Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kałamarnica111

NOE TO ZAPIERDALAMY DO 67:)))

Polecane posty

Gość Kałamarnica111

Genialnieś to wykombinował pani ŁOTRZE!!!

Gość zbuntowanaaaaaaaaaa
tusk dostal w huuuujj kasy za ta reforme, ktos celowo dazy do zniszczenia Pl

Gość Kałamarnica111
mimo wszystko nie wstydzę się, że głosowałam na PO... grunt, że Kaczyński nie doszedł do władzy!

Gość Kałamarnica111
a niech pierdyknie ten kraj!!szkoda tylko tych którzy za niego walczyli i zycie oddali:) Ja to musiałam w poprzednim wcieleniu nieźle narozrabiać, że mnie Bóg w takim głupim kraju umieścił!!!

Gość Kałamarnica111
Matko..ja bym się chyba pod ziemie zapadła jakbym na tego palanta głosowała:)w dupe cmokanego!!

Gość milena_
Ja mogłabym pracować do 67 roku życia pod pewnymi warunkami: - pewna praca za godziwe pieniądze - opieka zdrowotna na wyższym poziomie oba punkty są w Polsce nierealne :(

Gość Kałamarnica111
Nie no na razie...chłopy z panami doszli do konsensusu:) A jak w wieku 62 lat będziesz chcaiał iśc na emeryture to Ci 5o% tego co sam odłozyłeś dadzą!!! Kurwa mać!!!!Co oni mają do moich pienędzy!!!!! Ja kurwa tuskobusowi zaglądam ile tygodniow wydaje na samolot do Sopotu????Niech się odpierdoli od moich cięzko zarobionych pieniędzye!!

Gość Kałamarnica111
Najgorsze jest to, że ja np nie chciałabym pójśc pod nóż takiego 67 letniego chirurga!!

Gość fiona27rrr
trzeba odkładać kase albo wyjeżdżać za granicę, 15 mln ludzi już wyjechało, szkoda życia. tusk i jego dzieci mają to gdzieś bo oni kase będą mieć na starość, banda oszustów

Dokładnie... No też niby nie głosowałam, ale co to teraz ma do rzeczy. A tak w ogóle ten Pawlak ma jakieś swoje zdanie? Czy wszystko musi robić, bo takie życzenie ma Tusk? Bardzo panom dziękujemy zatem. Czyli pracujemy dożywotnio - bo raczej tak należałoby to określić

Gość CzewonaTruskaweczka
Ja jutro zamykam działalność gospodarczą. Nie będę płacić 1000zł po to, żeby na starość nie mieć nic z tego. Zakładam działalność za granicą i wam też radzę. Składki są symboliczne a emerytura też konkretna.

Gość Kałamarnica111
Ja chyba też męża namówię na założenie działalności za granicą!!! nic temu Państwu więcej nie dam!!! a szefowi powiem, że ma mnie na minimalną krajową zatrudnić!!!!reszte niech mi daje do ręki zamiat na przewalenie!!!

Gość POLKAmatka
A jeśli założę np w Anglii to mogę wykonywać działalność w Polsce ? Wiecie jak to jest ?

Gość Kałamarnica111
Pawlak i swoje zdanie:)))Nie...jak ktos jest w stanie tworzyć koalicję z każdym możliwym ugrupowaniem to dla mnie totalne dno!!! Ja powiem po szczerości, że do emerytury zostało mi 40 lat..nie mam dzieci..bo mnie nie stać... Nie wyobrażam sobie, żeby matka trójki dzieci, zapierdzielała zawodowo do 67 roku zycia!!!

Minister Rostowski od dawna jest ubezpieczony w Anglii. Będzie miał ładną emeryturkę. Ps. mój mąż ma działalność w niemczech

Gość to ciekawe.......
13:21 [zgłoś do usunięcia] milena_ Ja mogłabym pracować do 67 roku życia pod pewnymi warunkami: - pewna praca za godziwe pieniądze - opieka zdrowotna na wyższym poziomie oba punkty są w Polsce nierealne xxxxxxxxxx Nierealne? Jak najbardziej realne. Ile masz lat?

Gość Kałamarnica111
Realne????? mam 29 lat nigdy nie miałam usg piersi - najbliższy termin państwowo - 2013 grudzień!!! prywatnie - 110 zł jutro:) NIEREALNE!!! A jak z jakiegoś OVB albo innego gówna jesteś to spadówa!!!

Ja przy podejrzeniu zapalenia płuc dostałam termin prześwietlenia pół roku :) Poszłam prywatnie.

Mi niedużo mniej. O ile w ogóle ta praca będzie. A jak nie, to pod most albo szybciej jeszcze na drugi świat. Może o to właśnie im chodzi...

Gość to ciekawe.......
tyle razy były badania przesiewowe, w laboratoriach na kołach. trzeba było skorzystać.

Gość to ciekawe.......
kiedy pracy ma nie być? o czym wy mówicie?

Gość obserwator wątku ;)
13:21 [zgłoś do usunięcia] milena_ Ja mogłabym pracować do 67 roku życia pod pewnymi warunkami: - pewna praca za godziwe pieniądze - opieka zdrowotna na wyższym poziomie oba punkty są w Polsce nierealne xxxxxxxxxx Nierealne? Jak najbardziej realne. Ile masz lat? Mam 36 lat. Mieszkam w małym miasteczku w Polsce B. Jestem mężatką z jedym dzieckiem. Spłacamy kredyt "Rodzina na swoim" (30 lat). Mąż zarabia 2,5 tys., ja 1440 zł. Oboje mamy umowy na stałe, ale pracę niepewną (kryzys w męża firmie). Teściowa jest chora na parkinsona, nie możemy jej zostawić i wyjechać. Potrzebuje opieki na 24 godz. na dobę. Cały czas szukam lepiej płatnej pracy i duuupa :-0 MAM SERDECZNIE DOŚĆ TEGO ŻYCIA OD PIERWSZEGO DO PIERWSZWGO!!!

Gość SandraO
UWAGA DLA UBEZPIECZAJĄCYCH się w różnych towarzystwach ubezpieczeniowych ! Składka w Polsce wynosi około 500-800zł w zależności od pakietu. W Anglii to samo kosztuje około 10 funtów ! Nie nabierajcie się ! Dodatkowo nigdy nie odzyskacie pieniędzy w razie rezygnacji ! Na wpłacone 30 tyś wyliczą wam 2 tyś !!! Dla własnego zdrowia najlepiej wyjechać i zapomnieć o latach w tym chorym kraju !

Gość Kałamarnica111
Związkowcy wyszli i gówno i im to dało!!!Prwada jest taka, że możemy sobie tylko pogadać!!! Albo zostać świnią i wtedy kariere w polityce robić!!!

Gość Kałamarnica111
skorzystać?????29 lat????ocipiałeś????? Na jakim Ty świcie zyjesz?????za młoda jestem na takie - tak mi powiedziała Pani w mammobusie:)

Gość to ciekawe.......
jak masz 36 lat to na emeryturę pójdziesz za 30 lat. skąd wiesz jaki będzie wtedy rynek pracy?

Gość ...........oasia..............
obserwator wątku ;) - w angli z dzieckiem dostałabyś mieszkanie od ręki. Po co ci ten kredyt :(

Bo gó...się liczą ze zdaniem i życiem Polaków. Szczegół, że tyle osób im zaufało...szczęśliwie nie ja, ale owoce i tak będę zbierać...fajne życie nam zafundowali, o ile to jeszcze życiem można nazwać