Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boicie się spełnionych kobiet?

IDEALNE KOBIETY ISTNIEJĄ-DLACZEGO SĄ SAME? co z wami faceci?

Polecane posty

nie uważam się za jedyną spełnioną kobietę na świecie, wręcz przeciwnie!

Gość Łukasz.Jan
piekna mloda bogata i nudna :D ;) gon sie leszczu

Gość a dlaczego to akurat
mają być cechy ideału czy bliskie ideału???? "Jestem ładna, bardzo bogata, dobrze wykształcona, spełniona zawodowo, mam pasje, przyjaciół, umiem gotować, jestem naprawdę sympatyczną, miłą dziewczyną, ale z pazurem"

Gość masz 25 lat
a piszesz, że "na swoje bogactwo pracowałam latami"... W tym czasie jeszcze zdobywałaś podobno świetne wykształcenie. To się jakoś kupy nie trzyma wszystko.

Gość money
a skad jestes autorko?

no biznes założyłam wcześnie, potem się rozwijał powoli, potem był bum i zaczął coraz szybciej, w między czasie zdobywałam wykształcenie, proste Nie ważne z jakiego miasta jestem

Gość money
czyzbys byla ze wsi?

nie, jestem z dużego miasta

Gość prowo prowo prowo
Żyjesz w wyimaginowanym świecie. To dlatego nie możesz nikogo poznać :D

Gość money
poprzedni faceci chcieli kure domowa w dresach, a niby matka 4 dzieci to nie kura domowa?, autorka chyba nie wie czego chce tak naprawde, podobnie z facetami, moim zdaniem ma jakies chore wymagania:-) no chyba ze zatrudni nianie i jeszcze nie wiadomo co, a sama bedzie sie dalej realizowac w swojej super dobrze platnej pracy

oczywiście że zatrudniłabym nianię, choćby dlatego żeby mieć czas dla męża. Nic tak nie zabija związku jak siedzenie po porodzie przez 24h na dobę z dzieckiem- trzeba wyjść na jakąś kolację, teatru, filharmonii, kina...

Gość mireczkowataa
Autorko- a to nie Twoja wypowiedź? " Poza tym mogę tak ustawić pracę bez problemów że ja bym się zajmowała dziećmi. Nie wyobrażam sobie siedzieć w pracy gdy moje dziecko stawia pierwsze kroczki " :) Chyba pora przestać fantazjować i dorabiać teorie, że mężczyźni boją się pewnych siebie, spełnionych kobiet :)

no przecież mówię, pracowałabym max kilka godzin dziennie, miałabym nianię, czas dla męża i dla dziecka

a ja bardzo by, chciała faceta, i nie tak jak autorka, nie poszukuje go az tak bardzo bardzo, ale jestem dziewczyna która on młodych lat mogła liczyć na siebie to mi zostało do dzisiaj, mam 25 lat, pracowałam od kąd tylko pamietam heheh na polach jeszcze cos tam sie zbierało :) tylko że te moje studia, dobra praca, własny dom, to tylko taka imaginacja, bo jak coś się stanie to dzwonie po kumplach o pomoc co robić bo drzwi mi wypadły (niecały tydzień temu), wczoraj obdzwoniłam kolejnych bo płot wymieniam, stłuczke miałam ost i też dzwonie!1 przykre że nie mam tego jedynego do którego mogłabym dzwonić ;/ mówie o sobie że jestem zaradna a tak naprawde gówno prawda!!!

Gość week of view
ha ha ideałów nie ma:classic_cool:

kobieta która załozyła tego posta sama nie wiem czego chce, 4 dzieci, o matko boska!!!! ja boje sie że nie podołam z jednym bo do tej pory jedynym problemem dla mnie byłam sama ja O.o

poza tym przecież nie urodzę 4 dzieci naraz!

będe trzymac za Cb kciuki!!!! obawiam sie jednak że po 1 mozesz zrezygnować z kolejnego, a tak na serio to nawet jesli marzysz o tych 4, to daj Ci boże tylko nie mów tego facetowi od razu, po slubie postrujesz sobie, tak to tylko straszysz mężczyzn, zyjemy w takich czasach ze nawet najbardziej zakochany twardziel rozdziawi pyszczek na takie plany! zachowaj to dla siebie, jest tyle poradników, nawet bridet jones byla pewnie bardziej kobieca niz Ty, i zaloze sie tu na forum ze nie jestes taka twarda naprawde... a wlasnie. pytanie w sedno czego oczekujesz od faceta dla sb ?

Gość mireczkowataa
Autorko, to jak chcesz oglądać pierwsze kroczki skoro zatrudnisz nianie? :):) Zabawna jesteś, moze przez Twoje fantazjowanie nie mozesz znaleźć faceta? :):) Ale abstrahując od autorki, która żyje w jakimś równoległym świecie jedno wiem- każdy facet chce spełnionej kobiety. Każdy normalny facet. Bo w dzisiejszych czasach fajna babka to taka z którą można porozmawiać na każdy temat bo ma otwarty umysł, taka która realizuje się zawodowo i zarabia, a nie "wisi" na mezczyźnie. I tyle.

Gość efhnbad
..... . . . . . mireczkowata ty debilu. . . . . . . . . . . . . . . . . puknij sie w łeb . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .spadaj mireczkowata . . . . . . . . . . .. .. . . .. . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Gość efhnbad
..... . . . . . mireczkowata ty debilu. . . . . . . . . . . . . . . . . puknij sie w łeb . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .spadaj mireczkowata . . . . . . . . . . .. .. . . .. . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Gość mireczkowataa
hehehe, ale się komuś nudzi :):)

Gość martins28
Jestem facetem i powiem Wam dziewczyny jak to wygląda z naszej strony :) Oczywiście jest spora grupa facetów (powiedziałbym że nawet większość), którzy boją się silnych kobiet - wolą mieć kobietę uległą. Z obserwacji widzę że są to przeważnie zakompleksieni mężczyźni... nie pewni siebie, nie mający swojego zdania tzw. ciepłe kluchy :) albo wręcz przeciwnie - koksiarze, którzy zwykle mówią dużo ale już nie koniecznie na wysokim poziomie intelektualnym ;) Natomiast Ci, którzy są ambitni, mają swoje zdanie, mają swoje plany i marzenia, chcą się cały czas rozwijać zarówno w życiu prywatnym jak i zawodowym - oni wolą silne kobiety :) Powiem szczerze że nie rozumiem jak można bać się takich kobiet - ja wręcz cieszyłbym się gdybym taką poznał :) Właśnie dlatego zostawię maila na wypadek gdyby ktoś chciał pogadać - zapraszam :)

dla mnie nie ma znaczenia czy rucham idealne, czy nie:classic_cool:

Gość może idealne tylko dla was
może ten idealizm objawia się tylko jako wyobrażenie.