Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boicie się spełnionych kobiet?

IDEALNE KOBIETY ISTNIEJĄ-DLACZEGO SĄ SAME? co z wami faceci?

Polecane posty

Nie chcę słodzić tutaj mojej osoby, ideałem w 100% nie jestem, natomiast mogę powiedzieć że spełniam większość cech, które od "ideału" są oczekiwane Jestem ładna, bardzo bogata, dobrze wykształcona, spełniona zawodowo, mam pasje, przyjaciół, umiem gotować, jestem naprawdę sympatyczną, miłą dziewczyną, ale z pazurem I co? jestem sama. Podobnie jak moje koleżanki, które spełniają te same cechy. Dlaczego więc? Boicie się faceci spełnionych kobiet? Myślicie że nie macie u nas szans? przecież to kompletna bzdura!

Gość cytuję
Nie chcę słodzić tutaj mojej osoby" Twoja być osoba słodzić. Ja pierdole.

Poza mną, znam conajmniej 6 takich kobiet

Gość Uroczy Roman
Jesteście już stare. Tylko młode zdrowe kobiety nadają się na matki.

stara? żadna z nas nie ma 30, ja mam 25

Gość zamiast rozglądać się za
partnerem za młodu realizowałaś się zawodowo i emocjonalnie. pewnie pod drodze odrzuciłaś dziesiątki adoratorów czekając na księcia, a teraz kiedy jesteś pod (po?)30 i z samotność daje się we znaki budzisz się z głupim postem 🖐️

nie odrzucałam dziesiątek adoratorów, nie szukam księcia z bajki na białym koniu, nie bardzo też miałam kogo odrzucać, bo miałam może 3 partnerów- każdy wolał mieć kurę domową w dresach

boją się, że taka kobieta świetnie da sobie radę bez nich. a zastraszona i niepewna siebie myszka potrzebuje zawsze rycerza he he

Gość cytuję
każdy wolał mieć kurę domową w dresach " To zajebiści kolesie, gratulacje.

widocznie nie masz szczescia do facetow albo nie umiesz ich przy sobie zatrzymac .

izolda, chyba masz rację, faceci lubią czuć wyższość nad kobietą, to jest smutne, bo ja szukam układu partnerskiego, "na równi"

Gość Uroczy Roman
Nie prawda. Nikt Was nie potrzebuje po prostu.

Gość zamiast rozglądać się za
więc zaszufladkowałem się, wybacz. widać jest w tobie coś co odpycha lub odstrasza potencjalnych kandydatów. ambitne kobiety przerastają wielu z nas. wystarczy rywalizacji w pracy, w domu nie jest potrzebna

Ja po prostu szukam wartościowego faceta, nie musi być jakiś bogaty, super przystojny- byle się z nim nie nudzić, żeby miał poczucie humoru, nie był brudasem i umiał zachować się w towarzystwie- tyle!

cos musi byc nie tak z toba i Twoimi koleznakami - skoro nie chcecie byc same, a takie jestescie. moze jestescie zarozumiale, lub tylko wam sie wydaje, ze jestescie ladne - cos musi byc na rzeczy

Niesamowite...grupka kobiet o podobnym sposobie życia, koleżanki i wszystkie samotne. I to na bank tylko dlatego, ze są "spełnione" i nie jest możliwym, że to z nimi jest coś nie tak.

nie jesteśmy z tymi dziewczynami przyjaciółkami, znamy się po prostu z pracy i tyle, jesteśmy różne nie jestem samolubna, bez samokrytycyzmu, umiem ocenić siebie i innych, taką mam pracę, więc nie wciśniecie mi że jestem pasztetem zadufanym w sobie ;)

ja też szukam związku partnerskiego. nie chcę z nikim rywalizować szczególnie w domu, ale irytuje mnie, kiedy facet nie ma o czymś pojęcia a mimo wszystko chce postawić na swoim. nie będę mu przytakiwać- bez przesady

Gość mireczkowataa
Ale się uśmiałam :):) Idealna kobieto- szukaj problemów w sobie. Bo normalni faceci chcą byc dumni ze swoich kobiet- nie znam zadnego fajnego goscia, który szuka "szarej myszki" :)

Boicie się spełnionych kobiet? - no dobrze, dobrze, znamy już Twoje zalety. A teraz wymień wady i zastanów się jak one mogą wyglądać z perspektywy faceta. To nie musi być coś rażącego, ale często ludzie skreślają innych za po prostu irytujące cechy charakteru...albo brak tych ciekawych.

wady? jestem mocno sarkastyczna, dużo pracuję, ale nie jestem pracoholiczką, lubię czystość, ale nie jestem pedantką, nie interesuje mnie konkubinat i chce mieć dużo dzieci

kobietki, po prostu nie ma facetów, którzy chcieliby codziennie wam dorównywać, starać się zawsze wam zaimponować. Facetów sensownych w ogóle jest deficyt! Nigdy nie mają odwagi, albo nie chce im się pokazywać z jak najlepszej strony. Lenie. Wolą mniej sie starać dla takiej dresach. Wiedzą, że ona będzie o nich zabiegała, a nie spojrzy z góry i odrzuci za niedoprasowany krawat.

zastanawiam się dlaczego jak mówię że chce mieć 4 dzieci faceci patrzą na mnie jak na bohaterkę przedwojennego dramatu... Po prostu chce mieć dużą rodzinę, dla facetów to nie do przejścia mam wrażenie

ja za ideał też się nie uważam wiadomo że każdy ma wady i zalety. ale mężczyźni boją się silnych kobiet, to fakt. mój eks kiedyś powiedział mi, że czuje się przy mnie słaby :)

Gość 4r6iu6tiyk
Wykształceniem i pieniędzmi możesz sobie podetrzeć tyłek za przeproszeniem, wykształcenie ma się nijak do inteligencji oraz osobowości a to że jesteś bogata ? po co to piszesz żeby się pochwalić ? dla mnie to nie ma kompletnie znaczenia i nie interesują mnie Twoje zarobki.Możesz być ładna, bogata i wykształcona ale kiedy nie ma chemii i nie masz tego czegoś w sobie co sprawia że mnie do Ciebie ciągnie to nic z tego, to nie tak kochana działa.