Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boicie się spełnionych kobiet?

IDEALNE KOBIETY ISTNIEJĄ-DLACZEGO SĄ SAME? co z wami faceci?

Polecane posty

Gość Gość
Co za różnica kto więcej zarabia. Szarpać się pół życia by udowodnić chore ambicje.. Inna sprawa autorko ( bez złośliwości ), jak w tym wieku można stać się bogatym ? Pozostają tylko wyjścia w stylu, spadek, obdarowanie przez rodziców - a przynajmniej zapewnienie niebagatelnego startu, bądź dobry handel prochami :)

Gość bum bumek
Zgłaszam się na ochotnika. :-) Szczegóły do ustalenia. Lubię kobiety spełnione. Nie przeszkadza mi kobieta zarabiająca więcej ode mnie. Sam oczywiście leniem nie jestem. Nie wyobrażam sobie życia bez pracy. Boicie się spełnionych kobiet? - jeśli chcesz, pisz mickw2@tlen.pl Pozdrawiam. P.S. Oferta jednorazowa. :-D

Gość UważajNaMnieOn
wiesz widac ze nie znasz sie na facetach sam jestem facetem i nie obchodzi mnie ile masz kasy mi starcza na wszystko :D do egiptu na sex nie musze jezdzic mam w kraju pelono chetnych kobiet mam w kraju wiec nie interesuje mnie zwiazek :D jesli chcesz to napisz pogadamy lukasz.jan@onet.com.pl jestem dobrym psychologiem

wiele młodych ludzi dorabia się dzisiaj legalnie. Może nie mają takiego majątku jak ja, ale zarabiają dużo powyżej średniej krajowej- to kwestia charakteru nie otrzymałam jakiegoś dużego spadku, sama wszystko rozkręciłam, ale nie o tym wątek

Gość Gość
Więc co oznacza słowo- bardzo - co do bogactwa

Gość UważajNaMnieOn
no i co z tego ze zarabiasz chcesz ze mna gadac o swoje pracy tzn ze chcesz mnie zanudzic ?? widze ze wciaz zyjesz praca a to chore kasa praca i widac ze nie znasz innego zycia !! zal mi cie

ja tam bym chciał żyć z pensji żony czasem, dla niektórych to może nie męskie, ale teraz kobiety mają taką samą pracę jak mężczyźni.No i oczywiście sam też bym pracował ale czas dla żony i seks bym miał:)

mam pasje, co weekend wyjeżdzam gdzieś na zdjęcia fotografować, a o pracy lubię opowiadać, ale zazwyczaj ludzie tego lubią też słuchać, bo akurat mam bardzo ciekawą gdzie wiele się dzieje

Gość pomozcie mi prosze
Sama sobie odpowiedzialas na pytanie: jestes sama, bo uwazasz sie za idealna. Tyle w tecmacie.

Gość Uroczy Roman
Może ma rodzinę ? Siostrę, brata, którzy mają dzieci. Kobiety samotne, takie jak ona, potem często zwracają swoją uwagę i pieniądze w kierunku dzieci rodzeństwa.

Gość UważajNaMnieOn
autorko a powiedz mi jedno po co o tym piszesz na forum eh w jakim celu czyzbys byla taka bezproduktywna w swoim pisaniu ?? skad w ogole jestes ;) ?

Gość kto by pomyslal
moze wcale taka idealna nie jestes

Gość UważajNaMnieOn
Jesli chcesz to mozemy sie poznac tak to propozycja tylko ostrzegam jesli zaczniesz mi gadac o pracy a telefony zaczna dzwonic zrobie sie brutalny ;) poprostu przelce sie publicznie :D i zobaczysz co to zycie ;P

sam byś chciał słuchać o mojej pracy ;) poza tym nie lubię brutalności

Gość Gość
Boicie się spełnionych kobiet? - a co to za praca ?

Gość Łukasz.Jan
Napisz do mnie prosze i potraktuj to jako szanse na zmiane w swoim zyciu pozdrawiam lukasz.jan@onet.com.pl

Gość ajdhaskf
Prochy sprzedaje...

Gość UważajNaMnieOn
oj nie bój sie to nie taka brutalnosc o jakiej myslisz :) zreszta co masz do stracenia chyba nie patrzysz tylko na kase ;)

Gość K.O.T.
Nie wlewaj sobie. Nie mam znajomej, która chciałaby mieć faceta, a go nie ma. No, oprócz takich, które czekają, aż pojawi się ich wymarzony księciunio i je będzie uwodził.

Gość UważajNaMnieOn
nie chce sluchac o twojej pracy mam inne plany ;) wiem ze pragniesz prawdziwego samca ale i nie tylko

oczywiście że nie ale wątek nie ma celu matrymonialnego, tak chciałam się podzielić pewną refleksją

Gość po pierwsze nie jestes
spelniona i tak naprawde nie wiesz co to znaczy byc spelniona kobieta (gdybys wiedziala nie zalozylabys tego tematu), po drugie zgadzam sie z kims, kto wyzej napisal: widocznie nie jestes taka idealna za jaka sie sama uwazasz. Po prostu (bez obrazy, naprawde) jestes troche zarozumiala, a to sie rzuca w oczy i pewnie odstrasza potencjalnych kandydatow :) I wiesz mi, nie jestes jedyna niezalezna kobieta na swiecie (a wydaje mi sie, ze takie masz mniemanie o sobie), ktora ma swietna prace, zarobki oraz status. Jest nas wiecej, do tego mamy rodziny, dzieci, mezow...i nie uwazamy sie za idealne :)

Gość ajdhaskf
Taka mądralińska.

Gość UważajNaMnieOn
ok to nie ... trudno nie bede juz przeszkadzal dluzej ja tez tu nie pisze w celach matrymonialnych ale mozemy zawsze sie poznac ;) lukasz.jan@onet.com.pl

Gość UważajNaMnieOn
a po 2 jestes cykorem wiec :P boisz sie zwiazków ty a nie faceci

no dobra, może nie jestem idealna- ale wydaje mi się że ładna, młoda, inteligenta i bogata to raczej cechy któe powinny przyciągać a nie odpychać

Gość K.O.T.
Boicie się spełnionych kobiet? A Ty masz w ogóle jakieś zainteresowania poza dorabianiem ideologii "dlaczego nie mam faceta"?

Gość po pierwsze nie jestes
Na pewno przyciagaja, ale moze przy blizszym poznaniu twoje wady zaczynaja przyslania walory? Nie wiem...tak tylko sobie gdybam...Moze trafiasz na takich nieciekawych typow...Nie mam pojecia, ale wiem, ze jedno w zyciu sprawdza sie na pewno: nic na sile (jesli chodzi o zwiazki i szukanie drugiej polowki), bo skutek jest zawsze odwrotny do zamierzonego.

Gość Gość
13:01 [zgłoś do usunięcia] po pierwsze nie jestes spelniona i tak naprawde nie wiesz co to znaczy byc spelniona kobieta (gdybys wiedziala nie zalozylabys tego tematu), po drugie zgadzam sie z kims, kto wyzej napisal: widocznie nie jestes taka idealna za jaka sie sama uwazasz. Po prostu (bez obrazy, naprawde) jestes troche zarozumiala, a to sie rzuca w oczy i pewnie odstrasza potencjalnych kandydatow I wiesz mi, nie jestes jedyna niezalezna kobieta na swiecie (a wydaje mi sie, ze takie masz mniemanie o sobie), ktora ma swietna prace, zarobki oraz status. Jest nas wiecej, do tego mamy rodziny, dzieci, mezow...i nie uwazamy sie za idealne " Mądrze i na temat :D