk
Ahahahahahahah

nie pójdę do banku spermy bo ja chce mieć rodzinę a nie domowe przedszkole. Prawdziwą dużą rodzinę

Gość Gość
11:43 [zgłoś do usunięcia] Boicie się spełnionych kobiet? stara? żadna z nas nie ma 30, ja mam 25 Łatwo Ci przyszło to bogactwo w tym wieku. A czy można być spełnionym, mając 25 lat ? Ty dopiero zaczynasz swoje, życie zawodowe.

Gość qefgwrg
w koncu mezczyzni sa po to by dbac o kobioety a nie na odwrot. mi sie taka rola mężczyzny podoba. Ma o mnie dbac i koniec:)

I zrozum, że mało kto podziela Twoje chcenie. Możesz być bardzo fajną osobą, ale dla większości ludzi życiowe plany i marzenia nie kończą się na wiecznej stercie pieluch.

na moje bogactwo długo pracowałam, więc nie dorobiłam się z dnia na dzień, to po pierwsze po drugie ja nie chce żeby moje życie było stertą pieluch, bo chce czegoś więcej, po prostu mówię że wszystko można pogodzić- spełnienie zawodowe i szcześliwą rodzinę

Właśnie o tym mówię: spełnienie zawodowe i pieluchy, nic poza tym. Większości osób robi się słabo jak o tym myślą: dom-praca-dom-praca.

Gość UważajNaMnieOn
ja mam do Ciebie autorko kilka pytań ale na poczatku ? ilu mialas partnerów sexualnych /czy mialas raomanse albo rozne takie patologiczne przypadki?

4 dzieci w tych czasach to duża odwaga, wiesz - niepewna praca itp. natomiast rozumiem, że nie chcesz konkubinatu-żadna szanująca się kobieta go nie chce. ale mężczyźni nie chcą się żenić, bo wciąż nie są niczego pewni.. eh szkoda słów

proste rozwiązanie. znajdź sobie utrzymanka-dziecio-luba który przełknie gorycz słabszej/równej pensji i realizuj się zarówno zawodowo jak i rodzinnie.

Izolda - sugerujesz, że pochopne pakowanie się w wiążącą umowę prawną jest wyznacznikiem szanowania się? Ciekawe.

Gość UważajNaMnieOn
do spelnionych kobiet co waszym zdaniem to zwiazek parterski ??:D mozesz opisac jak to wyglada waszym zdaniem!!!

Gość podam odpowiedź :)
ja Tobie odpowiem jak to jest bo jestem w podobnej sytuacji podobnej bo jestem z mężczyzną który dużo mniej zarabia i zawsze już z tego powodu będą między nami jakieś zgrzyty mimo iż mam nadzieję najgorsze już za nami widzisz to jest tak że ty nie widzisz problemu -możesz mieć 4kę dzieci bo ciebie stać na to i nie wiesz dlaczego facet nie chce tego samego mimo że wiadomo że nie będziecie mieli problemu z zapewnieniem im dobrego startu otóż chodzi o to że każdy facet chce mieć poczucie tego że to on utrzymuję swoją rodzinę,że to dzięki niemu te wasze dzieci mają ten dobry start,jak on będzie się czuł wiedząc że tak naprawdę bez twoich pieniędzy nie poradzilibyście sobie jego rola w jego mniemaniu ograniczy się do roli dziecioroba,i co on powie swoim kolegom,że dom jest na twoim utrzymaniu? mężczyźni nie lubią takich kobiet i takich układów,czują się w nich jak nieudacznicy,mam nadzieję że to rozumiesz

Gość Uroczy Roman
Co Wy z tymi pieluchami. Syn czy córka w końcu dorastają. Chcą mieć własne partnerki czy partnerów. Wy w tym czasie przeżyliście już większość swojego życia.

Gość podam odpowiedź :)
a jak takiej spełnionej kobiecie trudno o prawdziwą koleżankę...ehhhh większość uśmiechniętych niby kumpelek z zazdrości by własnymi pazurami mi oczy wygrzebała...

Gość UważajNaMnieOn
myslicie ze macie za duzo wymagan sorry nie kazdy chce robic kariere i robic kase wiec ehm sorry nie oczekujecie ze kazdy bedzie taki jak wy bo nie bedzie : no i bedziecie same do konca zycia ....D dla mnie kasa to zero i ludzie ktorzy sia nie szczyca nie sa dla mnie nic warci wiec wypieprzaj

Gość UważajNaMnieOn
a po 2 90 procent tych spelnionych kobiet 24 jest pod mailerm sorry ale ja bym z taka zwariowal bo to juz choroba

ja mam pewną pracę i sorry, jeśli dla faceta poniżeniem jest żyć z pensji żony- to taki facet dla mnie może nie istnieć pieluchy, pieluchy- a ile trwa ten okres? a nikt nie wspomniał o radości z ojcostwa? faceci- jesteście zwykłe tchórze i nic więcej

Gość UważajNaMnieOn
*24 h na dobe pod mailem albo w pracy jesli to ma byc wasze spelnienie i wasza sztywnosc :D to sorry ale nie dziwie sie ze nie macie nikogo

chyba zrobię mały eksperyment, pójdę na impreze bez znajomych i powiem że pracuję jako sprzątaczka w Biedronce. Bo jak słyszą że ludzie do mnie mówią per "pani prezes" zaraz ulatniają sie jak kamfora

Gość Uroczy Roman
z resztą kobiety idealne to takie które mają 90cm w biodrach, 60 w talii i 90 w cyckach. Oczywiście proporcje biodra - pupa powinny wynosić 2/3 na szerokość bioder i 1/3 na wypukłość tyłka.