Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kałamarnica111

NOE TO ZAPIERDALAMY DO 67:)))

Polecane posty

Gość Kałamarnica111
A nowy tekst premiera od siedmiu boleści -, że najtańsza dla państwa jest rodzina bez dzieci...to o pomste do nieba woła!!! To niech swoje da utopić!!!bo przeciez tyle kosztują państwo...

Gość to ciekawe.......
fajne życie nam zafundowała PO? a co do tego ma PO? trzeba reformowac kraj.

Gość obserwator wątku ;)
Wkurwia mnie nieziemsko pisanie, jakie to w Polsce są niezwykłe możliwośc! Jak ktoś nie choruje poważnie lub nie ma w rodzinie osoby przewlekle chorej to niech sie nawet nie wypowiada na temat służby zdrowia w naszym kraju. Chyba, że ma tatę ministra lub wierzy w bajki z serialu "Na dobre i na złe" :-0

Gość to ciekawe.......
ja choruje powaznie i przewlekle to się wypowiadam

Już bez komentarza odnośnie wypowiedzi miłościwie panującego nam pana premiera. A dopiero płakał, że niż demograficzny. Nie, to w głowie się nie mieści, co oni wyprawiają. Zniszczyć chcą tę Polskę i tyle

Gość obserwator wątku ;)
no to widocznie stać Cię na leczenie i dlatego jesteś zadowolona ja zarabiam tyle, że mnie brakuje i czuje się z tym fatalnie czuję się jak życiowy nieudacznik bo pracuję, szukam lepszej pracy, czasem dorabiam na czarno i gówno z tego mam:-0

Gość to ciekawe.......
chcą zniszczyć? nie opowiadaj bzdur. niby jak?

Gość obserwator wątku ;)
i jak sobie pomyślę, że mam zapierdalać, tak jak teraz, do 67 roku życia to już wiem, że mała jest szansa, że dożyję emerytury :-0

"Jak ktoś nie choruje poważnie lub nie ma w rodzinie osoby przewlekle chorej to niech sie nawet nie wypowiada na temat służby zdrowia w naszym kraju. Chyba, że ma tatę ministra lub wierzy w bajki z serialu "Na dobre i na złe" " dobrze powiedziane. To samo można powiedzieć: jeśli ktoś zarabia przykładowe 10 tysięcy - raczej też nie musi się martwić. Widocznie reszcie życie nie przysługuje...już nie mówiąc o jakikolwiek wygodach

"czuję się jak życiowy nieudacznik bo pracuję" Czyli cel rządzących osiągnięty. Nie radzisz sobie - jesteś nieudacznikiem. Prawda jest taka, że dziś nie radzi sobie nikt. Ludzie pracujący po 20 lat zamykają biznesy.

No tak zniszczyć, że ludzi nie będzie, już nie stać na leczenie, na podstawowe potrzeby związane z jedzeniem choćby. Zakłady pracy są zamykane, pracy brak - np. nie mam jej i to nie jest mój wybór. Tak zniszczyć.

Gość to ciekawe.......
ja choruje przewlekle, mam 850 renty i jakos sobie daje radę. nie mam innego wyjścia ale to nie oznacza, że mam psioczyć na Tuska i rząd. taka jest sytuacja Polski i nic się na to nie poradzi. nie pomoże ano Kaczyński ani Korwin-Mikke. musimy przez to przejść.

Gość Kałamarnica111
ale nikt nie rodził sie po to zeby wegetować!!!!

Gość obserwator wątku ;)
moim celem życiowym jest stworzenie mojemu dziecku lepszego zycia, niż my mamy z mężem na to odkładam nie liczę na naszych rządzących, nie ufam im za grosz nie wiem, czy wysłać dziecko za granicę po maturze czy wykształcić je na murarza czy fryzjera? my z mężem mamy studia i możemy sobie dyplomem ... podetrzeć (...) nie chcę by moje dziecko powtarzało nasz los!

Gość Kałamarnica111
dla mnie to ten kraj może peirdyknąc..ani mi go szkoda nie będzie - tylko w grobie się przewracają Ci co o Jego wolnośc walczyli....

Gość to ciekawe.......
jak taka jest sytuacja to nic się nie poradzi. płacimy za lata komuny, za niszczenie kraju, za cofanie Polski w rozwojeu. nic z nieba nie spadnie.

Gość Kałamarnica111
Obserwator Zgadzam się w 100 % Powiem szczerze, że gdyby nie pewne zobowiązania które mam tu...wypierdalałabym stąd jak najdalej!!!

to ciekawe....... - zatem gratuluję cierpliwości, bo ja już jej nie mam wcale. I tak wcale Ci nie przeszkadza, że masz te marne 800 stów a oni setki tysięcy zarabiają? To są pieniądze podatników. Nie, nie musimy przejść. Im tylko o to chodzi, żebyśmy wszyscy skulili głowę i powiedzieli, że widocznie tak musi być. I jak zwykle w Polsce musi

"ja choruje przewlekle, mam 850 renty i jakos sobie daje radę." Bezdomni też sobie dają JAKOŚ radę tzn JESZCZE żyją. Zapraszam do Warszawy, zobaczysz jak ludzie mieszkają w kanałach prawie w centrum miasta. To jest dla ciebie normalne życie ? W takim razie gratuluję !!!

Gość Jdagtmd
dziendobry.tvn.pl/video/wygrala-z-nfz-teraz-apeluje-do-ministra-arlukowicza,104,newest,39764.html

Gość Kałamarnica111
Prosze Cie..powiedz jeszcze, że za jagiellonów i saasów płacimy... jakoś inne kraje uporały się juz dawno z pokomunistycznym bałaganem!!!

"tylko w grobie się przewracają Ci co o Jego wolnośc walczyli...." - otóż to. Ciekawe jeszcze do czego dojdzie. Dopiero się rozkręcają jak widać

My się nie uporamy z tym bagnem dopóki całego towarzystwa się nie pogoni na dobre !!! Kompletnie całego z dziećmi, wnukami i rodzinami, które zajmują już stołki po tatusiach i ciągną dzieło zniszczenia ..

Gość Jdagtmd
Tak nfz traktuje chorych na stwardnienie rozsiane,zeby dostac lek trzeba po sadach chodzic!

Gość Jdagtmd
Tak nfz traktuje chorych na stwardnienie rozsiane,zeby dostac lek trzeba po sadach chodzic!

Gość Kałamarnica111
Eh.... moja teściowa - babka 72 lata - ktoś by pomyślał, że żałuje, że stara, że młodość ma za sobą, że chętnie cofnęłaby czas - otóż nie:) Moja teściowa powiedziałą ostatnio, że nam młodym współvczuje, że żałuje, że walczyła z komuną, że nie chciałaby być teraz młoda:) Skoro starzy schorowani ludzie cieszą się z tego, że są starzy i niedługo pójda na tamten świat - to ja więcej nie mam pytań!!!

ROSALINDA PACZEKO - dokładnie....ale jak to zrobić?

Gość Kałamarnica111
My się w życiu nie pozbieramy, my zawsze będziemy za coś płacili, za 50 lat dalej bedziemy się podnosili z komuny:) A taki Pan Borusewicz - za jeden dzień po Prezydenta RP dostanie prezydencka emeryturę:)

Gość fdgfhgjjh
przeciez wiekszosc debilow polakow glosowala na nich :D jak to mozliwe ze wybgrali? falszują wybory czy co?